Amin ins canımİnş cnm inş o güzel günler gelsin artik.. Anne olup kaybedince anne olamamak daha zormuş gerçekten..
Sabah eşime bugun ınstgrama girmeme kararı aldım dedim, hamıle arkadslara eşleri çicek göndermiş İlk anneler günün kutlu olsun diyeAnneler Günümüz kutlu olsun.. Cok hüzünlüyüm dunden beri canım cok yaniyor.. Sosyal medya yıkılıyor herkes yavrusunun resmini paylaşıyor icim aciyor
Hepimizin anneler günü kutlu olsunçok kötüyüm çok...
Lütfen güçlü olunSabah eşime bugun ınstgrama girmeme kararı aldım dedim, hamıle arkadslara eşleri çicek göndermiş İlk anneler günün kutlu olsun diye
Öyle de işte, bugun hemen geçse bitse.. Şuan 8 aylık hamileydim devam etseydi..Lütfen güçlü olundoguranda dogurmayan da Annedir
Aynen ben deÖyle de işte, bugun hemen geçse bitse.. Şuan 8 aylık hamileydim devam etseydi..
Öyle de işte, bugun hemen geçse bitse.. Şuan 8 aylık hamileydim devam etseydi..
Bende ağlayıp duruyorum günlerdir zaten bugün iyice kötü oldum basima ağrılar girdi aglamaktan uyumaya çalışıcam belki geçer diye.. Eşim de cok etkilendi.. Gecen gün sarıldık ağladık ne babama bakabildim ne sana kizima ben iyi biri değilim diyoSabah eşime bugun ınstgrama girmeme kararı aldım dedim, hamıle arkadslara eşleri çicek göndermiş İlk anneler günün kutlu olsun diye
Yaa, onlar da cok üzülüyor aslında, erkekler bızım kadar sulugoz değiller ama eminim biz ağladıkça onların da içi ağlıyordur.. Seneye inşallah biz de mutlu bir gün geçirecezBende ağlayıp duruyorum günlerdir zaten bugün iyice kötü oldum basima ağrılar girdi aglamaktan uyumaya çalışıcam belki geçer diye.. Eşim de cok etkilendi.. Gecen gün sarıldık ağladık ne babama bakabildim ne sana kizima ben iyi biri değilim diyo
Sabah eşime bugun ınstgrama girmeme kararı aldım dedim, hamıle arkadslara eşleri çicek göndermiş İlk anneler günün kutlu olsun diye
Beninkiler de atıyor bende fena oluyorum msjlari okudukça.. Ins cnm ins seneye bizde anne oluruz gelsin artık mucizelerimiz bazen gücüm tükeniyorYaa, onlar da cok üzülüyor aslında, erkekler bızım kadar sulugoz değiller ama eminim biz ağladıkça onların da içi ağlıyordur.. Seneye inşallah biz de mutlu bir gün geçirecez
Ögrencilerim mesaj atıyor hermesajda aglıyorum,eşim de diyor ki bak ne güzel bir sürü cocugun var, hepsı düşünüp arıyor diyor ama işte.
İnş cnm inş o güzel günler artık cabucak gelsin..evet her paylaşımda kötü oluyorum 2 gündür ağlayıp duruyorum Allahım bu günleri unutup mutlulukla kutlayacağımız günler gelir inşallah burcusami
evet her paylaşımda kötü oluyorum 2 gündür ağlayıp duruyorum Allahım bu günleri unutup mutlulukla kutlayacağımız günler gelir inşallah burcusami
İnşallahh, İnşallahhBeninkiler de atıyor bende fena oluyorum msjlari okudukça.. Ins cnm ins seneye bizde anne oluruz gelsin artık mucizelerimiz bazen gücüm tükeniyor
Ahh canım benim yaBende ağlayıp duruyorum günlerdir zaten bugün iyice kötü oldum basima ağrılar girdi aglamaktan uyumaya çalışıcam belki geçer diye.. Eşim de cok etkilendi.. Gecen gün sarıldık ağladık ne babama bakabildim ne sana kizima ben iyi biri değilim diyo
Öğrencilerin ne kadar düşünceli çocuklarmış.Yaa, onlar da cok üzülüyor aslında, erkekler bızım kadar sulugoz değiller ama eminim biz ağladıkça onların da içi ağlıyordur.. Seneye inşallah biz de mutlu bir gün geçirecez
Ögrencilerim mesaj atıyor hermesajda aglıyorum,eşim de diyor ki bak ne güzel bir sürü cocugun var, hepsı düşünüp arıyor diyor ama işte.
Ahh cok sukur oylelerÖğrencilerin ne kadar düşünceli çocuklarmış.Allah evinize neşe katacak akıllı bıdıklar nasip etsin canım.Peşinde koşturup durun inş. Herşeyin hayırlısı ile sağlıkla, mutlulukla, huzurla, bereketiyle gelsin İnşaAllah evlatlarımız.
Pes ki ne pes ya günahı vs geçtim nasıl rol yaptı kiNeyse konuyu dagıtayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?