Benim de genetık sonucu bır kac gun once belli oldu. Cinsiyetini öğreneceğimden haberım yoktu. Kız mışKürtaj oldum ama ilk olduğu için genetiğe gitmedi sadece patolojiye gitti... Bilemiyorum o yüzdenben de mahvoldum hala başım ağrıyor yüzüm gözüm şişti
Olsun canım adıyla yaşasın, hayırlı evlat olsun inş.,anlamı güzel sonuçta.
Zaman herşeyin ilacıdır demişler canım, inş.seninde en kısa sürede yaralarına merhem olacak yavrun gelir.Benim de genetık sonucu bır kac gun once belli oldu. Cinsiyetini öğreneceğimden haberım yoktu. Kız mışogrendıgım de kendıme gelemedım cunku bende ruyamda kız bebek görmüştüm. Valla ben bu yavruyu hıc unutamıcam galıba. Herkes bende düşük yaotm benımde cocugun kalbı durdu karnımda bende kurtaj oldum ne var bunda der gibi konuşuyor milletle laf dalaşına girmiyorum umursamıyorum ama gercekten bu kadar hızlı atlatmalarına gıpta ile bakıyorum cunku benım ciğerim yanıyor hala
Boş ver o boş konuşanları çok gereksiz konusurlar can sıkıcı tiplerBenim de genetık sonucu bır kac gun once belli oldu. Cinsiyetini öğreneceğimden haberım yoktu. Kız mışogrendıgım de kendıme gelemedım cunku bende ruyamda kız bebek görmüştüm. Valla ben bu yavruyu hıc unutamıcam galıba. Herkes bende düşük yaotm benımde cocugun kalbı durdu karnımda bende kurtaj oldum ne var bunda der gibi konuşuyor milletle laf dalaşına girmiyorum umursamıyorum ama gercekten bu kadar hızlı atlatmalarına gıpta ile bakıyorum cunku benım ciğerim yanıyor hala
İnsallah aminnnnZaman herşeyin ilacıdır demişler canım, inş.seninde en kısa sürede yaralarına merhem olacak yavrun gelir.
Insallah Allah razı olsun valla hamılelerden dua alınca keyfım yerine gelıyor cok dua ıstıyorum.. Resmen çöktüm hep gözyası gözyası ne zor mus valla ben bu kaybı atlatamadım. Ama yenıden guzel bır hamılelık donemınde gırerımde o melek kuzumu unutmam tabıkı ama yenı bır bebek haberı gozumun yasını siler bılıyorumBoş ver o boş konuşanları çok gereksiz konusurlar can sıkıcı tiplermelek oldu prensesin ins Bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın kardesleri olur
Aşk olsun canım dua etmem mi her zaman buradaki herkese dua ediyorum.Ben de herkesten müjdeli haberler bekliyorum.İnsallah aminnnnben böyle hamilelerden dua alınca çok daha iyi hissediyorum bızlere cok dua edın Allah güzel haberler vermeyi nasıp etsın. Bu dna sonra hamılelıgımı kımseye soylemıcem ama bu sayfadaki guzel ıyı yureklı ınsanlar harıc tabı :) kürtaja gıtmeden once ne cok yazmıstım herkese. Sızde mı kurtaj oldunuz sız de mı sız de mıııı oyle korkuyordum kı bır destek msjı benı guclendırıyordu Allah hepımızı saglıkla hayırlı huzurla bereketle yavrularımıza kavustursun
Kendini çok yıpratma canım herşeyin hayırlısını iste.Bebeğin sana şefaatçi olsun inş.öteki taraftaInsallah Allah razı olsun valla hamılelerden dua alınca keyfım yerine gelıyor cok dua ıstıyorum.. Resmen çöktüm hep gözyası gözyası ne zor mus valla ben bu kaybı atlatamadım. Ama yenıden guzel bır hamılelık donemınde gırerımde o melek kuzumu unutmam tabıkı ama yenı bır bebek haberı gozumun yasını siler bılıyorum
Amin ins canım bir kaç ay sonra tekrar başlarsın bu yola ins gözyaşlarını silecek hayırlı haberi tezzamanda alırsın insInsallah Allah razı olsun valla hamılelerden dua alınca keyfım yerine gelıyor cok dua ıstıyorum.. Resmen çöktüm hep gözyası gözyası ne zor mus valla ben bu kaybı atlatamadım. Ama yenıden guzel bır hamılelık donemınde gırerımde o melek kuzumu unutmam tabıkı ama yenı bır bebek haberı gozumun yasını siler bılıyorum
Tedaviniz ne durumda memnun musunuz Aygül hanımdan?Memorial Aygül demirol canım.LabarauTuar ve doktordan memnun kaldım ama doktorum çok yoğun.Direk doktorla iletişim kurmak çok zor bu beni geriyor biraz.Sen nerde tedavi görüyorsun canım
Önceki tedavimde memnun kalmıştım bu ay veya önümüzdeki ay tekrar başlayacağım tedavide bir önceki düşük oldu malasefTedaviniz ne durumda memnun musunuz Aygül hanımdan?
Bende tedavideyim 6 aydır hazırlanıyorduk hazırlık sırasında normal yoldan gebe kaldım düşürdüm 15 günce tüp bebege başladık ancak yumurtalar çok çabuk uyarılmış başka tedavi uygulucaz dedi ovitrella verdi normal yoldan deneyin dedi haziran ortası gibi başlıcaz bizde normal olmazsa.Önceki tedavimde memnun kalmıştım bu ay veya önümüzdeki ay tekrar başlayacağım tedavide bir önceki düşük oldu malasef
Düşüğün için çok üzüldüm canım, geçmiş olsun.Neden yumurtalar çok çabuk uyarılmış acaba , ilaç dozları vs. Yanlış mı ayarlandı? BAKALIM benimde adetim bayrama Denk gelmezse bu ay yoksa haziranfa başlayacağım.Ama transfer daha sonrasında olacak Histereskopı olacağım birdeBende tedavideyim 6 aydır hazırlanıyorduk hazırlık sırasında normal yoldan gebe kaldım düşürdüm 15 günce tüp bebege başladık ancak yumurtalar çok çabuk uyarılmış başka tedavi uygulucaz dedi ovitrella verdi normal yoldan deneyin dedi haziran ortası gibi başlıcaz bizde normal olmazsa.
Sanırım 3günde olabilir1.günü mükaçırmam
Canım biraz geç büyüyor olabilir benimde ilk kullanımda geç büyüdü sonradan daha hızlı büyüdü 18 mm olmadan iğne yapılmıyor geneldeBugün yazdım canim ama arada kaynadı sanırım :) Bugün adetin 12. Günü kontrol için gittim. Yumurta 13 mm ölçtü iyi dedi. Çarşamba tekrar kontrol edip duruma göre çatlatma iğnesi verecekmiş. Bakalım inşallah büyümüş olur. Sorduğun için teşekkür ederim canım fırsat buldukça okuyorum burayı eşim vardiyalı çalışıyor oğlan hep tepemde pek yorum yazamıyorum
Yapı meselesi çok düşük dozdu ilaçlarDüşüğün için çok üzüldüm canım, geçmiş olsun.Neden yumurtalar çok çabuk uyarılmış acaba , ilaç dozları vs. Yanlış mı ayarlandı? BAKALIM benimde adetim bayrama Denk gelmezse bu ay yoksa haziranfa başlayacağım.Ama transfer daha sonrasında olacak Histereskopı olacağım birde
Aminn canımAmn ins canımgerçekten biz 2.bebegi kucağıma yaklaşık 5 yıl sonra aldık çok heyecan verici o yaşadığım kötü anılarımı acılarımı unutturdu azda olsa, acılarım hafifledi kendimi güçlü hissettim sağlıklı hissettim psikolojikmen şükür karı koca güçlü olduk gerçekten o yillarin boşluğunu dolduran bebek mutlu edio aileyi huzur oluyor ortamda Rabb'im inşallah hepinize bu huzuru tekrar yaşatır ilki kez yasacaklarada insallahtez zamanda verir bu paha biçilemez en mutluluğu huzuru
Ay inşallah kuzum bişey kalmamış kuzumGünaydın kızlar
Bugün doktora gittim, yapmadı testi, önımuzdeki adetin 15 16. Günü histereskopi ile birlikte yapalım dedi.. Haziran adetin de de baslarız tüpe 10 temmuza kadar bitirmiş oluruz dedi.
Bu sefer biraz uzun olcakAy inşallah kuzum bişey kalmamış kuzumgün saymayı severiz hadi başlayalım
Ben hiç sevmiyorum yaaBen pek konusmuyorum galiba, benı konusturmaya calısıyorlardı uyandığımda enson, cevap verır mısınız falan dıye, anlıyodum ama konusacak dermanım yoktu, hatta ben cıkayım artık dedıgmde bıraz daha dınlenın demıslerdı, esım dısarda beklıyordu acele etmıstım cıkayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?