Ondan bana takmadılar, sadece damar yolu acıp iğne yaptılar..Ben hiç sevmiyorum yaarahatlatıyor beni, başım ağrıyor sonrasında, çekilmez oluyorum sinirli oluyorum benim ağzıma nefes yolu açık kalsın diye bişey takmışlardı uyandığımda direk onu işaret ettim. Uykum geliyor
Olsun başka işimiz yok annemBu sefer biraz uzun olcakovulasyondan adet gününe kadar sayarken iyiydi
Belki gelişmiştir değişmiştirOndan bana takmadılar, sadece damar yolu acıp iğne yaptılar..
Hamıkelıkte yapamıcağm leslie yapıyım diyordumOlsun başka işimiz yok annemçabuk geçer inşallah, sohbet muhabbet burda sen bu süreçte bol bol uyu, hamilelikte yiyemeyeceğin şeylerden canın çektiği varsa ye rahat rahat yapamayacağın şeyleri yap .
Bu arada gecekuşusun, seni gündüz görebilene AşkolsunBelki gelişmiştir değişmiştir
En iyisi normalde canım, bazen insanın elinde olmuyor işte, spinal daha çabuk oluyor tabi evet hep kendindesin, kendinde olmak istemediğin anlar olsa daYok tam anesteziydi.Ama bi dahakine spinal istiyorum.Genelden kalkamıyorsun bi türlü.Kolun kalkmıyor ki e bebeği de emzirmek lazım.Sanki bebekte daha çok anestezi almış oluyor.Hiç tavsiye etmem.
Yaa sohrab yaa bu aşırı vizyonluluk neden balımHamıkelıkte yapamıcağm leslie yapıyım diyordumbayramdan sonra düzenli olarak yapıcam, 2 3 kg verırsem süper olur..
Yağ bagladı heryerımızi, çözdürelim onlarıYaa sohrab yaa bu aşırı vizyonluluk neden balım. Azcık cozut bişey olmaz, leslie diyor yaa, yine de tebrik ediyorum seni tabi bende bu azimlerden hiç yok
Yağ bagladı heryerımızi, çözdürelim onlarısen zayıfsın tabi, bızım su içsek göbek cıkıyor
Menagon mu kullandi sizde de Aygül Hoca?Yapı meselesi çok düşük dozdu ilaçlar
Evet menogon 75lik kullandı. Ancak önceki tedavimde 18 yumurta alınmıştı başka merkezde yapılan. 5. Güne 1 tane kalmıştı ayrıca ben yumurta toplamadan sonra fenalaşip 7 gün yogun bakımda kaldım. Aygül hoca tüm bunları biliyordu tedavi de istenilen şey yumurtaların ortalama aynı oranda büyümesiymiş ben 3 gün igne vurundum 7 tane yumurta olmuş hemen ve 22 mm 23 mm boyutlarına ulaşmışlar bir kısmı önden bşr kısmı geriden gelmiş. Ama en başta ölçtünde hepsi aynıydı. Bazı kadınlara regli öncesi yumurtalar başını alıp gitmeye hazır olur sizin de öyle bunu önceki tedavide de görmüşlerdir ama devam etmişlerMenagon mu kullandi sizde de Aygül Hoca?
Yaaa kuzum öğrenince daha çok üzücü oluyordur eminimBenim de genetık sonucu bır kac gun once belli oldu. Cinsiyetini öğreneceğimden haberım yoktu. Kız mışogrendıgım de kendıme gelemedım cunku bende ruyamda kız bebek görmüştüm. Valla ben bu yavruyu hıc unutamıcam galıba. Herkes bende düşük yaotm benımde cocugun kalbı durdu karnımda bende kurtaj oldum ne var bunda der gibi konuşuyor milletle laf dalaşına girmiyorum umursamıyorum ama gercekten bu kadar hızlı atlatmalarına gıpta ile bakıyorum cunku benım ciğerim yanıyor hala
İnşallah hanileyizdir kuzum hamilelik tede adet belirtileri oluyo diye biliyorumAynen cnm adet belirtileri var
Yumurtaları kontrol altına almak için, hormonları baskılayan gecıcı menepoz ıgnesı vuruluyor adetin 21. Gunu, uzun protokol diyolarlar.. Adet olunca da yumurta gelıstırıcılere baslanıyor.. Size en uygun yontem bu sanki.. İsterseniz bir sorun bunu doktorunuza..Evet menogon 75lik kullandı. Ancak önceki tedavimde 18 yumurta alınmıştı başka merkezde yapılan. 5. Güne 1 tane kalmıştı ayrıca ben yumurta toplamadan sonra fenalaşip 7 gün yogun bakımda kaldım. Aygül hoca tüm bunları biliyordu tedavi de istenilen şey yumurtaların ortalama aynı oranda büyümesiymiş ben 3 gün igne vurundum 7 tane yumurta olmuş hemen ve 22 mm 23 mm boyutlarına ulaşmışlar bir kısmı önden bşr kısmı geriden gelmiş. Ama en başta ölçtünde hepsi aynıydı. Bazı kadınlara regli öncesi yumurtalar başını alıp gitmeye hazır olur sizin de öyle bunu önceki tedavide de görmüşlerdir ama devam etmişler
Ben aynı şeyler yaşanmasın diye bu tedaviyi sonlandırmak ya aşılama ya çatlamaya çevirmek istiyorum ama yok devam edelim derseniz sorun yok dedi. Bizde çatlamayı seçtik. Bu sefer farklı şekilde ilerliyoruz adetliyken başlamıyacagız.
Adet olunca dogum kontrol hapına başlıcam sonra 21. Gün muayene edip tedaviye başlayacak. Hapla baskılamış olacak galiba. Sormaya gerek görmüyorum ya daha çok strese sebep oluyor bende.Yumurtaları kontrol altına almak için, hormonları baskılayan gecıcı menepoz ıgnesı vuruluyor adetin 21. Gunu, uzun protokol diyolarlar.. Adet olunca da yumurta gelıstırıcılere baslanıyor.. Size en uygun yontem bu sanki.. İsterseniz bir sorun bunu doktorunuza..
Ay az önce tartıldım ve yine kilo vermişimHamıkelıkte yapamıcağm leslie yapıyım diyordumbayramdan sonra düzenli olarak yapıcam, 2 3 kg verırsem süper olur..
Amin canım.Zorunlu sezeryandı zaten.Allah'ım o günü görmeyi nasip ederse azıcık bi uyku isterimEn iyisi normalde canım, bazen insanın elinde olmuyor işte, spinal daha çabuk oluyor tabi evet hep kendindesin, kendinde olmak istemediğin anlar olsa dasonrasında hemen. Beni titreme tutmuştu da onu diyorum. Allah sağlıkla kavuştursun canım hepsi geçiyor tabii
Kaç kilo verdin canım? Ramazanda nasıl yapabildin tebrik ederim halsizlik oluyor yaAy az önce tartıldım ve yine kilo vermişimbu leslie çok işe yarıyor gerçekten kuzum aklıma sen geldin yap kesinlikle ben bir de bu ay az yaptım diye üzülüyordum... Yumurtlama olmadı hala ama napıcam ben yaa
Amin ins canımAminn canımne güzel anlatmışsın.. Allah ilk kez yaşayacakların hasretini gidersin inşallah
Canım sezeryeni nasıl yaptın tam uyudun mu yoksa belden aşağımi uyusturuldunAmin canım.Zorunlu sezeryandı zaten.Allah'ım o günü görmeyi nasip ederse azıcık bi uyku isterimDr. dan çünkü heyecan yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?