Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siyah cam olan daha asil duruyor sanki ama seçim senin tabi Fiyatlar öyle uçtukça uçuyor.

Bence de ahşap olan cok guzel secımlerın
Değil mi cam çok soğuk geldi bana, halı da gri detaylı olur diğer renk baskın çok kullanılırsa sıkar bir yerden sonra, düz spor bir tül, oda köşelerine de büyük yapraklı ağaçgil çiçekler buldum mu tamamdır

Güle güle kullanın modern güzel bir takımmış Ben de ahşapçıyımdır çok severim

Yumurtlamadan dır belki canım, bazen olabiliyor böyle, belli eder kendini. Geçmiş olsun canım, Rabbim sağlıklı hayırlı evlat Nasib etsin.

Bencede ahşap olan daha güzel kuzu tabi karar senin güle güle kullan inşallah güzel sade modeller bende sadeciyim

Ben yeni yeni alıştım inşallah alıp kullanmak da nasip olur yeni evli gibi bir heyecanımız oldu
Valla çok heyecanlı eğlenceli işler ama cidden çok zor özellikle benim gibi detaycı ve kararsızsan koltuk renklerini seçerken delirmiştim bir sürü kartela koydular önüme her biri farklı kumaş ve hepsinin 30 rengi var fenalık gelmişti hatta ağladım bile galiba kararsızlıktan öyle hatırlıyorum

Allahın emri, o olmadan yapmazlar.. Yanı embrıyo kalıtesı bıraz düşük olsa bu testı de yapmıcak, embrıyo dan kaynaklı dıyıp gecıcekler
Ayy iyi bari embriyo kaliteliydi kuzum delirtirler insanı ille travma yaşıcaz ooof of...

Ben bu mobilya takibini bu yılın başından beri yapıyorum kaç renk model değişti kafamda,bir ara bırak almayalım dedim çünkü spor birşey istiyorum ama bir yandan hepten sıradan olmasın derken artık bunda pes ettim eşim karar verdiğimi duyunca şükür namazı kılacağım öyle sevinçliyim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…