Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar sizlere birşey sorabilir miyim
Ben Şubat ta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ondan sonra adet kanamaların azaldı 3 defa adet oldum miktarı azaldı geçen ay doktara gittim bı sıkıntı yok dedi ama içim rahat değil sanki bir daha hamile kalamayacağım hissi var ayrıca iki aydır korunmuyorum
Benim gibi kürtaj sonrası da kanaması azalan varmı yardımcı olabilir

Merhaba, cok geçmiş olsun
Dongü süresi, adet miktarında degısıklıkler olabılıyor ama bi kac aya düzeliyor, okuduğum kadarıyla burada, ben ilacla dusuk yaptım, benım adet miktarında artıs oldu..
Siz yapısıklıktan mı süpheleniyorsunuz? Kürtaj sonrası olabılırmıs bu durum, Baska bi doktorla görüşüp film cektirin isterseniz..

Öncelikle çok geçmiş olsun, benim de kürtaj sonrası ilk 3 adetim 4 günden 2 güne indi şimdi ilk iki gün tam dolu dolu gelmiyor ama geliyor sonra 4 gün leke geliyor yani değişti mi değişti, azaldı mı evet çocuk düşünmeye başladığımız 3 aydır rahim duvarı kalınlaşmıyor bunu bi ölçtürün eğer sizin de ince ise ilk ilaçla kalınlaşmasına bakarlar kalınlaşmazsa yapışıklık olabilir dedi doktorum

Topiğimizin tatlı anne adayları bebeğini kuracağına almayı bekleyenler, bir bebek sahibi olmak için dua edenler hepimizin anneler günü kutlu olsunburada zaten hepimiz bir parça o duyguyu hissettik dilerim bir sonraki anneler gününde sağlıkla evlatlarımız ile bu günü kutlamak nasip olur

Teşekkürler canım bı ona baktirayim bu arada tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun Rabbim anne olmak isteyen herkesin kucağını inşallah boş bırakmaz herkese sağlık sihattli evlatlar nasip eder Amin

Ne demek rica ederim bence de bir baktırın varsa birşey en başından belli olsun

Tüm Kadınların ,Annelerin, Anneliği yaşamak tatmak için bekleyenlerin uğraşanların Anneler Günü Kutlu Olsun Her Kadın Annedir Teyzede Anne Yarısıdır Rabb'im çocuklarımızı bize bağışlasın herkesin kucağına bebek versin Her Kadın Özeldir bugünün anlam ve önemini taşıyan kadınlardır

Anneler Günümüz kutlu olsun.. Cok hüzünlüyüm dunden beri canım cok yaniyor.. Sosyal medya yıkılıyor herkes yavrusunun resmini paylaşıyor icim aciyor
Anneler günün kutlu olsun canım üzme kendini üzülme lütfen kızın seni seyrediyordur mutlu ol Allah büyük canım güçlü ol yalnız değilsin kendini yalnız hissetme güzel günler elbet gelecek sabır

İnş cnm inş o güzel günler gelsin artik.. Anne olup kaybedince anne olamamak daha zormuş gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…