Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah büyük canım inşallah o kucağını dolduracak bir bebek gelir acıların biraz hafifler
Amin kuzum, herkesin kucağını doldursun Rabbim inşallah o minicik suratlarla bazen kendimi bu konuda çok korkak bulsamda biliyorum ki, bir bebek mis kokulu bir yavru bana herşeyi unutturabilir belki, onu Bi araç olarak kullanmak da istemiyorum aslında onu herşey den bağımsız olarak seveceğim. Ona bişeyler yüklemek istemem. Anasının kuzusu, annen senin herşeyin düşünüyor çok bekletme gel

Bende bu ara kötüyüm anneler günüde yaklaştı diye herhalde geçen sene anneler gününde öğrenmiştim hamile olduğumu doğsaydı şuan 3 aylık falandı

Gözün aydın canım çok sevindim
Onlar bizim canımız yaa, içimizde kalacak sanırım hep Bi yaşasaydı ne olurdu olarak. Anne olmayı Nasib etsin Allah hepinize, üzülme canım inşallah gelir yerini bulur, kucak kucak sarılır sana

Gözün aydın canım çok şükür, çok sevindim inşallah diğer rahatsızlıklara çabuk geçer,

Anneler Günümüz kutlu olsun.. Cok hüzünlüyüm dunden beri canım cok yaniyor.. Sosyal medya yıkılıyor herkes yavrusunun resmini paylaşıyor icim aciyor
Üzülme kuzum yaa, sende evladınla kavuşacaksınız inşallah, mutlu günler yakındır.. Biz bilmiyoruz göremiyoruz Allah biliyor görüyor. En kısa zamanda haberini al inşallah

Üzülme kuzum yaa, sende evladınla kavuşacaksınız inşallah, mutlu günler yakındır.. Biz bilmiyoruz göremiyoruz Allah biliyor görüyor. En kısa zamanda haberini al inşallah
İnş cnm o mutlu günler gelsin artık.. Ama mas benim adet belirtileri 1 hafta onceden başladı gene belki onun da etkisi vardır böyle olmamda..

Amn ins canım gerçekten biz 2.bebegi kucağıma yaklaşık 5 yıl sonra aldık çok heyecan verici o yaşadığım kötü anılarımı acılarımı unutturdu azda olsa, acılarım hafifledi kendimi güçlü hissettim sağlıklı hissettim psikolojikmen şükür karı koca güçlü olduk gerçekten o yillarin boşluğunu dolduran bebek mutlu edio aileyi huzur oluyor ortamda Rabb'im inşallah hepinize bu huzuru tekrar yaşatır ilki kez yasacaklarada insallahtez zamanda verir bu paha biçilemez en mutluluğu huzuru

Günaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
İns canım ya bu sefer olur sende 1 Ay dinlen psikolojikmen rahatlayın karı koca stres yapmayın bugünlerde yapacağını yap keyfini çıkar Vücudun dinlensin ki başlayın bu işe

Günaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
Günaydın canım histeroskopi rahim filmiydi değil mi? Belki parça alıp bakıyorlarsa acı hissetme diye o gün yapmak istemiştir kuzum hayırlısı olsun inşallah 10 temmuzda embriyo transteri mi olacak yani çok heyecanlı

Günaydın kızlar
Histereskopiyi ne için yapacakmış peki, hadi bakalım en azından sürecin belli oldu o araya kadar dinlen sonra da sağlıkla gelsin minikler

Benim de en yakın arkadaşıma doktor bugün sezeryan günü verdi 7 haziran demiş o benden 2 hafta sonraydı demekki sağlıklı ilerlerse benim hazirana kalmayacakmış doğumcidden şu ayı jet hızı ile bitirmek istiyorum bu aya kadar hiç bu kadar düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…