- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Akıntın ve sancın varsa değerlendirin bence kuzum ya bu ay bir şey yok zaten adeti bekliyorsun dimiBu ay korunduk canım yumurtlama zamanım gectı, önümüzdeki ay da tam yumurtlama zamanlarında hısterekopi yapılcak, hısterekopı sonrası da 1 hafta cinsel perhiz oluyormus ınternetten baktım, yanı önümüzdeki ay da koruncaz.. Haziran adetin de de tüpe başlıcagız.. Normal yolla deneyemiyorum bu durumda 2 ay pas
Aslında bugun seffaf akıntım var sabah da biraz sancılandım, acaba yenıden yumurtlama oluyor mudur dıye dusunmedım deil
Aynen işte dün işlem yapıcaktı yapmadı, yumurtlama günümde kaynana buradaydı hatta.. Boş boş geçti bu ay.. Belki bir ihtimal var mıdır ki.,bi düşüneyim benAkıntın ve sancın varsa değerlendirin bence kuzum ya bu ay bir şey yok zaten adeti bekliyorsun dimi
Himm zaten buay olmaz 1 haftan varmış ama adetten sonraki yumurtlamaya kadar 14 günün var ve o hafta içinde ilişki olsa kanda çıkar mı ki bilemiyorumAdetime 1 hafta var tam, aslında işlem yapmadan once soruyorlar gebelık testı ısıtıyor musunuz dıye, yanı bugun denemıs olsak, işlem yapılmasına 22 gun kalmıs oluyor, ama cok cok dusuk ıhtımal yumurtlama olması..
Anladım canım bilmiyodm yılda 4 ay yapıldığını bu İbrahim saracoglunun kurlerini hiç denedin mi çok kürleri var aslan pençesi falan vardı bir ara pko lular kullanırdı ins düzene oturur canım çocuğun var mıÖyle tabi ama o kadar çok bekliyorum ki çok zor bir şey gerçekten sürekli belirsizlik anlatılmaz yaşanır
34 en iyi ihtimal normalde 45 civarı oluyor şuan 33.gün hala yumurtlama olmadığı için o da kaçtı demek 60 falan olmaz inşallahSoğan suyu yaptım ben canım 3 ay yaptıktan sonra adet sürelerim düşmüştü net yumurtlama görmüştüm testlerde ve hamile kalmıştım. Ama onu da fazla yapmamak lazım yılda 4 ay maksimum yapılıyor. Bende pko var zaten çok yumurtan var diyor doktorum ama bir tanesi öne çıkıp büyüyüp çatlamıyo bazen küçük küçük birsürü oluyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum artık tam düzeldi derken soğan küründen öncesine dönüyorum galiba
Benım yumurtlama adetın 14 veya 15.günü olur hep..şaşmıyor hiç.. Şansım yok yani.. Bugun hıssettıgım belki yumurtlamaysa bir ihtimal.. Oyleyse adetım 1 hafta uzar. Bakalım..Himm zaten buay olmaz 1 haftan varmış ama adetten sonraki yumurtlamaya kadar 14 günün var ve o hafta içinde ilişki olsa kanda çıkar mı ki bilemiyorumsanirim erken olur test yapıp sonucu almak için amasen bilirsin zaten soruyorlarmis test yapılsin mi die o zaman pas gecin bu ay
İnşAllah güzel olur ya. Rezervim iyi önceki gibi heba olsun istemiyorumTamm benım dedıgım gıbı yapıcak 21.gün baslıyorbende 21. Gün iğne vuruldum bütün yumurtalar aynı oranda büyüdü
Denicek misin peki ya bence bu adet gelene kadar bir deneBenım yumurtlama adetın 14 veya 15.günü olur hep..şaşmıyor hiç.. Şansım yok yani.. Bugun hıssettıgım belki yumurtlamaysa bir ihtimal.. Oyleyse adetım 1 hafta uzar. Bakalım..
Ya KV Nin geldiği dönem haAynen işte dün işlem yapıcaktı yapmadı, yumurtlama günümde kaynana buradaydı hatta.. Boş boş geçti bu ay.. Belki bir ihtimal var mıdır ki.,bi düşüneyim bennerdeyse 3 ay olcak hiçbişey yapmayalı, korkuyorum da
Yumurtacık varsa boşa gitmesin ama yaaaa ben burda yumurta bekliyorum kaçırırsan çok üzülürüm benim için değerlendir onu bakayımAynen işte dün işlem yapıcaktı yapmadı, yumurtlama günümde kaynana buradaydı hatta.. Boş boş geçti bu ay.. Belki bir ihtimal var mıdır ki.,bi düşüneyim bennerdeyse 3 ay olcak hiçbişey yapmayalı, korkuyorum da
Vitamin kullanıyor musun yumurta kalıtesı için?İnşAllah güzel olur ya. Rezervim iyi önceki gibi heba olsun istemiyorum
DüşüncemDenicek misin peki ya bence bu adet gelene kadar bir deneadet olursn da hiç yapma
Yumurta mı onu da bılmıyorum ki, insallah mantar falan kapmamısımdır, ben yine Sirkeli su içmeye de başlıcam ramazan bitsin de, cunku sabah ac karna ıcıyodum.. İnsülin direnci için de iyi oluyor..Yumurtacık varsa boşa gitmesin ama yaaaa ben burda yumurta bekliyorum kaçırırsan çok üzülürüm benim için değerlendir onu bakayım
Yok canım mantar olsa akıntı farklı renk olur kokulu olur kıvamı farklı olur anlarsın sen. Evet onu ben de duymuştum sirkeli su işe yarıyormuş...Yumurta mı onu da bılmıyorum ki, insallah mantar falan kapmamısımdır, ben yine Sirkeli su içmeye de başlıcam ramazan bitsin de, cunku sabah ac karna ıcıyodum.. İnsülin direnci için de iyi oluyor..
Seffaf simdilik.. Ne bılım korkuyorumYok canım mantar olsa akıntı farklı renk olur kokulu olur kıvamı farklı olur anlarsın sen. Evet onu ben de duymuştum sirkeli su işe yarıyormuş...
Cnm kac ay oldu bebeğini kaybedeli ve bebeğin ne kadarlıkti? Bak benim 8 ay olucak hala ara ara dalgalanmalar oluyorÖyle tabi ama o kadar çok bekliyorum ki çok zor bir şey gerçekten sürekli belirsizlik anlatılmaz yaşanır
34 en iyi ihtimal normalde 45 civarı oluyor şuan 33.gün hala yumurtlama olmadığı için o da kaçtı demek 60 falan olmaz inşallahSoğan suyu yaptım ben canım 3 ay yaptıktan sonra adet sürelerim düşmüştü net yumurtlama görmüştüm testlerde ve hamile kalmıştım. Ama onu da fazla yapmamak lazım yılda 4 ay maksimum yapılıyor. Bende pko var zaten çok yumurtan var diyor doktorum ama bir tanesi öne çıkıp büyüyüp çatlamıyo bazen küçük küçük birsürü oluyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum artık tam düzeldi derken soğan küründen öncesine dönüyorum galiba
Benim yumurtlama gunum kasıklarım ağrır akıntım su gibi olur vajinambile ağrır senin de oylle mi dene istersenDüşüncem
8-9 haftalıktı 6 ayı geçti haziranda doğacaktı canım şimdiye kadar iyiydi böyle olduCnm kac ay oldu bebeğini kaybedeli ve bebeğin ne kadarlıkti? Bak benim 8 ay olucak hala ara ara dalgalanmalar oluyor
Bugun öyle, ama dedıgım gıbı 1 hafta once de oldu aynısıBenim yumurtlama gunum kasıklarım ağrır akıntım su gibi olur vajinambile ağrır senin de oylle mi dene istersen
O zmaman sen düşünBugun öyle, ama dedıgım gıbı 1 hafta once de oldu aynısı
Evet soya ekstresi ile fenomom kullanıyorumVitamin kullanıyor musun yumurta kalıtesı için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?