- 24 Ocak 2018
- 83
- 33
- 38
Aynen canım bekleyelim 3 gün daha. Hiç canını sıkma pozitif ol stres yapmaÜzerinden zaman geçti kuzum ama gözüküyor ben görüyorum da bekliyim adet olmazsam tamamdır ama olursam yapicak bişi yok
İnşallah kuzum çok istiyorum hemen bı bebeğim olsun inşallah hepimiz çift çizgiyi görebilirizAynen canım bekleyelim 3 gün daha. Hiç canını sıkma pozitif ol stres yapmakırmızı çizgiyi görursun ins sabir
Kac gun gecıktı? Geç yumurtlama olmustur belkıKızlar ya merhaba ben de bir şey sorucam reglim 1 ya da 2 gün geçti hala olmadim bu sabah test yaptım negatif cıktı hiç gecikmezdi dusukten sonra bile tam zamanında olmuştum napsam bilemedim umutlanmak da istemiyorum ama negatife kesin midir
Adetlerin düzenli ise günün zaten geçmiş ve negatif çıktıysa negatif olabilir csnim birazcdaha sabret bakalım ilerleyen günlerde de adet olmasına tekrar testi yenile bazen geç döllenme oluyor benim kardeism bile günü geçti test yaoti negatifti bekledi yine adet olmayınca sanırım 10 gün sonra tekrar denedi gördü pozitif i oyuzdn zaman gösterir herşeyiKızlar ya merhaba ben de bir şey sorucam reglim 1 ya da 2 gün geçti hala olmadim bu sabah test yaptım negatif cıktı hiç gecikmezdi dusukten sonra bile tam zamanında olmuştum napsam bilemedim umutlanmak da istemiyorum ama negatife kesin midir
Amin ins canımİnşallah kuzum çok istiyorum hemen bı bebeğim olsun inşallah hepimiz çift çizgiyi görebiliriz
Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Belki geç yumurtlamışsındır bazen de ha oldum ha olacağım diye çok beklersek takip edersek stres ileri atıyor ister istemezKızlar ya merhaba ben de bir şey sorucam reglim 1 ya da 2 gün geçti hala olmadim bu sabah test yaptım negatif cıktı hiç gecikmezdi dusukten sonra bile tam zamanında olmuştum napsam bilemedim umutlanmak da istemiyorum ama negatife kesin midir
2 gün gecikti canımKac gun gecıktı? Geç yumurtlama olmustur belkı
Ay inşallah ya bakalım ben de biraz daha bekliyim o zaman hayırlısıAdetlerin düzenli ise günün zaten geçmiş ve negatif çıktıysa negatif olabilir csnim birazcdaha sabret bakalım ilerleyen günlerde de adet olmasına tekrar testi yenile bazen geç döllenme oluyor benim kardeism bile günü geçti test yaoti negatifti bekledi yine adet olmayınca sanırım 10 gün sonra tekrar denedi gördü pozitif i oyuzdn zaman gösterir herşeyi
2 gun sonra tekrar edin, ınsallah bebiş vardır2 gün gecikti canım
Bayram Perşembe kuzu, yarın arefeYa kızlar ben yarın bayram oldugnu unutmuşumbu gurbet elde 2.yilin bayramı ve heyecanı yok hazirligo yok eş dost akraba yok bir tane kuzende başka birde müslüman komsulsr var Off nasıl unuttum ya bilemiyorum sabah ilk isim eşimi Türk marketine yollamak kolonya şeker çikolata alsın bilemiyorum komşumun dediğine göre cocukalr var buralarda kapı kapı dolaşıp şeker toplarlar birkaç aile onlarda Suriyeli Afgan olur ben yine yarın eşimi yollAyim alsın çocuklar eli boş gitmesin çok kötü oldu bu
Evet kuzum gün içinde iş yemek kız uyku derken nadir gelebiliyorum. Ama hep aklımdasınızBu arada gecekuşusun, seni gündüz görebilene Aşkolsun
Ay gerçekten mi googl Amca dio yarın bitiş PerşembeBayram Perşembe kuzu, yarın arefe
Koronaya dıkkat edın, bak hamılesın de..
Amin canım inşallah olurDünden beri kasıklarımda ağrı basladi yani gelişme var sanırım. İnşallah büyür de boşuna geçmez bu ay. Özellikle bu ay çok istiyorum çünkü kaybettiğim bebeğim Haziran ilk haftası dogacaktiRabbim yerini doldursun bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hg canımEvet kuzum gün içinde iş yemek kız uyku derken nadir gelebiliyorum. Ama hep aklımdasınızgece kızı uyuyunca rahat rahat giriyorum
Ay gerçekten mi googl Amca dio yarın bitiş Perşembeay sağol canım ya içime sular serpildi şükür Rabbim ne muradın varsa versin vicdan yükümü hafiflettin
Dikkat edrim canım
Amin ins canımDünden beri kasıklarımda ağrı basladi yani gelişme var sanırım. İnşallah büyür de boşuna geçmez bu ay. Özellikle bu ay çok istiyorum çünkü kaybettiğim bebeğim Haziran ilk haftası dogacaktiRabbim yerini doldursun bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kuzum iki düştüğü olan Bi tanıdığım var torunları boy boy avlatları var hepsi evli. Hala 2 düştüğü aklına gelince üzülür bazen ağlar, bu biraz da yapı meselesi galiba. Bu kadar umursamaz olmak, bilemiyorum bana göre de değil. Bence unutulacak birşey değil, hafifleyecektir mutlaka ama can kaybetmek kolay değil..Benim de genetık sonucu bır kac gun once belli oldu. Cinsiyetini öğreneceğimden haberım yoktu. Kız mışogrendıgım de kendıme gelemedım cunku bende ruyamda kız bebek görmüştüm. Valla ben bu yavruyu hıc unutamıcam galıba. Herkes bende düşük yaotm benımde cocugun kalbı durdu karnımda bende kurtaj oldum ne var bunda der gibi konuşuyor milletle laf dalaşına girmiyorum umursamıyorum ama gercekten bu kadar hızlı atlatmalarına gıpta ile bakıyorum cunku benım ciğerim yanıyor hala
Sıkıntı değil canım onlar bile huzur veriyor olmadı dışarı çıkarsan çocukların eline veirsin yada en mübarek şey mezarlığa gidip te dağıtmak olurBen de bir sürü şeker aldım sanki birileri gelecekmiş gibi, olsun evımızde bayram olsun dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?