Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hiç bir niyet almayıp iş olunca önce bir şükür namazı kılıp sonra gönlünden ne geçerse onu Rabbim verdi diye şükür niyeti ile yapmak daha hayırlıymış
Tmmdır, dikkat edicem bundan sonra ama oyle aklıma aniden gelip verdıgım de cok olur

Dur ben de araştırcam merak ederim sonra.Her zaman niyet önemlidir.

Yapma,adet mi oldun
Rahim filmi deil de histereskopi bi yaptırsan, müdahalede oluyormus bunda rahım fılmı nın daha detaylısı gıbı bısey
Aynen kuzum oldum yine
Olabilir doktorum bu ay dinlen gelme madem kontrole dedi bende devlette infertilite bölümüne randevu aldım bakalım ilgileniyorlarmış bayağı bi şansımı deneym

Evet hiç bir niyet almayıp iş olunca önce bir şükür namazı kılıp sonra gönlünden ne geçerse onu Rabbim verdi diye şükür niyeti ile yapmak daha hayırlıymış
Ben bi niyetle yapmıyorum her ay yardım ediyorum genel olarak kazancımı paylaşmak istediğim için öyle olur mu sonuçta allah bizim gönlümüzden geçeni bilir ille sonrasında mı yapmak gerekir kafamı karıştırdın kız

Aynen kuzum oldum yine
Olabilir doktorum bu ay dinlen gelme madem kontrole dedi bende devlette infertilite bölümüne randevu aldım bakalım ilgileniyorlarmış bayağı bi şansımı deneym
İyi yapmıssın belki onlar isterler, bız yapalım derler.. Bugun benım doktor düşükten sonra histereskopi yapmadık mı dıye sordu.. Yapılması ıyı olur ınsallah

İyi yapmıssın belki onlar isterler, bız yapalım derler.. Bugun benım doktor düşükten sonra histereskopi yapmadık mı dıye sordu.. Yapılması ıyı olur ınsallah
Evet peki rahim filminden daha mı detaylı bu tüpler falan açılabiliyormuş rahim filminde sanırım

Ya o yaptığın ayrı zaten sonuçta her ay kazancını paylaşmak için yaptığın yardımı Allahım şu işim olsun onun için yapıyorum demiyorsun ki

Ya o yaptığın ayrı zaten sonuçta her ay kazancını paylaşmak için yaptığın yardımı Allahım şu işim olsun onun için yapıyorum demiyorsun ki
Hahaha aynen evet ben de ondan şaşırdım yanlış anladım demek öncesi sonrası dedik ya orda benim kafam karıştı o zaman ben bunu geçen ay da başıma bir şey gelmedi çok şükür gibi yapmış oluyorum belki de ay neyse çok ayrıntılı düşünmücem sonuçta iyi niyetle yardım yapıyoruz allah kabul etsin benim içim ferahlıyor o bana yeter

Hz.İbrahim Allah'tan bi evlat istedi ve duasının kabul olması dahilinde karşılığında ona adayacağı için söz verir dua eder.Allah ona İsmail'i verir oda adağını yerine getirmeye gider ve orada koç kurban edilir.Kur 'an apaçık göstermiş adak konusunda da.Belki aklınızda soru va işareti varsa gider.

O zaman adak ıcın niyet etmek dogru olan

Evet peki rahim filminden daha mı detaylı bu tüpler falan açılabiliyormuş rahim filminde sanırım
sutlaacc bizimkiler devlette infertelite bölümüne gitmişti bayağ testler yapılmış ve hocalarda gerekirse bakıyormuş.Senin için de hayırlısı olsun şifayı aramak lazım derler.İyi yapmışsın belki gidince memnun kalırsın. Bu kalpleri yazarken oğlum ekledi sakın silme dedi.

Bunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorum
Evet zaten kimse bilmemeli nasıl hayır dağıttigini Rabb'im kabul etsin ins canım bereketini gorursun ins
Bunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…