Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı kandiller canım şükür bebegin iyi elhamdülillah canım evde viks varmı biraz kaynamış suyun içine koy başını da o sıcak suya doğru koy havlu ort jkafana yüzün yerleşim burunun açılır o mentol kokusundan . doktor bana bir ara önermişti mentollü su vermişti krem değildi damladı bir kapak dolusi 1litrelik sıcak suya koydum başımıda kovaya dayadım havlu ile örttüm 2 dk falan terledim burnum açıldı bende hamileken usutmus tüm böyle ilaç verdi kullandim iyilestim

Bende bu ara kötüyüm anneler günüde yaklaştı diye herhalde geçen sene anneler gününde öğrenmiştim hamile olduğumu doğsaydı şuan 3 aylık falandı
Gözün aydın canım çok sevindim

Onu da yaptım kuzum o an açıldı. Sonra kuruyunca feci tıkandı..bu arada koku kaybım var hala mentol filan hiç fayda etmiyor

Geçti gitti çok şükür cok sevındım iyi olmanıza, ınsallah senın de sıkıntıların tamamen biter canımm

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim.Benim bi tarif var ama bizde etkili oğlumun burnunu en iyi bu açardı. 1 bardak kaynatılmış soğutulmuş suya 1 çay kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karbonat karıştırıp boş burun spreyi şişesine katıp kullan.Şifa olsun inş.

Kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin, hamile olanlar sağlıkla hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşsun, hamile olamak için dua eden hepimize de Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinsadece bir bebek konusunda değil normal yaşamımızda da aile huzurumuzun olduğu, bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduğu bir ömür nasip etsin Rabbim, bu gece istemek bizden nasip etmesi Rabbimden

Ah yavrum onu da yapıyorum. Hatta sıcak duş alırken şırıngaya dolduruyorum onu sıkıyorum. Baya rahatlatıyor o.

Amiiin kuzum

Çok şükür canım bebiş büyüyor desene maşşallah kuzuya sağlıkla doğduğu günü de görün inşallah

Onu da yaptım kuzum o an açıldı. Sonra kuruyunca feci tıkandı..bu arada koku kaybım var hala mentol filan hiç fayda etmiyor
Ne kötü ya bu korona ,ama biryan dan bu kuruluk hamilelikte n de oluyor canım petekler kapalı gece vurnum kupkuru sabsh uysniyotum kuru nefes alamıyorum sinüs yollarına kadar tıkalı burnuma su çekiyom burnum yanıyor birşeyde yok içinde yine kapalı olan kulaklarıma oluyor birden tıkanıyor kulak sanki içinde su var gibi yani gebesin kuruluk nefes alamama sorunu gebelik hormonlarındsn da oluyor stres yapma Şükür bebek iyi

Allah büyük canım inşallah o kucağını dolduracak bir bebek gelir acıların biraz hafifler

Evet gebelikte de olurmus kuzum, benim alerji ve covitle birleşince bu ara pert etti beni. Inş sen de bende rahatlarız bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…