Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım türbelere gitmeye gerek yok. Kalbim73 yanlış anlamasında çok batıl şeyler yapılabiliyor oralarda.
Evet bana da öyle geliyor canım ama hiç de gitmedim bilemicem Allah herkesin iyi niyetli duasını hayrını kabul etsin inşallah O vereceği vakti biliyordur hayırlısıyla bebişimize kavuşuruz zamanı gelince

Biz de bir ara Zeynep Asya diye hayal ederdik, ama tabi onun üzerine çok fikrimiz değişti
Cinsiyet ne zaman bellı olcak, vallahı merakla bekliyorum
Aaa ben de Zeynep Asya düşünüyordum tesadüfe bak.İki isimde kararsız kaldım.4,5 haftaya belli olur canım.Ben aynalara küsmüş durumdayım çirkinleştim biraz.

Biz de bir ara Zeynep Asya diye hayal ederdik, ama tabi onun üzerine çok fikrimiz değişti
Cinsiyet ne zaman bellı olcak, vallahı merakla bekliyorum
En son ki kontrolde burada yazdım arkadaşlarla konuştuk sen yoktun Dr. ikinci bi görüntü gördü.Bana nefes alma dedi ben de azıcık anladım kalp atışı dinlemek istedi ama yoktu ikiz olabilir mi diye şüphelendim demişti ama tek bebek çok büyük ihtimalle dedi.Burada sordum arkadaşlara sağolsunlar ama kimsenin pek fikri yoktu içimden aynen şöyle geçirmiştim Sohrab olsa kesin bi fikri olurdu demiştim Daha önce rüyamda gördüm ama herşeyin hayırlısı.

Yaa ciddi misin, e sonra bidaha kontrole gitmedin mi hıc? Sımdı kesın tek mi? Heyecanlandırdın bak gece gece

Yaa ciddi misin, e sonra bidaha kontrole gitmedin mi hıc? Sımdı kesın tek mi? Heyecanlandırdın bak gece gece
Gerek duymadı ki çağırmadı Dr. Hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda gördüm öyle hissettim iki kız diye.Eşimin yeğenleri de var ikiz.Bize de bi adrenalin oldu da bakalım.Süpriz olur muAma pek düşünmedik sonrasında.

Vay arkadaş, daha yeni haberimiz oluyor ikizdir o, ikisi de kız oldugundan güzelliğini sömürüyorlardır

Amin ins canım herşey kısmet Allah bilir ins hiç bir annenin hiç kadının kucağı boş kalmaz

Kürtaj olmuş muydunuz genetıge gittiyse aslında orada cinsiyet beli oluyor. Ben de yavrumu ruyamda gormustum keşke saglıkla devam etseydi sureç dun anneler gununde cok agladım

Kürtaj olmuş muydunuz genetıge gittiyse aslında orada cinsiyet beli oluyor. Ben de yavrumu ruyamda gormustum keşke saglıkla devam etseydi sureç dun anneler gununde cok agladım
Kürtaj oldum ama ilk olduğu için genetiğe gitmedi sadece patolojiye gitti... Bilemiyorum o yüzden ben de mahvoldum hala başım ağrıyor yüzüm gözüm şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…