Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya merhaba ben de bir şey sorucam reglim 1 ya da 2 gün geçti hala olmadim bu sabah test yaptım negatif cıktı hiç gecikmezdi dusukten sonra bile tam zamanında olmuştum napsam bilemedim umutlanmak da istemiyorum ama negatife kesin midir

Üzerinden zaman geçti kuzum ama gözüküyor ben görüyorum da bekliyim adet olmazsam tamamdır ama olursam yapicak bişi yok
Aynen canım bekleyelim 3 gün daha. Hiç canını sıkma pozitif ol stres yapma kırmızı çizgiyi görursun ins sabir

Aynen canım bekleyelim 3 gün daha. Hiç canını sıkma pozitif ol stres yapma kırmızı çizgiyi görursun ins sabir
İnşallah kuzum çok istiyorum hemen bı bebeğim olsun inşallah hepimiz çift çizgiyi görebiliriz
Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kac gun gecıktı? Geç yumurtlama olmustur belkı

Adetlerin düzenli ise günün zaten geçmiş ve negatif çıktıysa negatif olabilir csnim birazcdaha sabret bakalım ilerleyen günlerde de adet olmasına tekrar testi yenile bazen geç döllenme oluyor benim kardeism bile günü geçti test yaoti negatifti bekledi yine adet olmayınca sanırım 10 gün sonra tekrar denedi gördü pozitif i oyuzdn zaman gösterir herşeyi

İnşallah kuzum çok istiyorum hemen bı bebeğim olsun inşallah hepimiz çift çizgiyi görebiliriz
Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin ins canım sağlıklı birsekilde kucağıma alırımm sizlerde hepiniz inşallah çift çizgiyi görürsünüz inşallah

Belki geç yumurtlamışsındır bazen de ha oldum ha olacağım diye çok beklersek takip edersek stres ileri atıyor ister istemez

Ay inşallah ya bakalım ben de biraz daha bekliyim o zaman hayırlısı çok teşekkür ederim hepinize

Ya kızlar ben yarın bayram oldugnu unutmuşum bu gurbet elde 2.yilin bayramı ve heyecanı yok hazirligo yok eş dost akraba yok bir tane kuzende başka birde müslüman komsulsr var Off nasıl unuttum ya bilemiyorum sabah ilk isim eşimi Türk marketine yollamak kolonya şeker çikolata alsın bilemiyorum komşumun dediğine göre cocukalr var buralarda kapı kapı dolaşıp şeker toplarlar birkaç aile onlarda Suriyeli Afgan olur ben yine yarın eşimi yollAyim alsın çocuklar eli boş gitmesin çok kötü oldu bu

Bayram Perşembe kuzu, yarın arefe
Koronaya dıkkat edın, bak hamılesın de..

Bayram Perşembe kuzu, yarın arefe
Koronaya dıkkat edın, bak hamılesın de..
Ay gerçekten mi googl Amca dio yarın bitiş Perşembe ay sağol canım ya içime sular serpildi şükür Rabbim ne muradın varsa versin vicdan yükümü hafiflettin

Dikkat edrim canım

Amin canım inşallah olur

Amin ins canım Rabbim gönlüne göre verir

Kuzum iki düştüğü olan Bi tanıdığım var torunları boy boy avlatları var hepsi evli. Hala 2 düştüğü aklına gelince üzülür bazen ağlar, bu biraz da yapı meselesi galiba. Bu kadar umursamaz olmak, bilemiyorum bana göre de değil. Bence unutulacak birşey değil, hafifleyecektir mutlaka ama can kaybetmek kolay değil..

Ben de bir sürü şeker aldım sanki birileri gelecekmiş gibi, olsun evımızde bayram olsun dedım
Sıkıntı değil canım onlar bile huzur veriyor olmadı dışarı çıkarsan çocukların eline veirsin yada en mübarek şey mezarlığa gidip te dağıtmak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…