Benimde aynı cnm 1 hafta onceden başladı belirtiler yaGünaydın kızlar benim bu ayda tırt cikicak gibi adet olucam gibi bı ağrı var karnimda daha annemlere gidemedim yarın gidicem inşallah yapicam ama cikicagini sanmıyorum
Malesef öyle oluyor dogumun olucagi ay cnm benimde şubatta olucakti şubatta cok bitiktim..Histereskopiyi ne için yapacakmış peki, hadi bakalım en azından sürecin belli oldu o araya kadar dinlen sonra da sağlıkla gelsin minikler
Benim de en yakın arkadaşıma doktor bugün sezeryan günü verdi 7 haziran demiş o benden 2 hafta sonraydı demekki sağlıklı ilerlerse benim hazirana kalmayacakmış doğumcidden şu ayı jet hızı ile bitirmek istiyorum bu aya kadar hiç bu kadar düşünmemiştim
Hayırlısı olsun canım belli olmaz o inşallah hamilesindirGünaydın kızlar benim bu ayda tırt cikicak gibi adet olucam gibi bı ağrı var karnimda daha annemlere gidemedim yarın gidicem inşallah yapicam ama cikicagini sanmıyorum
Senin de hayırlısı olsun canım belli olmaz inşallah hamilesindirBenimde aynı cnm 1 hafta onceden başladı belirtiler ya
Aylardır bu belirtiler geldi sonrada adet geldi cnm ama nasip tabi herseySenin de hayırlısı olsun canım belli olmaz inşallah hamilesindir
Moralini bozma canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzeyebiliyor biliyorsun inşallah öyle olmuşturAylardır bu belirtiler geldi sonrada adet geldi cnm ama nasip tabi hersey
2 ay dinlendirmiş olacak, haziran adetin de baslarız dedı.. Hayırlısı olsun ne dıyelımİns canım ya bu sefer olur sende 1 Ay dinlen psikolojikmen rahatlayın karı koca stres yapmayınbugünlerde yapacağını yap keyfini çıkar Vücudun dinlensin ki başlayın bu işe
Tanı ve tedavı amaclı yapılıyormuş, rahim yatagın cok duzgun ama göremediğimiz minik polipler mi var acaba bi bakalım dedi, dusukten sonra atlamısız bunu dedı.. Rahım filmi cektirmiştim tüpler acıktı.Günaydın canımhisteroskopi rahim filmiydi değil mi? Belki parça alıp bakıyorlarsa acı hissetme diye o gün yapmak istemiştir kuzum hayırlısı olsun inşallah 10 temmuzda embriyo transteri mi olacak yani çok heyecanlı
Minik poilipler var mı bakalım dedi şuan cok duzgun görünüyor dedı düşükten sonra atlamısız bunu dedı. Bagısıklıga da o zaman bakıcak, bu ay Bosuna denemedik kendımız.. Bir hafta gectı yumurtlama ustunden herhalde yumurta kalmamıstır artıkHistereskopiyi ne için yapacakmış peki, hadi bakalım en azından sürecin belli oldu o araya kadar dinlen sonra da sağlıkla gelsin minikler
Belkı olmaz o işlerGünaydın kızlar benim bu ayda tırt cikicak gibi adet olucam gibi bı ağrı var karnimda daha annemlere gidemedim yarın gidicem inşallah yapicam ama cikicagini sanmıyorum
Hadi bismillah2 ay dinlendirmiş olacak, haziran adetin de baslarız dedı.. Hayırlısı olsun ne dıyelım
Tanı ve tedavı amaclı yapılıyormuş, rahim yatagın cok duzgun ama göremediğimiz minik polipler mi var acaba bi bakalım dedi, dusukten sonra atlamısız bunu dedı.. Rahım filmi cektirmiştim tüpler acıktı.
Minik poilipler var mı bakalım dedi şuan cok duzgun görünüyor dedı düşükten sonra atlamısız bunu dedı. Bagısıklıga da o zaman bakıcak, bu ay Bosuna denemedik kendımız.. Bir hafta gectı yumurtlama ustunden herhalde yumurta kalmamıstır artıkbu hısterekopi yi de 15 16.gunlerde yapıcak tam da yumurtlama zamanım oluyor, yıne deneyemeyız herhalde... Şimdi benım 19 mayıs adet görünüyor, zamanında gelirse 2 haziran da işlem yapılır.. 16 hazıran gıbı de adetim baslar tüpe baslarız dedı
Bu ay deneme yapsaymısız keske, hatta sekreter sordu sabah gebelık testı ısteyelım mı oncesınde dıye, ben de korunduk dedımHadi bismillahhistereskopide iyi geçer inş. Keşke bu süreçte kendinizin de deneme fırsatı olsaymış herşeyin hayırlısı
İnan o hiç belli olmuyor canım zaten belirtiler hep aynı çoğunlukla inş. evinizin neşesi geliyordur çok yakında.İnş cnm o mutlu günler gelsin artık.. Ama mas benim adet belirtileri 1 hafta onceden başladı gene belki onun da etkisi vardır böyle olmamda..
Sen deneme yapmıyoruz bu ay demiştin ben deneyin dicektim aslında ama bu da çok bilmiş gibi dersinBu ay deneme yapsaymısız keske, hatta sekreter sordu sabah gebelık testı ısteyelım mı oncesınde dıye, ben de korunduk dedımbelkı hısterekopı sonrası yumurta olursa doktor deneyın der, acaba deneniyor mudur hısterekopıden sonra
Valla kuzum sanki bu defa olacak yaaBu ay deneme yapsaymısız keske, hatta sekreter sordu sabah gebelık testı ısteyelım mı oncesınde dıye, ben de korunduk dedımbelkı hısterekopı sonrası yumurta olursa doktor deneyın der, acaba deneniyor mudur hısterekopıden sonra
Benim 4 gün kaldı bata bakalım ne olucak adet olucakmisim gibi sancım var o yüzden sanmıyorum bu ay olucagini sen de ne var adet belirtisi miBenimde aynı cnm 1 hafta onceden başladı belirtiler ya
İnşallah kzuumHayırlısı olsun canım belli olmaz o inşallah hamilesindir
İnşallah vardır çok istiyorumBelkı olmaz o işlerhayırlısı olsun diyelim
Rahim filminde müdahale olmuyor bunda oluyor yani ben hep aynı şey sanıyordum. Rahim filmi ve hsg aynı şey dimi karıştırdım kusura bakma2 ay dinlendirmiş olacak, haziran adetin de baslarız dedı.. Hayırlısı olsun ne dıyelım
Tanı ve tedavı amaclı yapılıyormuş, rahim yatagın cok duzgun ama göremediğimiz minik polipler mi var acaba bi bakalım dedi, dusukten sonra atlamısız bunu dedı.. Rahım filmi cektirmiştim tüpler acıktı.
Minik poilipler var mı bakalım dedi şuan cok duzgun görünüyor dedı düşükten sonra atlamısız bunu dedı. Bagısıklıga da o zaman bakıcak, bu ay Bosuna denemedik kendımız.. Bir hafta gectı yumurtlama ustunden herhalde yumurta kalmamıstır artıkbu hısterekopi yi de 15 16.gunlerde yapıcak tam da yumurtlama zamanım oluyor, yıne deneyemeyız herhalde... Şimdi benım 19 mayıs adet görünüyor, zamanında gelirse 2 haziran da işlem yapılır.. 16 hazıran gıbı de adetim baslar tüpe baslarız dedı
Canım çok da geçe kalmıyorsun güzel haberlerle geldinGünaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
Ah canım benim inşallah hepimizeOnlar bizim canımız yaa, içimizde kalacak sanırım hep Bi yaşasaydı ne olurdu olarak. Anne olmayı Nasib etsin Allah hepinize, üzülme canım inşallah gelir yerini bulur, kucak kucak sarılır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?