- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Siyah cam olan daha asil duruyor sanki ama seçim senin tabiBaşıma bir ağrı girdi resmenböyle olacağını hiç düşünmemiştim ama tabiki de her detayı sizle paylaşmayı düşünüyordum önce bir karar vereyim diye dön dolaş istikbalde karar kıldık ama Allahım fiyatlar uçmuş
Bu modelde baya karar kıldık koltukların üçlüsü ikisi de gri gibi olan renk olacak orijinal masası üstü siyah cam olan ama ben ahşap olanı daha çok beğendim sanki
Evet ya muallakta bırakıyor insanı, ne oldu şimdi diyorsun, neden izledim diyorsunAynen bende dedim ne izledim ben böyle diyesağol canım anime pek sevmiyorum
Değil mi cam çok soğuk geldi bana, halı da gri detaylı olur diğer renk baskın çok kullanılırsa sıkar bir yerden sonra, düz spor bir tül, oda köşelerine de büyük yapraklı ağaçgil çiçekler buldum mu tamamdırBence de ahşap olancok guzel secımlerın
Mutfak masam cam ve çok soğuk oluyor galiba o bıktırdıSiyah cam olan daha asil duruyor sanki ama seçim senin tabiFiyatlar öyle uçtukça uçuyor.
Hay allah yine şartlar başladı...Bu testı tüp bebekte 3 deneme basarisiz olunca yapıyorlarmıs bir de kalıtelı embrıyo tutmazsa, benımkı ıkıncı secenek te takıldı, 5aa embrıyolar tutmadı..
Güle güle kullanın modern güzel bir takımmışBaşıma bir ağrı girdi resmenböyle olacağını hiç düşünmemiştim ama tabiki de her detayı sizle paylaşmayı düşünüyordum önce bir karar vereyim diye dön dolaş istikbalde karar kıldık ama Allahım fiyatlar uçmuş
Bu modelde baya karar kıldık koltukların üçlüsü ikisi de gri gibi olan renk olacak orijinal masası üstü siyah cam olan ama ben ahşap olanı daha çok beğendim sanki
Ben yeni yeni alıştımGüle güle kullanın modern güzel bir takımmışBen de ahşapçıyımdır çok severim
Yumurtlamadan dır belki canım, bazen olabiliyor böyle, belli eder kendini. Geçmiş olsun canım, Rabbim sağlıklı hayırlı evlat Nasib etsin.Kızlar merhaba,
2 ay önce 9 haftalık gebeliğim sonlandı.
İlk defa bu ay tekrar deneyeceğiz kısmetse. Yumurtlama dönemindeyim. İlk defa kasıklarım çok ağrıyor bugün. Hem de iki taraf da. Kasıklarımın üst tarafı da ağrıdı. Sabahtan beri ara ara geldi diyebilirim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kürtajla alakası var mıdır? Geçen ay da adet oldum ama hiç böyle bir şey yaşamadım sonrasında.
Bencede ahşap olan daha güzel kuzu tabi karar senin güle güle kullan inşallah güzel sade modellerBaşıma bir ağrı girdi resmenböyle olacağını hiç düşünmemiştim ama tabiki de her detayı sizle paylaşmayı düşünüyordum önce bir karar vereyim diye dön dolaş istikbalde karar kıldık ama Allahım fiyatlar uçmuş
Ahşapın temızlıgı daha kolay olur hemDeğil mi cam çok soğuk geldi bana, halı da gri detaylı olur diğer renk baskın çok kullanılırsa sıkar bir yerden sonra, düz spor bir tül, oda köşelerine de büyük yapraklı ağaçgil çiçekler buldum mu tamamdır
Allahın emri, o olmadan yapmazlar.. Yanı embrıyo kalıtesı bıraz düşük olsa bu testı de yapmıcak, embrıyo dan kaynaklı dıyıp gecıceklerHay allah yine şartlar başladı...
Hhaahaaa o işler tamam, bi hafifledim ki sormaBi kutlasaydın bebişimçayları tokuşturun ne bilim
Valla çok heyecanlı eğlenceli işler ama cidden çok zor özellikle benim gibi detaycı ve kararsızsanBen yeni yeni alıştıminşallah alıp kullanmak da nasip olur yeni evli gibi bir heyecanımız oldu
Ayy iyi bari embriyo kaliteliydi kuzum delirtirler insanı ille travma yaşıcaz ooof of...Allahın emri, o olmadan yapmazlar.. Yanı embrıyo kalıtesı bıraz düşük olsa bu testı de yapmıcak, embrıyo dan kaynaklı dıyıp gecıcekler
Hhaahaaa o işler tamam, bi hafifledim ki sorma
Evet evet o konuda şanslı cıktımAyy iyi bari embriyo kaliteliydi kuzum delirtirler insanı ille travma yaşıcaz ooof of...
Uzunca bi süre gelmez artık, bayramdan sonra torunu gelecek, sonra istanbulda dugunler var oraya gider bıraz daBi daha gelmez inşallah, gelip gider hemen
Ben bu mobilya takibini bu yılın başından beri yapıyorumValla çok heyecanlı eğlenceli işler ama cidden çok zor özellikle benim gibi detaycı ve kararsızsankoltuk renklerini seçerken delirmiştim bir sürü kartela koydular önüme her biri farklı kumaş ve hepsinin 30 rengi var fenalık gelmişti hatta ağladım bile galiba kararsızlıktan öyle hatırlıyorum
İyi kuzum iyi rahat olUzunca bi süre gelmez artık, bayramdan sonra torunu gelecek, sonra istanbulda dugunler var oraya gider bıraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?