2 yıl boyunca kımse de anlamamışPes ki ne pes ya günahı vs geçtim nasıl rol yaptı ki
Biz olsak elimize ayağımıza bir faldırtı çöker ben bir halt yiyorum dercesine hareket ederiz2 yıl boyunca kımse de anlamamış
Kız biz daha doktorun karsısında rahat a konusamıyoruz kiBiz olsak elimize ayağımıza bir faldırtı çöker ben bir halt yiyorum dercesine hareket ederiz
Cidden ya ben hep bir karar alıp gidiyorum ama dönerken hiç birini konuşabilmiş olmuyorum, eğer eşim olmasa normal dediği şeyleri bile unutur gelirim geçtim ki fikrimi yaptırayımKız biz daha doktorun karsısında rahat a konusamıyoruz ki
Zaten fıkrini soyleyınce de kızıyorlarCidden ya ben hep bir karar alıp gidiyorum ama dönerken hiç birini konuşabilmiş olmuyorum, eğer eşim olmasa normal dediği şeyleri bile unutur gelirim geçtim ki fikrimi yaptırayım
Cidden onlar bizden inançlı hamile kalacağımıza ne kafa karıştırıyorsun modundalarZaten fıkrini soyleyınce de kızıyorlaryine bıldıklerıni okuyorlar
Benım doktor 33 yasına kadar kucagına vermıs oluruz merak etme diyorCidden onlar bizden inançlı hamile kalacağımıza ne kafa karıştırıyorsun modundalar
Bakalım nasibimizde ne zaman varBenım doktor 33 yasına kadar kucagına vermıs oluruz merak etme diyorhaziranda 32 ye gircem
İnş cnm inş geçer bugünler artıkAhh canım benim yaçok üzüldüm lütfen umudunu kaybetme.Siz zaten çok iyi birer anne, baba adaylarısınız.Birbirinize sarılın İnşaAllah bu zorlu günler geride kalacak
Amin kuzum, herkesin kucağını doldursun Rabbim inşallah o minicik suratlarlaAllah büyük canım inşallah o kucağını dolduracak bir bebek gelir acıların biraz hafifler
Oo iki tane birden isterim deseydin, bunun beklemesi var KDV ötv yol masrafı vsBenım doktor 33 yasına kadar kucagına vermıs oluruz merak etme diyorhaziranda 32 ye gircem
Onlar bizim canımız yaa, içimizde kalacak sanırım hep Bi yaşasaydı ne olurdu olarak. Anne olmayı Nasib etsin Allah hepinize, üzülme canım inşallah gelir yerini bulur, kucak kucak sarılır sanaBende bu ara kötüyüm anneler günüde yaklaştı diye herhalde geçen sene anneler gününde öğrenmiştim hamile olduğumu doğsaydı şuan 3 aylık falandı
Gözün aydın canım çok sevindim
Gözün aydın canım çok şükür, çok sevindimCanlar bizde bugün Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. Oksapar a bir süre deha devam edicem..
Covit sonrası burun tıkanıklığı oluştu 3 4 gündür öldürüyor beni. Tabi bahar alerjiler tetikliyor.. Ilaç da kullanamıyorum.. tuzlu su vb şeylerle açmaya çalışıyorum ama özellikle akşamları felaket..1 2 kez mecburiyetten illiadin sprey var onu kullandim, varsa tavsiyeleriniz alirim.
Bu arada hayırlı kandiller hepimize.Allah dualarımızı kabul etsin
Üzülme kuzum yaa, sende evladınla kavuşacaksınız inşallah, mutlu günler yakındır.. Biz bilmiyoruz göremiyoruz Allah biliyor görüyor. En kısa zamanda haberini al inşallahAnneler Günümüz kutlu olsun.. Cok hüzünlüyüm dunden beri canım cok yaniyor.. Sosyal medya yıkılıyor herkes yavrusunun resmini paylaşıyor icim aciyor
İnş cnm o mutlu günler gelsin artık.. Ama mas benim adet belirtileri 1 hafta onceden başladı gene belki onun da etkisi vardır böyle olmamda..Üzülme kuzum yaa, sende evladınla kavuşacaksınız inşallah, mutlu günler yakındır.. Biz bilmiyoruz göremiyoruz Allah biliyor görüyor. En kısa zamanda haberini al inşallah
Amn ins canımAmin kuzum, herkesin kucağını doldursun Rabbim inşallah o minicik suratlarlabazen kendimi bu konuda çok korkak bulsamda biliyorum ki, bir bebek mis kokulu bir yavru bana herşeyi unutturabilir belki, onu Bi araç olarak kullanmak da istemiyorum aslında onu herşey den bağımsız olarak seveceğim. Ona bişeyler yüklemek istemem. Anasının kuzusu, annen senin herşeyin düşünüyor çok bekletme gel
İns canım ya bu sefer olur sende 1 Ay dinlen psikolojikmen rahatlayın karı koca stres yapmayınGünaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
Histereskopiyi ne için yapacakmış peki, hadi bakalım en azından sürecin belli oldu o araya kadar dinlen sonra da sağlıkla gelsin miniklerGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?