Ooff off evden cıkamıyoruz ki mezarlığa gidebilelim, eşimin babasının mezarı burada ancak bayramdan sonraSıkıntı değil canım onlar bile huzur veriyor olmadı dışarı çıkarsan çocukların eline veirsin yada en mübarek şey mezarlığa gidip te dağıtmak olur
Yok kuzum yaa yumurtlama henüz gelmedi 3 4 gün var ama, Bi test yaptırıp değerlere baktırmak istiyorum sonrasında inşallah başlamak istiyorum, yani önümüzdeki aya denemeler plana göre, aslında çıkıp gidebilseydim şehir hastanesine. Hem rahmine bakılsın istiyorum, hem kan a. Yasaklardan sonra inşallah. Bu ay denemeyi isterdim ama kısmet kuzuHg canımsende var mı birşeyler Mayıs ayı çalışma var miydi
Bitmedi demi sokağa çıkmaOoff off evden cıkamıyoruz ki mezarlığa gidebilelim, eşimin babasının mezarı burada ancak bayramdan sonra
Hayırlısı canım yumurtlama günü de yakınmış e yasak da var ağrın sızı yoksa dene istersenYok kuzum yaa yumurtlama henüz gelmedi 3 4 gün var ama, Bi test yaptırıp değerlere baktırmak istiyorum sonrasında inşallah başlamak istiyorum, yani önümüzdeki aya denemeler plana göre, aslında çıkıp gidebilseydim şehir hastanesine. Hem rahmine bakılsın istiyorum, hem kan a. Yasaklardan sonra inşallah. Bu ay denemeyi isterdim ama kısmet kuzuşıp diye olacağından değil de işte umut
Evet yaa, kızımın mezarına şeker bırakacaktımOoff off evden cıkamıyoruz ki mezarlığa gidebilelim, eşimin babasının mezarı burada ancak bayramdan sonra
17sinde bitecek, Allah razı olsun canımBitmedi demi sokağa çıkmahayırlısı canım bayramdan sonraya ins mekanı cennet olsun kp nin huzur içinde uyusun
Kız hepimize denettiryosun, sen az deilsinHayırlısı canım yumurtlama günü de yakınmış e yasak da var ağrın sızı yoksa dene istersen
YaaaEvet yaa, kızımın mezarına şeker bırakacaktımbenim babamın mezarı da uzak kuzum, bu virüs elimizi kolumuzu bağladı, bayramdan sonra inşallah
Alman gülü teyze olmak istiyor yaaaHayırlısı canım yumurtlama günü de yakınmış e yasak da var ağrın sızı yoksa dene istersen
Evet ya bende kafayı yedim bebeklerleKız hepimize denettiryosun, sen az deilsinilla bu bebiş olcak diyosun
Bir yanımız toprak kuzum, ahireti sevdiriyor lar bize, Allah mekanlarını cennet etsinYaaacennette yavrum
Benım babamın mezarı da memlekette yaza gıdersem ınsallah ziyaret edebılcem
Evet canım ben sizi teyze yaptım sizde beni yapı nAlman gülü teyze olmak istiyor yaaakız dur hele beni yoldan çıkarma zaten bahane arıyorum ağrım sızım yokta kuzu riske atmak istemiyorum taktım yani bu duruma bebeğimi birşeylerin eksikliğinden kaybetmek bana çok koydu. Bu sefer de öyle şeyler olsun istemiyorum düşüncesi bile kötü.
İnşallahh haziran heycanlı gececek, benım ıcın oyle olcakEvet ya bende kafayı yedim bebeklerlehep dene diyorum sizlere ins canım olur hazirana kadar herkesde güzel haberler alırız
İnşallahh canımBir yanımız toprak kuzum, ahireti sevdiriyor lar bize, Allah mekanlarını cennet etsinolduğumuz yerden okuruz artık kuzum
Aminn kuzumEvet canım ben sizi teyze yaptım sizde beni yapı nRabb'im sağlık şifa versin canım ins yapacağın her test flim temiz çıkar sağ salim adım atarsın
Amin ins canımAminn kuzumgüzel duaların çok kıymetli Allah razı olsun enee ben onu yerim Teyzesinin paşası sağlıkla gelsin
Bende hep yazın hamile kaldım, bilmiyorum neden, inşallah bu haziran bize güzel gelir kuzum. Mart annesi oluruz ikimizde inşallahİnşallahh haziran heycanlı gececek, benım ıcın oyle olcak
İnşallahh canım
Amin insBende hep yazın hamile kaldım, bilmiyorum neden, inşallah bu haziran bize güzel gelir kuzum. Mart annesi oluruz ikimizde inşallahbalık burcu da pek sevmem ama bu saatten sonra burç ayırt edecek halim yok. Evlat her türlü sevilir
İlk denemeye basladıgımda şu ay dogsun dıye plan yapıyordum, sankı pat dıye olacak sandımBende hep yazın hamile kaldım, bilmiyorum neden, inşallah bu haziran bize güzel gelir kuzum. Mart annesi oluruz ikimizde inşallahbalık burcu da pek sevmem ama bu saatten sonra burç ayırt edecek halim yok. Evlat her türlü sevilir
Gezen virüslerCidden bu çok sinir bozuyor az bir sayı da değil bizim burası tıklım tıklım turist deniz kenarı, marketler şimdi bu insanlar yüzünden hiç risk yok ama ben evimden boş eve taşınamıyorum neden kaymakam zaruri görmedi yada üst mevkiler talebime dönmedi çünkü riskliymişabartmıyorum bir marketin içinde 3 farklı yerde kısa da değil uzun uzun maske çıkık öpüşenler şimdi hiç risk sebebi değil mi
Aaa bak faka bastık, yaa bende boğayım fazla Duygusal ım ama sanki balık aşırı duygusal geliyor banaAmin inshepinizde müjdeli haberleri alırsınız
Niye sevmiyonr kız balık burcunutek iğrenç yönü duygusal saf olması herkesi kendi gibi bilmesi bende balık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?