- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Evet bana da öyle geliyor canım ama hiç de gitmedim bilemicemYok canım türbelere gitmeye gerek yok.Kalbim73 yanlış anlamasında çok batıl şeyler yapılabiliyor oralarda.
Muhammed TahaÖzel olmazsa oğlunun ismi ne
Çok güzelMuhammed Taha
Kız olursa Asya katmak istiyorum.Özel olmazsa oğlunun ismi ne
Sağol canım Allah razı olsun sana da Muhammedler nasip etsin inş.Çok güzelben cok sevıyorum Muhammed ismini, adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun ınsallah
Biz de bir ara Zeynep Asya diye hayal ederdik, ama tabi onun üzerine çok fikrimiz değiştiKız olursa Asya katmak istiyorum.
Çoook AminnnSağol canım Allah razı olsun sana da Muhammedler nasip etsin inş.
Aaa ben de Zeynep Asya düşünüyordum tesadüfe bak.Biz de bir ara Zeynep Asya diye hayal ederdik, ama tabi onun üzerine çok fikrimiz değişti
Cinsiyet ne zaman bellı olcak, vallahı merakla bekliyorum
Kız bebek annenın güzelliğini alır derler, yoksaAaa ben de Zeynep Asya düşünüyordum tesadüfe bak.İki isimde kararsız kaldım.4,5 haftaya belli olur canım. Ben aynalara küsmüş durumdayım çirkinleştim biraz .
En son ki kontrolde burada yazdım arkadaşlarla konuştuk sen yoktun Dr. ikinci bi görüntü gördü.Bana nefes alma dedi ben de azıcık anladım kalp atışı dinlemek istedi ama yoktu ikiz olabilir mi diye şüphelendim demişti ama tek bebek çok büyük ihtimalle dedi.Burada sordum arkadaşlara sağolsunlar ama kimsenin pek fikri yoktu içimden aynen şöyle geçirmiştimBiz de bir ara Zeynep Asya diye hayal ederdik, ama tabi onun üzerine çok fikrimiz değişti
Cinsiyet ne zaman bellı olcak, vallahı merakla bekliyorum
Ben de kendimi öyle kandırıyorumKız bebek annenın güzelliğini alır derler, yoksa
Yaa ciddi misin, e sonra bidaha kontrole gitmedin mi hıc? Sımdı kesın tek mi? Heyecanlandırdın bak gece geceEn son ki kontrolde burada yazdım arkadaşlarla konuştuk sen yoktun Dr. ikinci bi görüntü gördü.Bana nefes alma dedi ben de azıcık anladım kalp atışı dinlemek istedi ama yoktu ikiz olabilir mi diye şüphelendim demişti ama tek bebek çok büyük ihtimalle dedi.Burada sordum arkadaşlara sağolsunlar ama kimsenin pek fikri yoktu içimden aynen şöyle geçirmiştimSohrab olsa kesin bi fikri olurdu demiştim Daha önce rüyamda gördüm ama herşeyin hayırlısı.
Gerek duymadı ki çağırmadı Dr.Yaa ciddi misin, e sonra bidaha kontrole gitmedin mi hıc? Sımdı kesın tek mi? Heyecanlandırdın bak gece gece
Vay arkadaş, daha yeni haberimiz oluyorGerek duymadı ki çağırmadı Dr.Hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda gördüm öyle hissettim iki kız diye.Eşimin yeğenleri de var ikiz.Bize de bi adrenalin oldu da bakalım.Süpriz olur mu Ama pek düşünmedik sonrasında.
Amin ins canımAnladım canım hayırlısı ben bunu hiç bilmiyorumallah vereceği zamanı bilir ille adağa da gerek yok aslında kimler kimler korunurken hamile kalıyor Allahım inşallah bizim de kucağımızı boş bırakmaz
Kürtaj olmuş muydunuz genetıge gittiyse aslında orada cinsiyet beli oluyor. Ben de yavrumu ruyamda gormustumBazen diyorum acaba bebeğim rüyamda vedalaştı mı benle çok tatlı bir erkek bebekti sapsarıydı saçları parlıyordu... Senin tutmuş kuzum belki benim de gerçekten rüyamdaki gibi olacaktıBunu hiç bilemicek olmak üzücü
Belkide kızdır canımAaa ben de Zeynep Asya düşünüyordum tesadüfe bak.İki isimde kararsız kaldım.4,5 haftaya belli olur canım. Ben aynalara küsmüş durumdayım çirkinleştim biraz .
Kürtaj oldum ama ilk olduğu için genetiğe gitmedi sadece patolojiye gitti... Bilemiyorum o yüzdenKürtaj olmuş muydunuz genetıge gittiyse aslında orada cinsiyet beli oluyor. Ben de yavrumu ruyamda gormustumkeşke saglıkla devam etseydi sureç dun anneler gununde cok agladım
Ablamda ramazan bayramında doğdu die ramazan koydu yeğenimin adınıNe özürü aşk olsunBayramda çocuk yapip adını da bayram koyarız artık Adı niye bayram bayramda mi doğdu ? Yok bayramda yaptık biz onu
Olsun canım adıyla yaşasın, hayırlı evlat olsun inş.,anlamı güzel sonuçta.Ablamda ramazan bayramında doğdu die ramazan koydu yeğenimin adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?