- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Tam uyutulmuştum.Canım sezeryeni nasıl yaptın tam uyudun mu yoksa belden aşağımi uyusturuldun
Bende merak ediyorum belden aşağı nasılTam uyutulmuştum.
Dr.unla konuşursun bende bu konuyu merak ediyorum bel ağrısı çeken oluyormuş.Allah korusun ya düşünmek bile istemiyorum küçük bebeğinle yürüyemeyecek kadar kötü olmak.Bende merak ediyorum belden aşağı nasılçok ağrı oluyor mu komsumuzoldu beli aylarca ağrıdı yuruyemedi korktum ya yaparsam sorun olur mu die
2 kilo daha vermişim ama benim zaten çok kilom olmadığı için 2 baya farkediyor canımKaç kilo verdin canım? Ramazanda nasıl yapabildin tebrik ederim halsizlik oluyor ya
Tamm benım dedıgım gıbı yapıcak 21.gün baslıyorAdet olunca dogum kontrol hapına başlıcam sonra 21. Gün muayene edip tedaviye başlayacak. Hapla baskılamış olacak galiba. Sormaya gerek görmüyorum ya daha çok strese sebep oluyor bende.
Bayramın 1.günü baslıyorumAy az önce tartıldım ve yine kilo vermişimbu leslie çok işe yarıyor gerçekten kuzum aklıma sen geldin yap kesinlikle ben bir de bu ay az yaptım diye üzülüyordum... Yumurtlama olmadı hala ama napıcam ben yaa
Bende ya yeter artık 15 günde aldım kilo 700 800 gram o baklavalar yüzündenBayramın 1.günü baslıyorum
Kacıncı günün? Emin misin, ovulasyona güvenme pko oldugu ıcın hormonlar yanıltıyor olabılır.
700 800 gr kılo mu kızBende ya yeter artık 15 günde aldım kilo 700 800 gram o baklavalar yüzünden
Ama kuzum vereyim derken aldım sıkıntı o700 800 gr kılo mu kız
Ben de her ramazan kabızlık probelmı cekerdım, bu ramazan cekmedım, yesıl eriğe dadandım, sındirimi duzenledi, ve 2 kg verdım.. Şaka gibi ama evlendıgım kiloya geldım, benım doktor hala kılo ver diyo bana insülin direncim de dusmus tur ınsallahAma kuzum vereyim derken aldım sıkıntı oben yıllardır kilo verirdim ramazanda bu ramazan noldu anlamadım valla
Test yapıyorum koyulaşmıyor bir türlü hep aynı ortayla silik arası 2.çizgi çok fazla gecikti bayadır böyle olmuyordu 1 sene oldu en azBayramın 1.günü baslıyorum
Kacıncı günün? Emin misin, ovulasyona güvenme pko oldugu ıcın hormonlar yanıltıyor olabılır.
Dünden beri kasıklarımda ağrı basladi yani gelişme var sanırım. İnşallah büyür de boşuna geçmez bu ay. Özellikle bu ay çok istiyorum çünkü kaybettiğim bebeğim Haziran ilk haftası dogacaktiCanım biraz geç büyüyor olabilir benimde ilk kullanımda geç büyüdü sonradan daha hızlı büyüdü 18 mm olmadan iğne yapılmıyor genelde
Test yanıltıyor senı, bak sancıyı da akıntıya da hıssedıyosun, bu güzel bişey.. Yumurtlama olmustur.. Adetin geliyor sonucta 14 gun sonrasına..Test yapıyorum koyulaşmıyor bir türlü hep aynı ortayla silik arası 2.çizgi çok fazla gecikti bayadır böyle olmuyordu 1 sene oldu en azinşallah yumurtlama olmuştur pozitif çıkmadan da olur mu ki? Günaşırı deniyoruz mecburen ama o da baydı artık boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor bir de ağrım oluyor akıntım oluyor arada yumurtlama olacak gibi bu sefer oldu diyorum test yapıyorum yine yok...
Ben ne aldım ne verdim öyle kaldı bir türlü aşağı çekemedimBen de her ramazan kabızlık probelmı cekerdım, bu ramazan cekmedım, yesıl eriğe dadandım, sındirimi duzenledi, ve 2 kg verdım.. Şaka gibi ama evlendıgım kiloya geldım, benım doktor hala kılo ver diyo bana insülin direncim de dusmus tur ınsallah
Test markasından yada yaparken saati sıvı alımı vs etkiliyor olmasın bir ara farklı bir test markasına benim de hep ne silik ne koyu görünüyordu başka testte net belliydiTest yapıyorum koyulaşmıyor bir türlü hep aynı ortayla silik arası 2.çizgi çok fazla gecikti bayadır böyle olmuyordu 1 sene oldu en azinşallah yumurtlama olmuştur pozitif çıkmadan da olur mu ki? Günaşırı deniyoruz mecburen ama o da baydı artık boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor bir de ağrım oluyor akıntım oluyor arada yumurtlama olacak gibi bu sefer oldu diyorum test yapıyorum yine yok...
Kendi ülkemizde ikinci sınıf muamele görüyoruz işteBen ne aldım ne verdim öyle kaldı bir türlü aşağı çekemedim
Bu arada evi temizlemek için bir temizlik ürünü almaya gittim cidden kendi ülkemde misafir gibi hissettim marketler hep bizden çok denize giden veya dönen bikinileri üzerlerinde efil efil gezen turist dolu bende acaba cif satışı da yasak mıydı diye düşüne düşüne markete gideyimyetmez gibi iki saat raftan alamadım çünkü raf önünde hararetli bir öpüşme yaşanıyordu
Cidden bu çok sinir bozuyor az bir sayı da değil bizim burası tıklım tıklım turist deniz kenarı, marketler şimdi bu insanlar yüzünden hiç risk yok ama ben evimden boş eve taşınamıyorum neden kaymakam zaruri görmedi yada üst mevkiler talebime dönmedi çünkü riskliymişKendi ülkemizde ikinci sınıf muamele görüyoruz işte
Bende cekiyorum kabızlık ya. Kac kilo almıştın cnm evlendikten sonra? Benimde 2 3 kilo kaldıBen de her ramazan kabızlık probelmı cekerdım, bu ramazan cekmedım, yesıl eriğe dadandım, sındirimi duzenledi, ve 2 kg verdım.. Şaka gibi ama evlendıgım kiloya geldım, benım doktor hala kılo ver diyo bana insülin direncim de dusmus tur ınsallah
Ahh ahh su an sinirlenmekte o kadar haklısın kı, sanki taşınırken 20 kişi ile tasınacsksın..sizin oranın kaymakamı aşırı sinir bozucu ciddenCidden bu çok sinir bozuyor az bir sayı da değil bizim burası tıklım tıklım turist deniz kenarı, marketler şimdi bu insanlar yüzünden hiç risk yok ama ben evimden boş eve taşınamıyorum neden kaymakam zaruri görmedi yada üst mevkiler talebime dönmedi çünkü riskliymişabartmıyorum bir marketin içinde 3 farklı yerde kısa da değil uzun uzun maske çıkık öpüşenler şimdi hiç risk sebebi değil mi
Toplam 14 kilo aldım, ve doktora kostum, insülin direncim fırlamaıs ılacla basladık hemen, ben 10 kılo verdım 2 ay ıcınde.. Sonra verdıgım kılo da sabıt kaldım.. Bu aralar tekrar düşüşe geçtim, insallah ramazan sonrası da dıkkat edersem cok ıyı olcakBende cekiyorum kabızlık ya. Kac kilo almıştın cnm evlendikten sonra? Benimde 2 3 kilo kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?