Hayırlı kandiller canım şükür bebegin iyi elhamdülillahCanlar bizde bugün Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. Oksapar a bir süre deha devam edicem..
Covit sonrası burun tıkanıklığı oluştu 3 4 gündür öldürüyor beni. Tabi bahar alerjiler tetikliyor.. Ilaç da kullanamıyorum.. tuzlu su vb şeylerle açmaya çalışıyorum ama özellikle akşamları felaket..1 2 kez mecburiyetten illiadin sprey var onu kullandim, varsa tavsiyeleriniz alirim.
Bu arada hayırlı kandiller hepimize.Allah dualarımızı kabul etsin
Bende bu ara kötüyüm anneler günüde yaklaştı diye herhalde geçen sene anneler gününde öğrenmiştim hamile olduğumu doğsaydı şuan 3 aylık falandıBeni de bugün Bi ağlama tuttu kızlar, içim daraldı sanki, takvime baktım ki bebeğim yaşasaydı yarın doğacaktı. Farkında Olmasam da bilinçaltım farkında, Bi hüzünlüyüm, ağladım rahatladım biraz..
Gözün aydın canım çok sevindimCanlar bizde bugün Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. Oksapar a bir süre deha devam edicem..
Covit sonrası burun tıkanıklığı oluştu 3 4 gündür öldürüyor beni. Tabi bahar alerjiler tetikliyor.. Ilaç da kullanamıyorum.. tuzlu su vb şeylerle açmaya çalışıyorum ama özellikle akşamları felaket..1 2 kez mecburiyetten illiadin sprey var onu kullandim, varsa tavsiyeleriniz alirim.
Onu da yaptım kuzum o an açıldı. Sonra kuruyunca feci tıkandı..bu arada koku kaybım var hala mentol filan hiç fayda etmiyorHayırlı kandiller canım şükür bebegin iyi elhamdülillahcanım evde viks varmı biraz kaynamış suyun içine koy başını da o sıcak suya doğru koy havlu ort jkafana yüzün yerleşim burunun açılır o mentol kokusundan . doktor bana bir ara önermişti mentollü su vermişti krem değildi damladı bir kapak dolusi 1litrelik sıcak suya koydum başımıda kovaya dayadım havlu ile örttüm 2 dk falan terledim burnum açıldı bende hamileken usutmus tüm böyle ilaç verdi kullandim iyilestim
Geçti gitti çok şükürCanlar bizde bugün Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. Oksapar a bir süre deha devam edicem..
Ah inşallah kuzumGeçti gitti çok şükürcok sevındım iyi olmanıza, ınsallah senın de sıkıntıların tamamen biter canımm
Bebeğin iyi olmasına çok sevindim.Canlar bizde bugün Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. Oksapar a bir süre deha devam edicem..
Ah yavrum onu da yapıyorum. Hatta sıcak duş alırken şırıngaya dolduruyorum onu sıkıyorum. Baya rahatlatıyor o.Bebeğin iyi olmasına çok sevindim.Benim bi tarif var ama bizde etkili oğlumun burnunu en iyi bu açardı. 1 bardak kaynatılmış soğutulmuş suya 1 çay kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karbonat karıştırıp boş burun spreyi şişesine katıp kullan.Şifa olsun inş.
Amiiin kuzumKandilimiz mübarek olsun kızlarRabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin, hamile olanlar sağlıkla hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşsun, hamile olamak için dua eden hepimize de Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sadece bir bebek konusunda değil normal yaşamımızda da aile huzurumuzun olduğu, bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduğu bir ömür nasip etsin Rabbim, bu gece istemek bizden nasip etmesi Rabbimden
Çok şükür canım bebiş büyüyor desene maşşallah kuzuyaCanlar bizde bugün Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. Oksapar a bir süre deha devam edicem..
Ne kötü ya bu korona ,ama biryan dan bu kuruluk hamilelikte n de oluyor canım petekler kapalı gece vurnum kupkuru sabsh uysniyotum kuru nefes alamıyorum sinüs yollarına kadar tıkalı burnuma su çekiyom burnum yanıyor birşeyde yok içinde yine kapalı olan kulaklarıma oluyor birden tıkanıyor kulak sanki içinde su var gibiOnu da yaptım kuzum o an açıldı. Sonra kuruyunca feci tıkandı..bu arada koku kaybım var hala mentol filan hiç fayda etmiyor
Birden şırınga ile onu sıkmak çok iyi geliyor genize kadar açılırAh yavrum onu da yapıyorum. Hatta sıcak duş alırken şırıngaya dolduruyorum onu sıkıyorum. Baya rahatlatıyor o.
Allah büyük canım inşallah o kucağını dolduracak bir bebek gelir acıların biraz hafiflerBeni de bugün Bi ağlama tuttu kızlar, içim daraldı sanki, takvime baktım ki bebeğim yaşasaydı yarın doğacaktı. Farkında Olmasam da bilinçaltım farkında, Bi hüzünlüyüm, ağladım rahatladım biraz..
Inşallah kuzummÇok şükür canım bebiş büyüyor desene maşşallah kuzuyasağlıkla doğduğu günü de görün inşallah
Evet gebelikte de olurmus kuzum, benim alerji ve covitle birleşince bu ara pert etti beni. Inş sen de bende rahatlarız bu konudaNe kötü ya bu korona ,ama biryan dan bu kuruluk hamilelikte n de oluyor canım petekler kapalı gece vurnum kupkuru sabsh uysniyotum kuru nefes alamıyorum sinüs yollarına kadar tıkalı burnuma su çekiyom burnum yanıyor birşeyde yok içinde yine kapalı olan kulaklarıma oluyor birden tıkanıyor kulak sanki içinde su var gibiyani gebesin kuruluk nefes alamama sorunu gebelik hormonlarındsn da oluyor stres yapma Şükür bebek iyi
Amin ins canım zor ya nefes alamamak Rabb'im sifasini versin insEvet gebelikte de olurmus kuzum, benim alerji ve covitle birleşince bu ara pert etti beni. Inş sen de bende rahatlarız bu konuda❤
Bayıldım kuzum doktoruna keşke izmirde de bundan bir tane olsaymış
Evet izledim 1 saat yaptı yayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?