- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah kabul etsin canım.Adak adamak güzel bir şeydir mesela duanın kabul olması açısından.Bunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorum
Peki benim ilk okurken kalbime inecek olması ay Allahım bu ne ki diyeYok o Baska bıseymıs sımdı baktım dacıkolata kistiymiş benım dedıgım sey, cok alakasız oldu
Ama cidden insan bunlar sayesinde ayakta kalıyor bence, dediğin gibi örnek açısından söylüyorum yaptık ettik diye değil ama eşim ne zaman net ihtiyacı olana yardım etse bize o misli ile dönüyor, aynı şey babam için de geçerli köyde yaşlılara yarım eder duasını çok alır kaç kazada çiziksiz kurtuldu bu bence hep onların duasıBunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorum
Çalısmaya basladıgından beri yapacagım işlerde hep adak adamısımdır, hepsi keçi olmasa daAllah kabul etsin canım.Adak adamak güzel bir şeydir mesela duanın kabul olması açısından.Ben kalp atışını duyarsam diye adamışdım çok şükür hastane dönüşü hemen yerine getirdik.
Ne güzel canım bilinçli birisinÇalısmaya basladıgından beri yapacagım işlerde hep adak adamısımdır, hepsi keçi olmasa da
Bir sadaka bin belayı def eder diye bi söz var, o kadar dogru ki..Ama cidden insan bunlar sayesinde ayakta kalıyor bence, dediğin gibi örnek açısından söylüyorum yaptık ettik diye değil ama eşim ne zaman net ihtiyacı olana yardım etse bize o misli ile dönüyor, aynı şey babam için de geçerli köyde yaşlılara yarım eder duasını çok alır kaç kazada çiziksiz kurtuldu bu bence hep onların duası
Cok sukur canım, aılemden böyle gördüm böyle yetiştirildimNe güzel canım bilinçli birisin
Bir insana gülümsemek tebessüm etmek dahi sadakadır.Bir sadaka bin belayı def eder diye bi söz var, o kadar dogru ki..
Yolda gördüğünüz bir canlıya uzatcagımız bi parca ekmek bile bizi ciddi belalardan kurtarabılır..
Belki hiç görülmeyen ve çözülebilecek bir durum vardır. Halledilince bebişlerini kucağına alırsınAhh insallah öyledir kuzumaz önce ögrendim basla merkezler tüp öncesi muhakkak ıstıyormus bu işlemi.
İnşallahh canımBelki hiç görülmeyen ve çözülebilecek bir durum vardır. Halledilince bebişlerini kucağına alırsın
Sizin gibilerin daha çok insan yetiştirmesi lazım inş. O da olucak.Cok sukur canım, aılemden böyle gördüm böyle yetiştirildim
Maalesef öyle, paylasmanın güzelliklerini hep anlatırım ögrencilerime de, Rabbım evlatlarıma da örnek olmayı nasıp etsın ınsallahSizin gibilerin daha çok insan yetiştirmesi lazım inş. O da olucak.Doyumsuz, kıymet bilemeyen, ötekini hiç düşünmeyen nesil yetişiyor.
Belki eksiğim vardır bu konuda ama adaktan ziyade bir iş için dua edip cidden de olursa şükür kurbanı veya yemeği yapılacak iyilik her ne ise o niyetle yapmak daha doğru diyorlar, adak bazı yorumlara göre sanki şartlı yapılmış gibi oluyor diyorlar işte şu işim olursa yapacağım deyince onun yerine gönlünden geçen olunca Rabbim bunu bana verdin sana şükürler olsun deyip şükrünü göstermek için bişey yapmak daha doğru diyorlar kardeşimin bu atama işi yaklaşınca eşimle annemle baya araştırdık o niyetle yemek ver anne diye de oradan aklıma geldiÇalısmaya basladıgından beri yapacagım işlerde hep adak adamısımdır, hepsi keçi olmasa da
Evet ben de öyle biliyorum ondan şaşırdım yine sezaryen olursa kesinlikle lokal yaptır canımYok tam anesteziydi.Ama bi dahakine spinal istiyorum.Genelden kalkamıyorsun bi türlü.Kolun kalkmıyor ki e bebeği de emzirmek lazım.Sanki bebekte daha çok anestezi almış oluyor.Hiç tavsiye etmem.
Niyetlenmeyıp, iş olduktan sonra mı yerıne getırmek gerek yanı, tam anlayamadım kuzumBelki eksiğim vardır bu konuda ama adaktan ziyade bir iş için dua edip cidden de olursa şükür kurbanı veya yemeği yapılacak iyilik her ne ise o niyetle yapmak daha doğru diyorlar, adak bazı yorumlara göre sanki şartlı yapılmış gibi oluyor diyorlar işte şu işim olursa yapacağım deyince onun yerine gönlünden geçen olunca Rabbim bunu bana verdin sana şükürler olsun deyip şükrünü göstermek için bişey yapmak daha doğru diyorlar kardeşimin bu atama işi yaklaşınca eşimle annemle baya araştırdık o niyetle yemek ver anne diye de oradan aklıma geldi
Kesinlikle ya iyilik ya dua cidden koruyor, biz dedemle yaşıyorduk hala ailem yaşıyor Allah var o bizi biz onu çok severiz hiç saygısızlığımız olmaz ben üniye giderken her gün konuşurduk hep Allah kazadan beladan korusun diye dua ederdi, bir gün kaldırımda yürüyorum karşıdan bir köpek geliyor kaldırımın yan tarafı duvar merdivenle çıkarsan dükkan önü oradan yürüyüp köpek aşağıdan geçsin ineyim dedim çünkü köpekten çok korkarım, ben yukarı çıktım köpek korkusuna çıkmam ile bir TIR önüne bir aile arabasını takıp kaldırıma çıktı duvar ile arasında ezdi resmen tır ile yüz yüze bakakaldım köpekten korkup çıkmasam o arabanın altında ezilecektimBir sadaka bin belayı def eder diye bi söz var, o kadar dogru ki..
Yolda gördüğünüz bir canlıya uzatcagımız bi parca ekmek bile bizi ciddi belalardan kurtarabılır..
Rica ederim ederim efenim.Maalesef öyle, paylasmanın güzelliklerini hep anlatırım ögrencilerime de, Rabbım evlatlarıma da örnek olmayı nasıp etsın ınsallah
Güzel düşüncelerin ıcın ayrıca teşekkür ederim
Evet hiç bir niyet almayıp iş olunca önce bir şükür namazı kılıp sonra gönlünden ne geçerse onu Rabbim verdi diye şükür niyeti ile yapmak daha hayırlıymışNiyetlenmeyıp, iş olduktan sonra mı yerıne getırmek gerek yanı, tam anlayamadım kuzum
Yaaa köpek ezildi mıKesinlikle ya iyilik ya dua cidden koruyor, biz dedemle yaşıyorduk hala ailem yaşıyor Allah var o bizi biz onu çok severiz hiç saygısızlığımız olmaz ben üniye giderken her gün konuşurduk hep Allah kazadan beladan korusun diye dua ederdi, bir gün kaldırımda yürüyorum karşıdan bir köpek geliyor kaldırımın yan tarafı duvar merdivenle çıkarsan dükkan önü oradan yürüyüp köpek aşağıdan geçsin ineyim dedim çünkü köpekten çok korkarım, ben yukarı çıktım köpek korkusuna çıkmam ile bir TIR önüne bir aile arabasını takıp kaldırıma çıktı duvar ile arasında ezdi resmen tır ile yüz yüze bakakaldım köpekten korkup çıkmasam o arabanın altında ezilecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?