Hahaha tam bir yengeç başak karışımısın gerçektenBen bu mobilya takibini bu yılın başından beri yapıyorumkaç renk model değişti kafamda,bir ara bırak almayalım dedim çünkü spor birşey istiyorum ama bir yandan hepten sıradan olmasın derken artık bunda pes ettim eşim karar verdiğimi duyunca şükür namazı kılacağım öyle sevinçliyim diyor
Ben de bu aralar öyleyim, gebeliğim devam etseydi 1 ay sonra doğumu vardı.. Günü yaklaştıkça daha cok üzülüyorumBeni de bugün Bi ağlama tuttu kızlar, içim daraldı sanki, takvime baktım ki bebeğim yaşasaydı yarın doğacaktı. Farkında Olmasam da bilinçaltım farkında, Bi hüzünlüyüm, ağladım rahatladım biraz..
Yaa kıyamam sana kuzum çok korkuyorum ben de bundan nasıl üzülme denir kiBeni de bugün Bi ağlama tuttu kızlar, içim daraldı sanki, takvime baktım ki bebeğim yaşasaydı yarın doğacaktı. Farkında Olmasam da bilinçaltım farkında, Bi hüzünlüyüm, ağladım rahatladım biraz..
Ay bunu eşime dedim kocası da için için ağlamıştır karar verseydi artık diye diyor ağlayarak gidip başka renk ile çıkmakHahaha tam bir yengeç başak karışımısın gerçektensen en azından ağlamamışsın ben 3 kere yaptırdığım yere gittim her seferinde başka renk söyledim sonuncusunda ağladım ve bambaşka renkler seçtim şimdi iyi ki seçmişim diyorum çok seviyorum ama işkenceydi iyi ki iç mimar falan olmamışım allahım rezalet
Bu iç daraltısı bende bu ay başladı başlayalı var ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum ne denir ki üzülme demek çok havada kalan bir cümleBeni de bugün Bi ağlama tuttu kızlar, içim daraldı sanki, takvime baktım ki bebeğim yaşasaydı yarın doğacaktı. Farkında Olmasam da bilinçaltım farkında, Bi hüzünlüyüm, ağladım rahatladım biraz..
Tam atlattım herhalde diyoruz herhalde ama içimizden bişeyler kolay geçmiyor.. sizi de hüzünlendirmek istemiyorum ama sizinle paylaşmak beni rahatlatıyor, beni anladığınızı bilmek yetiyor. Allah yüreklerimizi ferahlatsınBen de bu aralar öyleyim, gebeliğim devam etseydi 1 ay sonra doğumu vardı.. Günü yaklaştıkça daha cok üzülüyorum
Bu iç daraltısı bende bu ay başladı başlayalı var ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum ne denir ki üzülme demek çok havada kalan bir cümle
Amin kuzumTam atlattım herhalde diyoruz herhalde ama içimizden bişeyler kolay geçmiyor.. sizi de hüzünlendirmek istemiyorum ama sizinle paylaşmak beni rahatlatıyor, beni anladığınızı bilmek yetiyor. Allah yüreklerimizi ferahlatsın
Aminn kuzum aminnAmin kuzumhep içimizde kalıcak bu duygu bılıyorum ama, rabbim sabrını veriyor, ınsallah kucagımızı da doldurur ınsallah
Hımm aslında sen böyle diyince bilemedim, falan deseydin yüzüne bakarakAy bunu eşime dedim kocası da için için ağlamıştır karar verseydi artık diye diyor ağlayarak gidip başka renk ile çıkmakaklıma gelinliğim geldi gelinlik ararken asla kabarık etek istemiyorum diye dolaştım ama aylarca sonunda kabarık bir etek ama üzerimde çok güzel oldu dedim ve aldım eşim o zaman yüzüme bakıp iyiki bende bari tercihinde sabit kalabildin demişti
Canım ben ustasıyımEskı calıstığım yerde oyle yapuyoalrdı, Bı kadından almıstım 3 4 kavanoz, tuz ve su yok dedıgın dırek yapragı katlayıp basıyorlardı, ben de salamura işimi beceremem diye, sıcak suya batırıp suyunu süzdürp posetleyip derin dondurucuya atıyorum, en azından tuzproblemım olmuyor
Hahaha çok haklı eşim de çok destek oldu ama o dünyanın en kararlı insanıdır ona bıraksam 3 saniyede seçerdi bırakmadım çaresizce beni bekledi tamam gidelim bidaha bakalım tamam bu olsun tamam şöyle olsun yazık ya kesin içinden o da ağlamıştır ben bile bana tahammül edemedimAy bunu eşime dedim kocası da için için ağlamıştır karar verseydi artık diye diyor ağlayarak gidip başka renk ile çıkmakaklıma gelinliğim geldi gelinlik ararken asla kabarık etek istemiyorum diye dolaştım ama aylarca sonunda kabarık bir etek ama üzerimde çok güzel oldu dedim ve aldım eşim o zaman yüzüme bakıp iyiki bende bari tercihinde sabit kalabildin demişti
Ben hiç yapmadım tuzlu suyla, elime yüzüme bulasır dıye de hıc yanasmıyorum.. Elin alısmıstır da cok guzel oluyordur emınımCanım ben ustasıyımherşene yaparidm takı buraya gelene kadar taze güzle narin yaprakları topladık bahçemizden üst üste dizer 5kg Luk yağ bidonları varya onun içine üst üste dizer bstirirdik sonra tuzlu su yapardim içine yumurta koyardım yumurta yukarı çıktımı suyu tamamdır üstüne dokerdim gerekirse ağır bir taş birşey üstüne koyardım maksat yapraklar kapağın altına kadar gelmesin die tuzlu suda kalsın kurumasın die tadı koyar kapatirdim kısa doğru acardik yemek yapmadan önce 5 dk haslardim tuzu gitsin die yada sıcak suda bekletirdim ona göre iç harcının tuzunu ayarlardim zaten hiç bozulmazdi yapraklarım
Onu demeye kıyamadım yazık bana o kadar katlanıyorHımm aslında sen böyle diyince bilemedim, falan deseydin yüzüne bakarakkararsızlıkta haklıyız birsürü güzel şey var.
Şükür ki evlilik sürecini atlattıkHahaha çok haklı eşim de çok destek oldu ama o dünyanın en kararlı insanıdır ona bıraksam 3 saniyede seçerdi bırakmadım çaresizce beni bekledi tamam gidelim bidaha bakalım tamam bu olsun tamam şöyle olsun yazık ya kesin içinden o da ağlamıştır ben bile bana tahammül edemedimoff gelinlik seçmek de fena tabii
Aydı vallahiGözün aydin
Evet canım alıştık artık yursumuda konserveleri de yapardım geldik buraya hiç birşey yapmıyor ağaç yok yaprak toplayımBen hiç yapmadım tuzlu suyla, elime yüzüme bulasır dıye de hıc yanasmıyorum.. Elin alısmıstır da cok guzel oluyordur emınım
Konserve ben de yapıyorum, kurtarıcım resmen.. Bu 4 kg yeter bana, 4 5 kere yaparım.. Güvenemiyorum kendıme tuzlu su da.. biraz haslayıp attıgım ıcın sanırım yırtılma falan olmuyor hıc..Evet canım alıştık artık yursumuda konserveleri de yapardım geldik buraya hiç birşey yapmıyor ağaç yok yaprak toplayımama dene istersen pazarlarda satılır bu zamanlarda Haziran'da bir tane 5 kgluk bidona 3,5 kg yaprak gider canım tuzlu su yaparsın üstüne . Ben bir ara buzluğa attım buzluktan çıkarın ca hemen yirtiliyorlarfi o yüzden beğenmedim o yontemi
Hım bilmiyorum bende hasladim iyice suyunu sıkıp öyle poşete koydum da bilmiyom tabi senin için kolay yemeklik ayırıp yapion çok iyi yapion konserveler kurtarıcıdır ya yeşil fasulye sade domates konservesi patlıcan konservesi güzel olurKonserve ben de yapıyorum, kurtarıcım resmen.. Bu 4 kg yeter bana, 4 5 kere yaparım.. Güvenemiyorum kendıme tuzlu su da.. biraz haslayıp attıgım ıcın sanırım yırtılma falan olmuyor hıc..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?