Yanimdalar ama kırmızı olması lazım diyorlar ilk hamileligimde öyleydi ondan diyorumFotograf ta Net gorunmedıgı ıcın oyle dıyolardır, İlk bakışta ben de yok derım ama cok dıkkatlı bakınca gölgesi varyarın sabah yap, inşallah bebişin geliyordur
Kuzum diğer fotoya baktın mı ablama attığım fotoğraf oBata 3 gün varsa erken gebelik testi yapsaydın keşke kuzum bunda çıkmaması normal
Şimdi gördüm canım evet bunda biraz var gibi inşallah bebiş geliyordurKuzum diğer fotoya baktın mı ablama attığım fotoğraf o
Telefona mor ışık indir bi de onla bakınYanimdalar ama kırmızı olması lazım diyorlar ilk hamileligimde öyleydi ondan diyorum
İnşallah kuzum çok istiyorum adet olmazsam artık tamam
Ben gordum burda gözüküyor canim. Inş vardirBu benim ilk çektiğim burda gözüküyor
İnşallah kuzumŞimdi gördüm canım evet bunda biraz var gibi inşallah bebiş geliyordur
Deniycem kuzumTelefona mor ışık indir bi de onla bakın
İnşallah kuzum adetime az kaldıBen gordum burda gözüküyor canim. Inş vardir
Ben de var, purple light uygulamanın adıDeniycem kuzum
Bende onu indirdim şimdi yazınca direk o çıktıBen de var, purple light uygulamanın adı
Peki o zaman belli olur muBen de var, purple light uygulamanın adı
Kuruma çızgılerim gorunuyorduPki
Peki o zaman belli olur mu
Gözüküyor kuzum fotoğraftaki gibiKuruma çızgılerim gorunuyordubi ara sürekli kuruma cızgısı gormustum butun testlerde
Ayy harika o zamanGözüküyor kuzum fotoğraftaki gibi
Ayy hemen indireyim dedim iphone da yokmuşşşBen de var, purple light uygulamanın adı
Baska ısımle vardır belkı, işlevi aynı olan uygulama muhakkak vardır, koskoca iPhoneAyy hemen indireyim dedim iphone da yokmuşşş
Anca bayramdan sonra yapabilirim tabi hayali çizgi değilse adette olmazsam koydeyim alamıyorum burda eczane yokk en yakın yer 30 dakika araba mesafesindeAyy harika o zamanbi sonraki testi ne zaman yapcan? 2 gun sonra yap daha netleşir
Yaa tek test mı vardı, kız hamıle olma pptansıyelı olan komsularında vardır belkı testAnca bayramdan sonra yapabilirim tabi hayali çizgi değilse adette olmazsam koydeyim alamıyorum burda eczane yokk en yakın yer 30 dakika araba mesafesinde
Bende göremedim canım ins vardır belki erken yaptın die ciikmadi belkide geç Dollenecek hakkında hayırlısı kuzumBi bakarmisiniz kızlar
Kuzenimde belki vardır oda 12 haftalık hamile bı ona sorucam yarınYaa tek test mı vardı, kız hamıle olma pptansıyelı olan komsularında vardır belkı testsamimi oldugun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?