Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtaj oldum ama ilk olduğu için genetiğe gitmedi sadece patolojiye gitti... Bilemiyorum o yüzden ben de mahvoldum hala başım ağrıyor yüzüm gözüm şişti
Benim de genetık sonucu bır kac gun once belli oldu. Cinsiyetini öğreneceğimden haberım yoktu. Kız mış ogrendıgım de kendıme gelemedım cunku bende ruyamda kız bebek görmüştüm. Valla ben bu yavruyu hıc unutamıcam galıba. Herkes bende düşük yaotm benımde cocugun kalbı durdu karnımda bende kurtaj oldum ne var bunda der gibi konuşuyor milletle laf dalaşına girmiyorum umursamıyorum ama gercekten bu kadar hızlı atlatmalarına gıpta ile bakıyorum cunku benım ciğerim yanıyor hala

Zaman herşeyin ilacıdır demişler canım, inş.seninde en kısa sürede yaralarına merhem olacak yavrun gelir.

Boş ver o boş konuşanları çok gereksiz konusurlar can sıkıcı tipler melek oldu prensesin ins Bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın kardesleri olur

Zaman herşeyin ilacıdır demişler canım, inş.seninde en kısa sürede yaralarına merhem olacak yavrun gelir.
İnsallah aminnnn ben böyle hamilelerden dua alınca çok daha iyi hissediyorum bızlere cok dua edınAllah güzel haberler vermeyi nasıp etsın. Bu dna sonra hamılelıgımı kımseye soylemıcem ama bu sayfadaki guzel ıyı yureklı ınsanlar harıc tabı :) kürtaja gıtmeden once ne cok yazmıstım herkese. Sızde mı kurtaj oldunuz sız de mı sız de mıııı oyle korkuyordum kı bır destek msjı benı guclendırıyorduAllah hepımızı saglıkla hayırlı huzurla bereketle yavrularımıza kavustursun

Boş ver o boş konuşanları çok gereksiz konusurlar can sıkıcı tipler melek oldu prensesin ins Bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın kardesleri olur
Insallah Allah razı olsun valla hamılelerden dua alınca keyfım yerine gelıyor cok dua ıstıyorum.. Resmen çöktüm hep gözyası gözyası ne zor mus valla ben bu kaybı atlatamadım. Ama yenıden guzel bır hamılelık donemınde gırerımde o melek kuzumu unutmam tabıkı ama yenı bır bebek haberı gozumun yasını siler bılıyorum

Aşk olsun canım dua etmem mi her zaman buradaki herkese dua ediyorum.Ben de herkesten müjdeli haberler bekliyorum.İlk kürtajımda bende çok korkmuştum çok doğaldı telaşa kapılman.

Kendini çok yıpratma canım herşeyin hayırlısını iste.Bebeğin sana şefaatçi olsun inş.öteki taraftaTakdiri ilahi burada daha ileri haftalarda bebeğini kaybeden arkadaşlar var.Allah herkese sabrını versin kolay bir şey değil zaten.Tekrar isteme şansın var çok şükür böyle düşün.

Amin ins canım bir kaç ay sonra tekrar başlarsın bu yola ins gözyaşlarını silecek hayırlı haberi tezzamanda alırsın ins

Önceki tedavimde memnun kalmıştım bu ay veya önümüzdeki ay tekrar başlayacağım tedavide bir önceki düşük oldu malasef
Bende tedavideyim 6 aydır hazırlanıyorduk hazırlık sırasında normal yoldan gebe kaldım düşürdüm 15 günce tüp bebege başladık ancak yumurtalar çok çabuk uyarılmış başka tedavi uygulucaz dedi ovitrella verdi normal yoldan deneyin dedi haziran ortası gibi başlıcaz bizde normal olmazsa.

Düşüğün için çok üzüldüm canım, geçmiş olsun.Neden yumurtalar çok çabuk uyarılmış acaba , ilaç dozları vs. Yanlış mı ayarlandı? BAKALIM benimde adetim bayrama Denk gelmezse bu ay yoksa haziranfa başlayacağım.Ama transfer daha sonrasında olacak Histereskopı olacağım birde

Canım biraz geç büyüyor olabilir benimde ilk kullanımda geç büyüdü sonradan daha hızlı büyüdü 18 mm olmadan iğne yapılmıyor genelde

Yapı meselesi çok düşük dozdu ilaçlar

Aminn canım ne güzel anlatmışsın.. Allah ilk kez yaşayacakların hasretini gidersin inşallah

Günaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
Ay inşallah kuzum bişey kalmamış kuzum gün saymayı severiz hadi başlayalım

Ben hiç sevmiyorum yaa rahatlatıyor beni, başım ağrıyor sonrasında, çekilmez oluyorum sinirli oluyorum benim ağzıma nefes yolu açık kalsın diye bişey takmışlardı uyandığımda direk onu işaret ettim. Uykum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…