Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Patlıcan Konservesini bilmiyorum bak, diğerlerini yapabiliyorum da

Türlü derlwr bazı yerler tırşik derler yeşil biberleri yağda kavur patlıcan lar kabuklarını alacalı soy küçük doğra içine at kavur sonra üstüne kabukları soyulmuş doğranmış domatesleri ekle pişir biraz sulu gibi oda sade yağ tuz koyarsın zamanı geldiğinde açarsın isitirsin gerekirse içine pulbiber atarsın

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-07-23-28-04-336_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 20
Domates konservesi o melemen gibi de yapabilirsin domates biber soğanla yap pişir kavanoza köy zamanı gelince açarsın üstüne yumurta kırarsın melemen olur yada makarna başka o konservesde güzel sosu olur

Vaaay bildiğin yemek gibitam benlik

Benim eşimde hemen alır çıkar çabuk karar verir.Ama ben öyle değilim bana da kararsız derler ama senin kararsızlık level atlamış gibi

Kız senin tarifler aynı biz.Yaprakta aynı şekilde basarlar bizde.

Canlar bizde bugün Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤ Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. Oksapar a bir süre deha devam edicem..

Covit sonrası burun tıkanıklığı oluştu 3 4 gündür öldürüyor beni. Tabi bahar alerjiler tetikliyor.. Ilaç da kullanamıyorum.. tuzlu su vb şeylerle açmaya çalışıyorum ama özellikle akşamları felaket..1 2 kez mecburiyetten illiadin sprey var onu kullandim, varsa tavsiyeleriniz alirim.

Bu arada hayırlı kandiller hepimize.Allah dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…