Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan bilmediği şeylerden biraz korkuyor ama anestezi altında oluyor galiba bişeycik görmezsiniz.

Cok tatlı oluyordur ama hemsıreler arkamızdan gülüyorlar mıdır acaba
Kesin gülüyorlardır ya benim ablama baya gülmüşler o da ne söyledim ki ben demiş hemşire kızları öğretmen arkadaşları sanıp ee okuldan haber yok mu söyleyin bakalım falan demiş ona gülüyorlarmış meğer

İnsan bilmediği şeylerden biraz korkuyor ama anestezi altında oluyor galiba bişeycik görmezsiniz.
Bugun hazırlandım doktoru brklerken bagısıklık testıni hemsıreye sordum zor mu acılı mı dıye, nasıl heyecanlandım, hemsıre de muayene gıbı, cak hafıf Bı kasık agrısı olabılır, o da gecer hemen dedı.. Sonra iptal deıldı, anestezılı olacak o da diğer işlemle birlikte, en azından uyandımgımda hersey bıtmıs olur

Birçok kişi senin gibi sayıklıyor merak etme cnm. Ben uyandığımda direkt gözlerimden yaşlar akıyor uyanırken.Hemşire hasta ağlıyor diyordu onu duymuştum.Ama sezeryanden kalkarken nefes alamıyordum ablam soruyor kusman mı geliyor neyin var ama ben cevap veremiyorum biri boğazlanır ya ses çıkartır aynen öyle hemşire sakin ol sakin ol nefes al dedi. Yavaş yavaş nefesim yerine geldi onu hatırlamak bile istemiyorum.

Tam kafa yapmış onda neyse gülmeyeyim benim başıma gelebilir.

Ah canım, insan nasıl tuhaf oluyor.Kadın milletinin derdi bitmez işte.

Hayırlısı bakalım canım güzel olur sen niyet ediyormusin hayır dağıtıyor musun tüp bebek için adım atarken yanlış anlama beni niyetin varsa yada önceden yap kurban olfugum Allah görür niyetinizi hayır dağıtın tüp bebek yapmadan bir gün önce hayır yapsanız dagitsaniz Rabb'im sizi n yüzünüzü güldürür inşallah çocukları mutlu etmek yada ihtiyacı olan bir aileyi mutlu etmek kadar güzel bir iyilik hayırseverlik yoktur ins Rabb'im bu sefer verir kucağınıza bebeği

Aynı zamana denk gelıcek galıba bızım işlemler, belkı sana gerek kalmaz
Doktorun konuşmalarından anladığım pek ilaç ile geçecek bişey değil ama direk yapışıklık var da diyemiyor kürtajı kendi yapınca galiba

Valla en iyisi öyle olması bir çok işlem için ağrısı az diye yapılır atlatırsın diyorlar ama refleks olarak bile insan ya kasılıyor ya kıpırdıyor böyle olunca da riskli bence,okuduğum çoğu yerde ofis histeroskopi anestezi olmadan yapılıyor ama yapışıklık varken canlı canlı içeri balon vs koymak da olmaz bence ya

Oyy kıyamam canım senin sezaryen epidural değil miydi?

Valla canım böyle şeyler söylenmez babannem bir elin verdiğini diğer el görmez derdi ama biz evlendiğimizden beri her ay yardımımızı yapıyoruz kurbanlarımızı da kesiyoruz çocuk istemeden önce de yapıyorduk yani yakında 4 yıl olacak evleneli adağımız da var ama zamanı mı vardır nedir bilemiyorum olmadı mı da olmuyor inşallah kavuşabiliriz bebişlerimize

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım bugün kontrole gittim yumurta 13 mm olmuş. Bugün adetin 12. Günü. Çarşamba tekrar kontrol edip duruma göre çatlatma iğnesi verecekmis. Doktor iyi dedi ama bana biraz az büyümüş gibi geldi klomene rağmen Sizce nasıl bu ay ümit var mı ne dersiniz

Bunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorum

Doktorun konuşmalarından anladığım pek ilaç ile geçecek bişey değil ama direk yapışıklık var da diyemiyor kürtajı kendi yapınca galiba
Bellı olmaz canım, yapısıklık yok belkı de endometrıuum dıye bısey var o mu acaba senın problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…