Tmmdır, dikkat edicem bundan sonraEvet hiç bir niyet almayıp iş olunca önce bir şükür namazı kılıp sonra gönlünden ne geçerse onu Rabbim verdi diye şükür niyeti ile yapmak daha hayırlıymış
Dur ben de araştırcam merak ederim sonra.Belki eksiğim vardır bu konuda ama adaktan ziyade bir iş için dua edip cidden de olursa şükür kurbanı veya yemeği yapılacak iyilik her ne ise o niyetle yapmak daha doğru diyorlar, adak bazı yorumlara göre sanki şartlı yapılmış gibi oluyor diyorlar işte şu işim olursa yapacağım deyince onun yerine gönlünden geçen olunca Rabbim bunu bana verdin sana şükürler olsun deyip şükrünü göstermek için bişey yapmak daha doğru diyorlar kardeşimin bu atama işi yaklaşınca eşimle annemle baya araştırdık o niyetle yemek ver anne diye de oradan aklıma geldi
Köpek daha gelmemişti, herkes sağ kurtuldu ama ben tam denk yerde olunca net kalırdım altında, o gün bu gün ne yapacak olsam artık beni bazen hatırlamasa da arar dedeme zorla dua ettiririmYaaa köpek ezildi mı, Allah korumuş seni de canım
O zaten bizzat senin sadakan o normal bence Rabbim kabul etsinTmmdır, dikkat edicem bundan sonraama oyle aklıma aniden gelip verdıgım de cok olur
Valla buyuk beladan kurtulmussunKöpek daha gelmemişti, herkes sağ kurtuldu ama ben tam denk yerde olunca net kalırdım altında, o gün bu gün ne yapacak olsam artık beni bazen hatırlamasa da arar dedeme zorla dua ettiririm
Tabi Rabbim en iyisini bilir ama bu kaza konularında ara ara çok yokluyor ama şükür şuana kadar hiç ciddi bişey olmadıValla buyuk beladan kurtulmussun
Amin canım, hepımızın duaları sadakası kabul olsunO zaten bizzat senin sadakan o normal bence Rabbim kabul etsin
Aynen kuzum oldum yineYapma,adet mi oldun
Rahim filmi deil de histereskopi bi yaptırsan, müdahalede oluyormus bunda rahım fılmı nın daha detaylısı gıbı bısey
Ben bi niyetle yapmıyorum her ay yardım ediyorum genel olarak kazancımı paylaşmak istediğim için öyle olur mu sonuçta allah bizim gönlümüzden geçeni bilir ille sonrasında mı yapmak gerekirEvet hiç bir niyet almayıp iş olunca önce bir şükür namazı kılıp sonra gönlünden ne geçerse onu Rabbim verdi diye şükür niyeti ile yapmak daha hayırlıymış
İyi yapmıssın belki onlar isterler, bız yapalım derler.. Bugun benım doktor düşükten sonra histereskopi yapmadık mı dıye sordu.. Yapılması ıyı olur ınsallahAynen kuzum oldum yine
Olabilir doktorum bu ay dinlen gelme madem kontrole dedi bende devlette infertilite bölümüne randevu aldım bakalım ilgileniyorlarmış bayağı bi şansımı deneym
Allah korusun kuzumTabi Rabbim en iyisini bilir ama bu kaza konularında ara ara çok yokluyor ama şükür şuana kadar hiç ciddi bişey olmadı
Evet peki rahim filminden daha mı detaylı bu tüpler falan açılabiliyormuş rahim filminde sanırımİyi yapmıssın belki onlar isterler, bız yapalım derler.. Bugun benım doktor düşükten sonra histereskopi yapmadık mı dıye sordu.. Yapılması ıyı olur ınsallah
Ya o yaptığın ayrı zaten sonuçta her ay kazancını paylaşmak için yaptığın yardımı Allahım şu işim olsun onun için yapıyorum demiyorsun kiBen bi niyetle yapmıyorum her ay yardım ediyorum genel olarak kazancımı paylaşmak istediğim için öyle olur mu sonuçta allah bizim gönlümüzden geçeni bilir ille sonrasında mı yapmak gerekirkafamı karıştırdın kız
Hahaha aynen evet ben de ondan şaşırdım yanlış anladım demekYa o yaptığın ayrı zaten sonuçta her ay kazancını paylaşmak için yaptığın yardımı Allahım şu işim olsun onun için yapıyorum demiyorsun ki
Evet bu daha detaylı polıp falan varsa alıyor perde varsa duzeltiyorEvet peki rahim filminden daha mı detaylı bu tüpler falan açılabiliyormuş rahim filminde sanırım
O zaman adak ıcın niyet etmek dogru olanHz.İbrahim Allah'tan bi evlat istedi ve duasının kabul olması dahilinde karşılığında ona adayacağı için söz verir dua eder.Allah ona İsmail'i verir oda adağını yerine getirmeye gider ve orada koç kurban edilir.Kur 'an apaçık göstermiş adak konusunda da.Belki aklınızda soru va işareti varsa gider.
Evet peki rahim filminden daha mı detaylı bu tüpler falan açılabiliyormuş rahim filminde sanırım
Evet zaten kimse bilmemeli nasıl hayır dağıttigini Rabb'im kabul etsin ins canımBunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorum
Bunları soylemek hos olmaz ama ben duzenlı olarak yardımlarımı yapıyorum, cok sukur kazanıyorum, hayrımı yapmaya gayret edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?