Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntın ve sancın varsa değerlendirin bence kuzum ya bu ay bir şey yok zaten adeti bekliyorsun dimi

Akıntın ve sancın varsa değerlendirin bence kuzum ya bu ay bir şey yok zaten adeti bekliyorsun dimi
Aynen işte dün işlem yapıcaktı yapmadı, yumurtlama günümde kaynana buradaydı hatta.. Boş boş geçti bu ay.. Belki bir ihtimal var mıdır ki.,bi düşüneyim ben nerdeyse 3 ay olcak hiçbişey yapmayalı, korkuyorum da

Himm zaten buay olmaz 1 haftan varmış ama adetten sonraki yumurtlamaya kadar 14 günün var ve o hafta içinde ilişki olsa kanda çıkar mı ki bilemiyorum sanirim erken olur test yapıp sonucu almak için amasen bilirsin zaten soruyorlarmis test yapılsin mi die o zaman pas gecin bu ay

Anladım canım bilmiyodm yılda 4 ay yapıldığını bu İbrahim saracoglunun kurlerini hiç denedin mi çok kürleri var aslan pençesi falan vardı bir ara pko lular kullanırdı ins düzene oturur canım çocuğun var mı

Benım yumurtlama adetın 14 veya 15.günü olur hep..şaşmıyor hiç.. Şansım yok yani.. Bugun hıssettıgım belki yumurtlamaysa bir ihtimal.. Oyleyse adetım 1 hafta uzar. Bakalım..

Benım yumurtlama adetın 14 veya 15.günü olur hep..şaşmıyor hiç.. Şansım yok yani.. Bugun hıssettıgım belki yumurtlamaysa bir ihtimal.. Oyleyse adetım 1 hafta uzar. Bakalım..
Denicek misin peki ya bence bu adet gelene kadar bir dene adet olursn da hiç yapma

Ya KV Nin geldiği dönem ha keşke değerlendirilsedi şans işte

Yumurtacık varsa boşa gitmesin ama yaaaa ben burda yumurta bekliyorum kaçırırsan çok üzülürüm benim için değerlendir onu bakayım

Yumurtacık varsa boşa gitmesin ama yaaaa ben burda yumurta bekliyorum kaçırırsan çok üzülürüm benim için değerlendir onu bakayım
Yumurta mı onu da bılmıyorum ki, insallah mantar falan kapmamısımdır, ben yine Sirkeli su içmeye de başlıcam ramazan bitsin de, cunku sabah ac karna ıcıyodum.. İnsülin direnci için de iyi oluyor..

Yumurta mı onu da bılmıyorum ki, insallah mantar falan kapmamısımdır, ben yine Sirkeli su içmeye de başlıcam ramazan bitsin de, cunku sabah ac karna ıcıyodum.. İnsülin direnci için de iyi oluyor..
Yok canım mantar olsa akıntı farklı renk olur kokulu olur kıvamı farklı olur anlarsın sen. Evet onu ben de duymuştum sirkeli su işe yarıyormuş...

Cnm kac ay oldu bebeğini kaybedeli ve bebeğin ne kadarlıkti? Bak benim 8 ay olucak hala ara ara dalgalanmalar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…