Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hg canım sende var mı birşeyler Mayıs ayı çalışma var miydi
Yok kuzum yaa yumurtlama henüz gelmedi 3 4 gün var ama, Bi test yaptırıp değerlere baktırmak istiyorum sonrasında inşallah başlamak istiyorum, yani önümüzdeki aya denemeler plana göre, aslında çıkıp gidebilseydim şehir hastanesine. Hem rahmine bakılsın istiyorum, hem kan a. Yasaklardan sonra inşallah. Bu ay denemeyi isterdim ama kısmet kuzu şıp diye olacağından değil de işte umut

Ooff off evden cıkamıyoruz ki mezarlığa gidebilelim, eşimin babasının mezarı burada ancak bayramdan sonra
Bitmedi demi sokağa çıkma hayırlısı canım bayramdan sonraya ins mekanı cennet olsun kp nin huzur içinde uyusun

Hayırlısı canım yumurtlama günü de yakınmış e yasak da var ağrın sızı yoksa dene istersen

Ooff off evden cıkamıyoruz ki mezarlığa gidebilelim, eşimin babasının mezarı burada ancak bayramdan sonra
Evet yaa, kızımın mezarına şeker bırakacaktım benim babamın mezarı da uzak kuzum, bu virüs elimizi kolumuzu bağladı, bayramdan sonra inşallah

Hayırlısı canım yumurtlama günü de yakınmış e yasak da var ağrın sızı yoksa dene istersen
Alman gülü teyze olmak istiyor yaaa kız dur hele beni yoldan çıkarma zaten bahane arıyorum ağrım sızım yokta kuzu riske atmak istemiyorum taktım yani bu duruma bebeğimi birşeylerin eksikliğinden kaybetmek bana çok koydu. Bu sefer de öyle şeyler olsun istemiyorum düşüncesi bile kötü.

Evet canım ben sizi teyze yaptım sizde beni yapı n Rabb'im sağlık şifa versin canım ins yapacağın her test flim temiz çıkar sağ salim adım atarsın

Evet ya bende kafayı yedim bebeklerle hep dene diyorum sizlere ins canım olur hazirana kadar herkesde güzel haberler alırız
İnşallahh haziran heycanlı gececek, benım ıcın oyle olcak

Bir yanımız toprak kuzum, ahireti sevdiriyor lar bize, Allah mekanlarını cennet etsin olduğumuz yerden okuruz artık kuzum
İnşallahh canım

Evet canım ben sizi teyze yaptım sizde beni yapı n Rabb'im sağlık şifa versin canım ins yapacağın her test flim temiz çıkar sağ salim adım atarsın
Aminn kuzum güzel duaların çok kıymetli Allah razı olsun enee ben onu yerim Teyzesinin paşası sağlıkla gelsin

İnşallahh haziran heycanlı gececek, benım ıcın oyle olcak

İnşallahh canım
Bende hep yazın hamile kaldım, bilmiyorum neden, inşallah bu haziran bize güzel gelir kuzum. Mart annesi oluruz ikimizde inşallah balık burcu da pek sevmem ama bu saatten sonra burç ayırt edecek halim yok. Evlat her türlü sevilir

Amin ins hepinizde müjdeli haberleri alırsınız

Niye sevmiyonr kız balık burcunu tek iğrenç yönü duygusal saf olması herkesi kendi gibi bilmesi bende balık

İlk denemeye basladıgımda şu ay dogsun dıye plan yapıyordum, sankı pat dıye olacak sandım 3 yıl oldu bu ay..artık istwdiği zaman dogsun. Ücretsiz izne ayrılcam yaza da denk gelırse.. Hıc dusunmuyorum artık onları.. Burçtan zaten anlamıyorum hangı burc olursa olsun

Gezen virüsler onlar yüzünden biz tatil yapamıyoruz. Kapanma sonrası inşallah taşınırsın hemen canım. Haklısın zaten birsürü risk var kapamayı ihmal eden edene.

Amin ins hepinizde müjdeli haberleri alırsınız

Niye sevmiyonr kız balık burcunu tek iğrenç yönü duygusal saf olması herkesi kendi gibi bilmesi bende balık
Aaa bak faka bastık, yaa bende boğayım fazla Duygusal ım ama sanki balık aşırı duygusal geliyor bana ya da ben tanıdığım tek balıkla erkek kardeşim anlaşamadığım için. Seni seviyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…