Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab PembeAnkaKusu kızlar beni yanlış mi anladiniz ben mi İfade edemedim k.bakmayin lütfen ben demedim ne hayır yaptığınızı dagittiginizi sadece öylesine dedim bu çocuk işlerinde adak adanır Hayri dağıtır kan akitilir ya onu demek istedim bende ikinci kızıma daha hamile kalmadan önce türbeye gittim adak adadım hayvanı kestik kanı akıttım etti dağıttık herkes biliyordu ne için yaptığımızı oyüzden dedim tüp bebek yapanlar bu işe adım atanlar da böyle yapıyor mu kurban olduğum Allah görüyor halimizi o kısmetse veriyor ins Rabb'im senin de adagini kabul eder canim pembeanka kuşu .

Rabbim ins gönlünüze göre verir Sohrab Rabb'im kulabul etsin ikinizin de hayrını bereketiniz eksilmesin Rabb'im tezzamanda kucağınıza bebek versin inşallah

Yok sen değil ben azıcık arayı karıştırdım

Yok canım neyini yanlış anlıcam ben sadece hani olmuyorsa ille ondandır diye bir şey yok bazen hayır da yapsak dua da etsek olmuyor vakti mi değildir nedir bilemiyoruz allah hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşturacaktır inşallah onu demek istedim Kimse de bilmez benim ne yaptığımı burası anonim olduğu için sen öyle diyince söyledim... Yakınlarıma bile söylemem içimden gelmiş yapmışım kimsenin bilmesine gerek yok

Haklısın canım inşallah bu sefer bulurum şifayı ayy yerim onun minik ellerini bendende ona kalp

Olur mu canım niye yanlıs anlayım gayrı ıhtıyarı merak edebılırsin elbette, öyle türbelerde adak hıc yapmadım, sen onu kastetmıssın

Aynen canım bazen kabul olmuyor zamanı değil demek Rabb'im bilir o günü o zamanı ins o zaman çabucak sizi bulur

Bende çocuğum olsun die adak dışında herşey yaptım eni sonunda adaga karar verdim daha adagimiz gerçekleşmeden duş ettik niyet ettik hayvsni kestik niyetimiz kabul olunca da yine kestik ve daha keseceğiz

Aynen canım bazen kabul olmuyor zamanı değil demek Rabb'im bilir o günü o zamanı ins o zaman çabucak sizi bulur
Adak ille türbeye mi yapılır benim dediğim öyle adak değildi sen onu kastetmişsin şimdi anladım hayırlısı olsun canım senin vakti gelmiş o da vesile olmuş demek bizim de olur inşallah

M merve_1 canım nasılsın, nasıl gidiyor tedavin?
Bugün yazdım canim ama arada kaynadı sanırım :) Bugün adetin 12. Günü kontrol için gittim. Yumurta 13 mm ölçtü iyi dedi. Çarşamba tekrar kontrol edip duruma göre çatlatma iğnesi verecekmiş. Bakalım inşallah büyümüş olur. Sorduğun için teşekkür ederim canım fırsat buldukça okuyorum burayı eşim vardiyalı çalışıyor oğlan hep tepemde pek yorum yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…