- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
İnsan bilmediği şeylerden biraz korkuyor amaSohrab valla öyle yada böyle bazı şeylerin yolu gözüktü direk histeroskopi ile bakacak olması da iyi sen böyle söyleyince dosyama baktım diğer ay için ilaç ile takip rahim kalınlaşmaz ise balon işlemi ve ofis histeroskopi diyor bunu şimdi fark ettim
Kesin gülüyorlardır ya benim ablama baya gülmüşler o da ne söyledim ki ben demiş hemşire kızları öğretmen arkadaşları sanıp ee okuldan haber yok mu söyleyin bakalım falan demiş ona gülüyorlarmış meğerCok tatlı oluyordur ama hemsıreler arkamızdan gülüyorlar mıdır acaba
Bugun hazırlandım doktoru brklerken bagısıklık testıni hemsıreye sordum zor mu acılı mı dıye, nasıl heyecanlandım, hemsıre de muayene gıbı, cak hafıf Bı kasık agrısı olabılır, o da gecer hemen dedı.. Sonra iptal deıldı, anestezılı olacak o da diğer işlemle birlikte, en azından uyandımgımda hersey bıtmıs olurİnsan bilmediği şeylerden biraz korkuyor amaanestezi altında oluyor galiba bişeycik görmezsiniz.
Birçok kişi senin gibi sayıklıyor merak etme cnm.O daha iyi kesinlikle gayet sakinmişsin kuzum herkes çok saçma şeyler söylüyormuş ondan korkmuştum benim hatırladığım kısım da doktorumu sorduğum nerede diye sonra hayal meyal gördüğümü iyi misin dediğini ve soğuk soğuk çok soğuk diye tutturduğumu hatırlıyorum. Zaten hemşire de odaya getirdi beni biraz üşüdü de ondan giydirip getirdik dedi başka bir şey demedi. Giyindiğimi de hayal meyal hatırlıyorum üşüdümden başka bir şey demedim inşallahsonrasında midem bulanmıştı... Ay her şey geçiyor gidiyor hayat ne tuhaf
Ablan da direk hemşireleri hedef almış amaKesin gülüyorlardır ya benim ablama baya gülmüşler o da ne söyledim ki ben demiş hemşire kızları öğretmen arkadaşları sanıp ee okuldan haber yok mu söyleyin bakalım falan demiş ona gülüyorlarmış meğer
Tam kafa yapmış ondaKesin gülüyorlardır ya benim ablama baya gülmüşler o da ne söyledim ki ben demiş hemşire kızları öğretmen arkadaşları sanıp ee okuldan haber yok mu söyleyin bakalım falan demiş ona gülüyorlarmış meğer
Ah canım, insan nasıl tuhaf oluyor.Bugun hazırlandım doktoru brklerken bagısıklık testıni hemsıreye sordum zor mu acılı mı dıye, nasıl heyecanlandım, hemsıre de muayene gıbı, cak hafıf Bı kasık agrısı olabılır, o da gecer hemen dedı.. Sonra iptal deıldı, anestezılı olacak o da diğer işlemle birlikte, en azından uyandımgımda hersey bıtmıs olur
Walla öyle bütün yük bizim sırtımızda sankiAh canım, insan nasıl tuhaf oluyor.Kadın milletinin derdi bitmez işte.
Hayırlısı bakalım canım güzel olur sen niyet ediyormusin hayır dağıtıyor musun tüp bebek için adım atarken2 ay dinlendirmiş olacak, haziran adetin de baslarız dedı.. Hayırlısı olsun ne dıyelım
Tanı ve tedavı amaclı yapılıyormuş, rahim yatagın cok duzgun ama göremediğimiz minik polipler mi var acaba bi bakalım dedi, dusukten sonra atlamısız bunu dedı.. Rahım filmi cektirmiştim tüpler acıktı.
Minik poilipler var mı bakalım dedi şuan cok duzgun görünüyor dedı düşükten sonra atlamısız bunu dedı. Bagısıklıga da o zaman bakıcak, bu ay Bosuna denemedik kendımız.. Bir hafta gectı yumurtlama ustunden herhalde yumurta kalmamıstır artıkbu hısterekopi yi de 15 16.gunlerde yapıcak tam da yumurtlama zamanım oluyor, yıne deneyemeyız herhalde... Şimdi benım 19 mayıs adet görünüyor, zamanında gelirse 2 haziran da işlem yapılır.. 16 hazıran gıbı de adetim baslar tüpe baslarız dedı
Doktorun konuşmalarından anladığım pek ilaç ile geçecek bişey değil ama direk yapışıklık var da diyemiyor kürtajı kendi yapınca galibaAynı zamana denk gelıcek galıba bızım işlemler, belkı sana gerek kalmaz
Normali anestezi ile ama ofis de anestezi kullanmıyorlar diye biliyorumİnsan bilmediği şeylerden biraz korkuyor amaanestezi altında oluyor galiba bişeycik görmezsiniz.
Valla en iyisi öyle olması bir çok işlem için ağrısı az diye yapılır atlatırsın diyorlar ama refleks olarak bile insan ya kasılıyor ya kıpırdıyor böyle olunca da riskli bence,okuduğum çoğu yerde ofis histeroskopi anestezi olmadan yapılıyor ama yapışıklık varken canlı canlı içeri balon vs koymak da olmaz bence yaBugun hazırlandım doktoru brklerken bagısıklık testıni hemsıreye sordum zor mu acılı mı dıye, nasıl heyecanlandım, hemsıre de muayene gıbı, cak hafıf Bı kasık agrısı olabılır, o da gecer hemen dedı.. Sonra iptal deıldı, anestezılı olacak o da diğer işlemle birlikte, en azından uyandımgımda hersey bıtmıs olur
Oyy kıyamam canımBirçok kişi senin gibi sayıklıyor merak etme cnm.Ben uyandığımda direkt gözlerimden yaşlar akıyor uyanırken.Hemşire hasta ağlıyor diyordu onu duymuştum. Ama sezeryanden kalkarken nefes alamıyordum ablam soruyor kusman mı geliyor neyin var ama ben cevap veremiyorum biri boğazlanır ya ses çıkartır aynen öyle hemşire sakin ol sakin ol nefes al dedi. Yavaş yavaş nefesim yerine geldi onu hatırlamak bile istemiyorum.
Valla canım böyle şeyler söylenmez babannem bir elin verdiğini diğer el görmez derdi ama biz evlendiğimizden beri her ay yardımımızı yapıyoruz kurbanlarımızı da kesiyoruz çocuk istemeden önce de yapıyorduk yani yakında 4 yıl olacak evleneli adağımız da var ama zamanı mı vardır nedir bilemiyorum olmadı mı da olmuyorHayırlısı bakalım canım güzel olur sen niyet ediyormusin hayır dağıtıyor musun tüp bebek için adım atarkenyanlış anlama beni niyetin varsa yada önceden yap kurban olfugum Allah görür niyetinizi hayır dağıtın tüp bebek yapmadan bir gün önce hayır yapsanız dagitsaniz Rabb'im sizi n yüzünüzü güldürür inşallah çocukları mutlu etmek yada ihtiyacı olan bir aileyi mutlu etmek kadar güzel bir iyilik hayırseverlik yoktur ins Rabb'im bu sefer verir kucağınıza bebeği
Ben olsam ben de gülerdim ya haklılar evetAblan da direk hemşireleri hedef almış ama
Yaa dimi işte fena kafalarTam kafa yapmış ondaneyse gülmeyeyim benim başıma gelebilir.
Bunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorumHayırlısı bakalım canım güzel olur sen niyet ediyormusin hayır dağıtıyor musun tüp bebek için adım atarkenyanlış anlama beni niyetin varsa yada önceden yap kurban olfugum Allah görür niyetinizi hayır dağıtın tüp bebek yapmadan bir gün önce hayır yapsanız dagitsaniz Rabb'im sizi n yüzünüzü güldürür inşallah çocukları mutlu etmek yada ihtiyacı olan bir aileyi mutlu etmek kadar güzel bir iyilik hayırseverlik yoktur ins Rabb'im bu sefer verir kucağınıza bebeği
Bellı olmaz canım, yapısıklık yok belkı de endometrıuum dıye bısey var o mu acaba senın problemDoktorun konuşmalarından anladığım pek ilaç ile geçecek bişey değil ama direk yapışıklık var da diyemiyor kürtajı kendi yapınca galiba
Yok o Baska bıseymıs sımdı baktım daBellı olmaz canım, yapısıklık yok belkı de endometrıuum dıye bısey var o mu acaba senın problem
Yok tam anesteziydi.Ama bi dahakine spinal istiyorum.Genelden kalkamıyorsun bi türlü.Kolun kalkmıyor ki e bebeği de emzirmek lazım.Oyy kıyamam canımsenin sezaryen epidural değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?