Bı tane daha attım kuzum ona bı bak orda çok silik gözüküyor eğer hayali görüyorsakBende göremedim canım ins vardır belki erken yaptın die ciikmadi belkide geç Dollenecek hakkında hayırlısı kuzum
Alakasız şeyler çıktı flash ışığı gibi şeyler ne yazsam çıkar acaba yaBaska ısımle vardır belkı, işlevi aynı olan uygulama muhakkak vardır, koskoca iPhone
Hadi bakalım inşallah vardırİnşallah kuzum hepimiz tek tek güzel haberler veririz
İkinci fotoda gözüküyor gibi
Fosforlu ışık olabılır mıAlakasız şeyler çıktı flash ışığı gibi şeyler ne yazsam çıkar acaba yakadınlar kulübü uygulaması da yok zaten sinir oluyorum...
Bana da açık gri gibi bir çizgi görünüyor ortada kaseti acaba ikiye böl birde öyle bakalımBu benim ilk çektiğim burda gözüküyor
Ben play storeden girdim mor ışık yazdım hemen üstte çıktı uygulama direkFosforlu ışık olabılır mı
Uygulamadan girme zaten kasıyor diyolar hep, ben de direk Google dan giriyorum
Bende öyle gördüm ama çok ucda gözüküyor çizgi kaymış gibi açsa anlaşılır içinde ne olduguBitiş yerine cok yakın sankı ınce Bı cızgı var gıbı testi açma imkanın var mı, sanki kaymıs gıbı mı?
Heh tamam başardım bu flash ışığı dediğim şeyde mor da varmışBaska ısımle vardır belkı, işlevi aynı olan uygulama muhakkak vardır, koskoca iPhone
Gelsin testlerHeh tamam başardım bu flash ışığı dediğim şeyde mor da varmış
Aynen yaa bakacağım bir şey var gibi heyecan yapmam pekiGelsin testler
Yaa deme oyle ınsallah kanlı canlı çizgiler beklesin hepimiziAynen yaa bakacağım bir şey var gibi heyecan yapmam peki
Zar zor açtımBana da açık gri gibi bir çizgi görünüyor ortada kaseti acaba ikiye böl birde öyle bakalım
AmiiiinnnYaa deme oyle ınsallah kanlı canlı çizgiler beklesin hepimizi
Kiz o sağdaki kalın iki çizgi neZar zor açtım
Az once daha ıyi görüyordum vallaZar zor açtım
Üzerinden zaman geçti kuzum ama gözüküyor ben görüyorum da bekliyim adet olmazsam tamamdır ama olursam yapicak bişi yokKiz o sağdaki kalın iki çizgi neyapıştırıcı izi mi yoksa ilk baştaki çizgi mi anlamadım kalın geldi de çizgiler simdi kapağı açtın eşit şekilde gözüküyor kayma yok sanki ben göremiyorum ince ikinci çizgiyi acaba üzerinden zaman geçti de kurudu mu sen görüyor musun birşeyler canım
Banada öyle geldi kuzumAz once daha ıyi görüyordum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?