Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ahh su an sinirlenmekte o kadar haklısın kı, sanki taşınırken 20 kişi ile tasınacsksın..sizin oranın kaymakamı aşırı sinir bozucu cidden
Biz dikkat ediyoruz ya illa işimiz aksar, taşımacı dün eve bakmaya geldi ben onda bile maske taktım evi havalandırdım birinin başıma yasak koymasına gerek yok ki sağlığım için yine yaparım ama millet ne maske ne yasak dinlemeden fink atıyor nasıl oluyorsa onlara ceza yok böyle olmasa hiç sinir olmayacağım ama adaletsizlik oldu mu basıyor sinir

Test yanıltıyor senı, bak sancıyı da akıntıya da hıssedıyosun, bu güzel bişey.. Yumurtlama olmustur.. Adetin geliyor sonucta 14 gun sonrasına..
İnşallah dediğin gibidir kuzum ama ben bariz koyu olduğunda hamile kaldım ondan önce hiç denk gelemiyordum hamile de kalmamıştım hatta kimyasal oldu ya önce pozitif çıktı sonra negatife döndü o ay da çok koyuydu umutsuzum o yüzden
Test markasından yada yaparken saati sıvı alımı vs etkiliyor olmasın bir ara farklı bir test markasına benim de hep ne silik ne koyu görünüyordu başka testte net belliydi
Yok canım testle alakası yok birsürü denedim görmek için aynı anda da yaptım 1buçuk yıldır yapıyorum koyu çıkacağı zaman çıkıyor zaten bu gebelik testi gibi değil çizgilerin birbirine göre koyuluğuna bakıyorsun ya o yüzden balım...

Doktor ile takip yaptın mı hiç peki

Ohoo sen hemen umutsuzluğa kapıldın, test yapma bırak zaten gün aşırı degerlendırme yapıyorsunuz, muhakkak denk düşecek, ben ıhtımal vermiyorum yumurtlamadıgına, sadece gec oluyor o

Ben de 2 kilo versem çok fark ediyor hemen

Doktor ile takip yaptın mı hiç peki
Geçen ay yapmıştık koyulaştı 2 gün sonra gittiğimde çatlamıştı yoktu yumurta sıvı vardı progesteron yükselmişti ama zaten geçen ay erken yumurtladım mucizevi bir şekilde 34 günde adet oldum benim için rekor. Bu ay da olmazsa ilaçla denicez ama önce adet olmam lazım o da yumurtlamadıkça olmuyor geçe kalıyor iyice
Ohoo sen hemen umutsuzluğa kapıldın, test yapma bırak zaten gün aşırı degerlendırme yapıyorsunuz, muhakkak denk düşecek, ben ıhtımal vermiyorum yumurtlamadıgına, sadece gec oluyor o
İnşallah öyledir kuzum çok sağol siz de olmasanız napıcam moral veriyorsunuz

Bende 15 kilo aldım 2 3 kilo kaldı ins veririz ya yazı avantaja çeviririz ins..

Çok saçma cidden virüsü de onlar sokuyordur ülkeye

Dr.unla konuşursun bende bu konuyu merak ediyorum bel ağrısı çeken oluyormuş.Allah korusun ya düşünmek bile istemiyorum küçük bebeğinle yürüyemeyecek kadar kötü olmak.
Maalesef canım komşum öyle aylarca yuruyemedi omzuna kadar ağrıdı kaslarına birşey olmuştu iğne kullanıyordu KV sigil bakıyordu kadına aynen soracam merak ediyorum eğer ağrı yoksa isterim öyle birşey yapmak ilk sezeryenden uyandığımda üzerimden tır gecmisolsun atı sanki sesim çıkmıyordu ağrıdan anlamadım bana ne yaptılar o yarım saat içinde nasıl kestilerse düzgün de dikmemislerdi 1 ay enfeksiyon kaptı dikişlerin apse oldu hep tabi acele ettielr kızımın ksbllbu durmasın die birde hem normal sancı çektim sonrası bu sıkıntı çıkınca üstünde sezeryen ağrısı ikisini aynı gün çekmek çok kötü Rabb'im komseye yaşatmasın zordu benim ilk günüm heryerim ağrıyordu ama doktorla konusim ne der nasıl olur ağrı olmasa güvenilirlik se denerim

Çok çekmişsin ama neyse ki yavrun sağ salim doğmuş.Türkiyede artık hep spinal yada spinal epidural kombine edilip yapılıyormuş.Spinal sadece yeterli oluyor izlediğim Dr.öyle söylüyordu.

Canim sen hazirana kadar korunacan mi yoksa şansını bu ay denicen mmi

Çok çekmişsin ama neyse ki yavrun sağ salim doğmuş.Türkiyede artık hep spinal yada spinal epidural kombine edilip yapılıyormuş.Spinal sadece yeterli oluyor izlediğim Dr.öyle söylüyordu.
Şükür canım kavuştum evet tr de herturlu yapıyorlar eltimde korktuğu için hep tam uyutuluyor o istediği icin

Canim sen hazirana kadar korunacan mi yoksa şansını bu ay denicen mmi
Bu ay korunduk canım yumurtlama zamanım gectı, önümüzdeki ay da tam yumurtlama zamanlarında hısterekopi yapılcak, hısterekopı sonrası da 1 hafta cinsel perhiz oluyormus ınternetten baktım, yanı önümüzdeki ay da koruncaz.. Haziran adetin de de tüpe başlıcagız.. Normal yolla deneyemiyorum bu durumda 2 ay pas

Aslında bugun seffaf akıntım var sabah da biraz sancılandım, acaba yenıden yumurtlama oluyor mudur dıye dusunmedım deil

Anladım canım yumurtlama bugün olsada malesef korunman lazım dicem de e peki önümüzdeki ay yumurtlama gününe kadar koruasan o zaman da test yapsan olur mu ki kaç gün vr yumurtlama gününe sanırım adette olmadın bu ay ne bilim ta diğer yumurtlamaya kadar Allah büyük bazen öyle mucizeler oluyor tüp bebeğe başlamadan ki birgün onceden bile hamile oldgunu ogrenen anneler oluyoryada sen koruma yumurtlama gününe kadar histereskopi yapmadan bir gün önce test yapar sın var mi die çok mu erken olur acaba testte çıkmazsa

Stres yapma bekledikçe üstüne düştükçe cidden ileri atıyor ama zaten gün aşırı deniyorsun illa denk gelecek olmadı mı dediğin gibi doktor takipli ilaç ile devam edersin, hiç canını sıkma yeterki başka sıkıntı olmasın bak bunların çaresi var

Stres baş düşmandır ne kadar üstünde düşünürsek stres yaparsak yumurtlama günleri aynı denk gelmiyor adet tarihleri bir kaç gun oynuyor ya erken ya geç buda yumurtlama gününü baştan aşağı temeli bozuyor en önemli olan şeyi

Senin adetler düzensiz canım baya uzun 34 günde 1 yumurtlama gününü hesaplanan zor oluyor o yüzden gebe kslamiyon ins düzene oturur adetin normal 28 30 günde bir görürsün adet düzenli oldukça yumurtalar çoğalır hamile kalma şansı yükselir tsbi buda adetin gününe bağlı düzenli kaç günde bir oluyon stres yapma maydonoz soğan suyu denedin mi erken adet olursun belki düzene girer

Öyle tabi ama o kadar çok bekliyorum ki çok zor bir şey gerçekten sürekli belirsizlik anlatılmaz yaşanır
34 en iyi ihtimal normalde 45 civarı oluyor şuan 33.gün hala yumurtlama olmadığı için o da kaçtı demek 60 falan olmaz inşallah Soğan suyu yaptım ben canım 3 ay yaptıktan sonra adet sürelerim düşmüştü net yumurtlama görmüştüm testlerde ve hamile kalmıştım. Ama onu da fazla yapmamak lazım yılda 4 ay maksimum yapılıyor. Bende pko var zaten çok yumurtan var diyor doktorum ama bir tanesi öne çıkıp büyüyüp çatlamıyo bazen küçük küçük birsürü oluyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum artık tam düzeldi derken soğan küründen öncesine dönüyorum galiba

Adetime 1 hafta var tam, aslında işlem yapmadan once soruyorlar gebelık testı ısıtıyor musunuz dıye, yanı bugun denemıs olsak, işlem yapılmasına 22 gun kalmıs oluyor, ama cok cok dusuk ıhtımal yumurtlama olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…