Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benim bu ayda tırt cikicak gibi adet olucam gibi bı ağrı var karnimda daha annemlere gidemedim yarın gidicem inşallah yapicam ama cikicagini sanmıyorum

Günaydın kızlar benim bu ayda tırt cikicak gibi adet olucam gibi bı ağrı var karnimda daha annemlere gidemedim yarın gidicem inşallah yapicam ama cikicagini sanmıyorum
Benimde aynı cnm 1 hafta onceden başladı belirtiler ya

Malesef öyle oluyor dogumun olucagi ay cnm benimde şubatta olucakti şubatta cok bitiktim..

Hayırlısı olsun canım belli olmaz o inşallah hamilesindir

İns canım ya bu sefer olur sende 1 Ay dinlen psikolojikmen rahatlayın karı koca stres yapmayın bugünlerde yapacağını yap keyfini çıkar Vücudun dinlensin ki başlayın bu işe
2 ay dinlendirmiş olacak, haziran adetin de baslarız dedı.. Hayırlısı olsun ne dıyelım
Tanı ve tedavı amaclı yapılıyormuş, rahim yatagın cok duzgun ama göremediğimiz minik polipler mi var acaba bi bakalım dedi, dusukten sonra atlamısız bunu dedı.. Rahım filmi cektirmiştim tüpler acıktı.
Histereskopiyi ne için yapacakmış peki, hadi bakalım en azından sürecin belli oldu o araya kadar dinlen sonra da sağlıkla gelsin minikler
Minik poilipler var mı bakalım dedi şuan cok duzgun görünüyor dedı düşükten sonra atlamısız bunu dedı. Bagısıklıga da o zaman bakıcak, bu ay Bosuna denemedik kendımız.. Bir hafta gectı yumurtlama ustunden herhalde yumurta kalmamıstır artık bu hısterekopi yi de 15 16.gunlerde yapıcak tam da yumurtlama zamanım oluyor, yıne deneyemeyız herhalde... Şimdi benım 19 mayıs adet görünüyor, zamanında gelirse 2 haziran da işlem yapılır.. 16 hazıran gıbı de adetim baslar tüpe baslarız dedı

Belkı olmaz o işler hayırlısı olsun diyelim

Hadi bismillah histereskopide iyi geçer inş. Keşke bu süreçte kendinizin de deneme fırsatı olsaymış herşeyin hayırlısı

Hadi bismillah histereskopide iyi geçer inş. Keşke bu süreçte kendinizin de deneme fırsatı olsaymış herşeyin hayırlısı
Bu ay deneme yapsaymısız keske, hatta sekreter sordu sabah gebelık testı ısteyelım mı oncesınde dıye, ben de korunduk dedım belkı hısterekopı sonrası yumurta olursa doktor deneyın der, acaba deneniyor mudur hısterekopıden sonra

İnş cnm o mutlu günler gelsin artık.. Ama mas benim adet belirtileri 1 hafta onceden başladı gene belki onun da etkisi vardır böyle olmamda..
İnan o hiç belli olmuyor canım zaten belirtiler hep aynı çoğunlukla inş. evinizin neşesi geliyordur çok yakında.

Sen deneme yapmıyoruz bu ay demiştin ben deneyin dicektim aslında ama bu da çok bilmiş gibi dersin diye çekindim.Önünüzdeki süreç daha önemli bundan sonrası size müjdeli haberi getirsin inş.

Valla kuzum sanki bu defa olacak yaa İnşaAllah ben öyle hissettim şu mübarek günde bu kadar dualar ediyoruz,Rabbim sabrınızın sonunu gizlenmiş müjdelerle verecek Ne kadar zor bi süreç olduğunu da biz hiç bilemiyoruz ama kadın olarak seni anlayabiliyorum canım.Sen güçlüsün o yüzden imtihanın zorlaştı.Ben genel olarak sabırlı bi insanımdır ve yaşadığım olaylara şöyle uzaktan bakmaya başlayınca aslında benim imtihanım olduğunu anladım ve herşey birden bire benim lehime dönmeye başladı.Çok genç yaşta çok hastalandım ama benim imtihanım da böyleymiş demek.

Rahim filminde müdahale olmuyor bunda oluyor yani ben hep aynı şey sanıyordum. Rahim filmi ve hsg aynı şey dimi karıştırdım kusura bakma inşallah sorun çıkmaz kuzum hayırlısı olsun

Günaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
Canım çok da geçe kalmıyorsun güzel haberlerle geldin

Onlar bizim canımız yaa, içimizde kalacak sanırım hep Bi yaşasaydı ne olurdu olarak. Anne olmayı Nasib etsin Allah hepinize, üzülme canım inşallah gelir yerini bulur, kucak kucak sarılır sana
Ah canım benim inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…