Aynen cnm adet belirtileri varBenim 4 gün kaldı bata bakalım ne olucak adet olucakmisim gibi sancım var o yüzden sanmıyorum bu ay olucagini sen de ne var adet belirtisi mi
Yaa ıste ne bılım, hemsıre korunun deyınce.. Keske deneseymısızSen deneme yapmıyoruz bu ay demiştin ben deneyin dicektim aslında ama bu da çok bilmiş gibi dersindiye çekindim.Önünüzdeki süreç daha önemli bundan sonrası size müjdeli haberi getirsin inş.
İnşallah canım, özellikle tüp bebek sonrası daha cok yöneldim rabbime, işte bu imtihandı benım için.. İnsallah sonumz hayra cıksın dualarımız kabul olsunValla kuzum sanki bu defa olacak yaaİnşaAllah ben öyle hissettim şu mübarek günde bu kadar dualar ediyoruz,Rabbim sabrınızın sonunu gizlenmiş müjdelerle verecek Ne kadar zor bi süreç olduğunu da biz hiç bilemiyoruz ama kadın olarak seni anlayabiliyorum canım .Sen güçlüsün o yüzden imtihanın zorlaştı.Ben genel olarak sabırlı bi insanımdır ve yaşadığım olaylara şöyle uzaktan bakmaya başlayınca aslında benim imtihanım olduğunu anladım ve herşey birden bire benim lehime dönmeye başladı.Çok genç yaşta çok hastalandım ama benim imtihanım da böyleymiş demek.
Evet o ikisi aynıymıs, ama bu daha detaylı bi incelemeymıs, ben de az once ogrendımRahim filminde müdahale olmuyor bunda oluyor yani ben hep aynı şey sanıyordum. Rahim filmi ve hsg aynı şey dimi karıştırdım kusura bakmainşallah sorun çıkmaz kuzum hayırlısı olsun
Çok iyi o zaman bak uyuyacaksın uyanacaksın bi problem varsa bile çözülmüş olacak stres olmadan canım senin doktor yine mantıklı bi karar vermişEvet o ikisi aynıymıs, ama bu daha detaylı bi incelemeymıs, ben de az once ogrendımbunda dedıgın gıbı sorun varsa mudahale de edılebılıyormus
Ahh insallah öyledir kuzumCanım çok da geçe kalmıyorsun güzel haberlerle geldin
Yapma,adet mi oldunSohrab hayırlısı olsun canım dinlen biraz iyi olur inşallah bu ay bende dinlenmedeyim adet oldum belki diğer ay rahim filmi çekilirm
anestezili yapılıyormuş, kafa yaparm birazÇok iyi o zaman bak uyuyacaksın uyanacaksın bi problem varsa bile çözülmüş olacak stres olmadan canım senin doktor yine mantıklı bi karar vermiş
Kuzum ben parca kaldığı için histereskopi olmuştum. Tabi farklı tanılar içinde yapılıyor. Anestezili. Kamera ile girip rahimde her şey yolunda mı bakılıyor perde varsa polip varsa müdahale ediliyor. Benim parca ailindiği için 4 5 gun adet gibi kanama olmuştu. Sendeki sürece göre korun korunma der doktorunanestezili yapılıyormuş, kafa yaparm birazama daha 1 ay var ya
Yaa evet o çok değişik bir olaymış ben hala o anestezi altında ne söyledim bilmiyorum inşallah çok saçma şeyler dememişimdiranestezili yapılıyormuş, kafa yaparm birazama daha 1 ay var ya
Bende de rahımın durumuna bakıcak,burdan göremediğimiz minik polipler varsa temızlerız dedi.. Bagısıklık testin de o zaman yapıcakKuzum ben parca kaldığı için histereskopi olmuştum. Tabi farklı tanılar içinde yapılıyor. Anestezili. Kamera ile girip rahimde her şey yolunda mı bakılıyor perde varsa polip varsa müdahale ediliyor. Benim parca ailindiği için 4 5 gun adet gibi kanama olmuştu. Sendeki sürece göre korun korunma der doktorun
Ben pek konusmuyorum galiba, benı konusturmaya calısıyorlardı uyandığımda enson, cevap verır mısınız falan dıye, anlıyodum ama konusacak dermanım yoktu, hatta ben cıkayım artık dedıgmde bıraz daha dınlenın demıslerdı, esım dısarda beklıyordu acele etmıstım cıkayım diyeYaa evet o çok değişik bir olaymış ben hala o anestezi altında ne söyledim bilmiyorum inşallah çok saçma şeyler dememişimdirsen hemşirelere sor kendine gelince ne dedim ben diye benim aklıma gelmedi sormak odaya geldiğimde ayılmıştım eşimle annem de duymadı rezil olmadım inşallah
Hayırla sonuçlansın kuzumBende de rahımın durumuna bakıcak,burdan göremediğimiz minik polipler varsa temızlerız dedi.. Bagısıklık testin de o zaman yapıcak
İnşallahh canımmHayırla sonuçlansın kuzum❤
O daha iyi kesinlikle gayet sakinmişsin kuzum herkes çok saçma şeyler söylüyormuş ondan korkmuştum benim hatırladığım kısım da doktorumu sorduğum nerede diye sonra hayal meyal gördüğümü iyi misin dediğini ve soğuk soğuk çok soğuk diye tutturduğumu hatırlıyorum. Zaten hemşire de odaya getirdi beni biraz üşüdü de ondan giydirip getirdik dedi başka bir şey demedi. Giyindiğimi de hayal meyal hatırlıyorum üşüdümden başka bir şey demedim inşallahBen pek konusmuyorum galiba, benı konusturmaya calısıyorlardı uyandığımda enson, cevap verır mısınız falan dıye, anlıyodum ama konusacak dermanım yoktu, hatta ben cıkayım artık dedıgmde bıraz daha dınlenın demıslerdı, esım dısarda beklıyordu acele etmıstım cıkayım diye
Cok tatlı oluyordur ama hemsıreler arkamızdan gülüyorlar mıdır acabaO daha iyi kesinlikle gayet sakinmişsin kuzum herkes çok saçma şeyler söylüyormuş ondan korkmuştum benim hatırladığım kısım da doktorumu sorduğum nerede diye sonra hayal meyal gördüğümü iyi misin dediğini ve soğuk soğuk çok soğuk diye tutturduğumu hatırlıyorum. Zaten hemşire de odaya getirdi beni biraz üşüdü de ondan giydirip getirdik dedi başka bir şey demedi. Giyindiğimi de hayal meyal hatırlıyorum üşüdümden başka bir şey demedim inşallahsonrasında midem bulanmıştı... Ay her şey geçiyor gidiyor hayat ne tuhaf
Aynı zamana denk gelıcek galıba bızım işlemler, belkı sana gerek kalmazSohrab valla öyle yada böyle bazı şeylerin yolu gözüktü direk histeroskopi ile bakacak olması da iyi sen böyle söyleyince dosyama baktım diğer ay için ilaç ile takip rahim kalınlaşmaz ise balon işlemi ve ofis histeroskopi diyor bunu şimdi fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?