Ya özür dilerim farketmedımBugün yazdım canim ama arada kaynadı sanırım :) Bugün adetin 12. Günü kontrol için gittim. Yumurta 13 mm ölçtü iyi dedi. Çarşamba tekrar kontrol edip duruma göre çatlatma iğnesi verecekmiş. Bakalım inşallah büyümüş olur. Sorduğun için teşekkür ederim canım fırsat buldukça okuyorum burayı eşim vardiyalı çalışıyor oğlan hep tepemde pek yorum yazamıyorum
Hayatımda türbelere gitmedimOlur mu canım niye yanlıs anlayım gayrı ıhtıyarı merak edebılırsin elbette, öyle türbelerde adak hıc yapmadım, sen onu kastetmıssın
Amin ins canım ya benim yaptığım adak çok farklı niyeti edince başlangıç için aşağı kestik dağıttık eğer kabul olursa heryil yadaistedigim zamamn durumuna göre 7 tane ne kesti isen onu keseceksin eğer kabul olmasa hayrın olur insallnlara şükür benimki kabul oldu adagimi kestim adagittik 2 ay sonra hamile kaldım doğum yaptım sağ salim kızımı kucağıma aldımAdak ille türbeye mi yapılır benim dediğim öyle adak değildi sen onu kastetmişsin şimdi anladımhayırlısı olsun canım senin vakti gelmiş o da vesile olmuş demek bizim de olur inşallah
Yok canım türbelere gitmeye gerek yok.Adak ille türbeye mi yapılır benim dediğim öyle adak değildi sen onu kastetmişsin şimdi anladımhayırlısı olsun canım senin vakti gelmiş o da vesile olmuş demek bizim de olur inşallah
Yok canım türbelere gitmeye gerek yok.Kalbim73 yanlış anlamasında çok batıl şeyler yapılabiliyor oralarda.
Ben gittim bir kere, siirrtte çalıstım ben orada Veysel karani türbesi var orayı ziyaret etmiştik, misafiri gelen oraya götürüyorHayatımda türbelere gitmedim
Allah kabul etsin canım senin niyetin belliymiş.Kalpteki niyeti en iyi Allah biliyor. Eline baksana erkek çocuk için adak adamış ne tuhaf.Bilmiym canim bizim kabul oldu herkesin bakis acisi bu saygi lduymak lazımmalesef bende çok denedim cocgum niye düşük oluyor die amahic birşey anlamadik hersey temiz deniliyordu 1 yılda korunduk sonra bebek dusunduk yine dekismet olmadı son çaremiz bu oldu
Aynen canım Rabb'im gonlume göre verdi eltim de malesef bunu için gittiler illa erkek dediler hamiel kiz dedi hayırlısı olsun onun içindeAllah kabul etsin canım senin niyetin belliymiş.Kalpteki niyeti en iyi Allah biliyor. Eline baksana erkek çocuk için adak adamış ne tuhaf.Bazen birşey vesile olabiliyor canım.
Ya Veysel Karaniyi bilirim gidilmez mi onun kabrineBen gittim bir kere, siirrtte çalıstım ben orada Veysel karani türbesi var orayı ziyaret etmiştik, misafiri gelen oraya götürüyor
Ne özürü aşk olsunYa özür dilerim farketmedımgunluk kac mm oldugunu hesaplayıp catlatma ıgnesının gününü söyler o zaman, bayram da vurursunuz iğneyi bu ay deneyenlere güveniyorum
Kız ramazan koyanlar, yoksa ramazanda mı yapıyo da koyuyorNe özürü aşk olsunBayramda çocuk yapip adını da bayram koyarız artık Adı niye bayram bayramda mi doğdu ? Yok bayramda yaptık biz onu
Yoo ramazanda doğanlara katılıyor.Bizim oğlan oruçta doğdu. Adını ramazan katarsın dediler, benimle kafa buluyorlar tabi.Hayatta katmam demiştim.Kız ramazan koyanlar, yoksa ramazanda mı yapıyo da koyuyor
Olabilir valla bak bunu araştıralımKız ramazan koyanlar, yoksa ramazanda mı yapıyo da koyuyor
Yaaa Veysel Karani duasını çok severimBen gittim bir kere, siirrtte çalıstım ben orada Veysel karani türbesi var orayı ziyaret etmiştik, misafiri gelen oraya götürüyor
Aaa bende kaçırmışımBugün yazdım canim ama arada kaynadı sanırım :) Bugün adetin 12. Günü kontrol için gittim. Yumurta 13 mm ölçtü iyi dedi. Çarşamba tekrar kontrol edip duruma göre çatlatma iğnesi verecekmiş. Bakalım inşallah büyümüş olur. Sorduğun için teşekkür ederim canım fırsat buldukça okuyorum burayı eşim vardiyalı çalışıyor oğlan hep tepemde pek yorum yazamıyorum
Özel olmazsa oğlunun ismi neYoo ramazanda doğanlara katılıyor.Bizim oğlan oruçta doğdu. Adını ramazan katarsın dediler, benimle kafa buluyorlar tabi.Hayatta katmam demiştim.Kız olursada Remziye katıyorlarmış eskiler.
Olabilir valla bak bunu araştıralım
Ben bılmıyorum desemYaaa Veysel Karani duasını çok severim
Bi bak istersen ben tesadüfen denk gelmiştim çok hoşuma gitmiştiBen bılmıyorum desem
Bakayım canımBi bak istersen ben tesadüfen denk gelmiştim çok hoşuma gitmişti
Anladım canım hayırlısı ben bunu hiç bilmiyorumAmin ins canım ya benim yaptığım adak çok farklı niyeti edince başlangıç için aşağı kestik dağıttık eğer kabul olursa heryil yadaistedigim zamamn durumuna göre 7 tane ne kesti isen onu keseceksin eğer kabul olmasa hayrın olur insallnlara şükür benimki kabul oldu adagimi kestim adagittik 2 ay sonra hamile kaldım doğum yaptım sağ salim kızımı kucağıma aldımilk adagimizi geçen sene ramazan dakestik bu ikinci adağı da 1 ay içinde keseriz sanırım böyle devam edecek hercsne 1 er tane kescez 7 olana kadar ins csnim sizinki de kabul olur gerçekten bu işler kısmet işi Allah biliyor eltim de geçen sene erkek bebek için gitti o türbeye adak adadı şimdi 8 aylık olacak hamile bebeği kız Rabb'im kısmet etmemiş demekki en uygun olan buymuş tabi bizeyalan atmiiyorsa herşey beklenir eltimden belki saklar cinsiyeti ni ama kv dedi kizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?