Soya ekstresi bagısıklık ıcın sanırım deil mi.. Ben de teatrio ve gynosıtol kullanmıstım, yıne baslıcamEvet soya ekstresi ile fenomom kullanıyorum
Ben göremedim kuzum ama fotolarda çok belli olmuyor ben de çekerken baya zorlanmıştım... Kaç gün var adetine normal gebelik testi mi bu? İdrar derişik miydi?Bi bakarmisiniz kızlar
Bitiş yerine cok yakın sankı ınce Bı cızgı var gıbı testi açma imkanın var mı, sanki kaymıs gıbı mı?Bi bakarmisiniz kızlar
Ablamı aradım oda diyoki testlerde ikinci çizginin yeri belli olur 3 gün kaldı bata normal gebelik testi idrar biraz bulanık gibiBen göremedim kuzum ama fotolarda çok belli olmuyor ben de çekerken baya zorlanmıştım... Kaç gün var adetine normal gebelik testi mi bu? İdrar derişik miydi?
Onun yanında kuzum orası değil bende ilk orası sandım ama idrarın geçtiği yer orasıBitiş yerine cok yakın sankı ınce Bı cızgı var gıbı testi açma imkanın var mı, sanki kaymıs gıbı mı?
İkinci çizginin olması gereken yerde bir şey yok gibi canım ama uca yakın bir çizgi var gibiBi bakarmisiniz kızlar
Sanki var gıbı ama bilemedim, sen net görüyo musun, fotograf ta net cıkmıyordurOnun yanında kuzum orası değil bende ilk orası sandım ama idrarın geçtiği yer orası
Bu sefer baya ortada gorunuyorBu benim ilk çektiğim burda gözüküyor
Diğerini attım ona bı bakarmisin cnmİkinci çizginin olması gereken yerde bir şey yok gibi canım ama uca yakın bir çizgi var gibi
Sen bi de bunu akşam idrarımıle yaptın deıl mıBu benim ilk çektiğim burda gözüküyor
Bizimkilere söylüyorum ama yok diyorlarBu sefer baya ortada gorunuyor
Evet kuzumSen bi de bunu akşam idrarımıle yaptın deıl mı
Hayali çizgi görmüyorsam çook hafif bir çizgi var gibi geliyor.Testi 2 gün sonra tekrarlayın daha net sonuç alırsın inş.Bu benim ilk çektiğim burda gözüküyor
Anca bayramdan sonra tekrarlayabilirim adet olmazsamHayali çizgi görmüyorsam çook hafif bir çizgi var gibi geliyor.Testi 2 gün sonra tekrarlayın daha net sonuç alırsın inş.
Hmm sabah ilk idrar ile yaparsan net çıkar ozamanEvet kuzum
Fotograf ta Net gorunmedıgı ıcın oyle dıyolardır, İlk bakışta ben de yok derım ama cok dıkkatlı bakınca gölgesi varBizimkilere söylüyorum ama yok diyorlar
Bata 3 gün varsa erken gebelik testi yapsaydın keşke kuzum bunda çıkmaması normalAblamı aradım oda diyoki testlerde ikinci çizginin yeri belli olur 3 gün kaldı bata normal gebelik testi idrar biraz bulanık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?