Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz istediğimiz kadar plan yapalım zaten nasipleri, vakitleri ne zamansa o zaman geliyorlar kuzum, ama saymak otomatikleşti hemen parmaklarla. Rabbim onları hayırlı, sağlıklı iyi etsin, takılıyorum ya gerçekten önemi yok diğer şeylerin, ücretsiz izin işi çok iyi canım

Her cümlenize katılıyorum. Hafifleyecek yeni bir hamılelık haberiyle bıliyorım ama ıster 8 haftalık olsun ister 15 ıster 20 haftalık acı acıdır. Biri var töbe yarabbım aklıma geldıkce tuhaf hissediyorum, dogumda kaybetmıs. Kalktım ayaga 1 gun bıle aglamadım dedı.bana telkin vermek ıcın mı boyle dıyorsunuz dedım yemın ettı tabı dogup yaşasa anne dese ıyıce buyuse kaldıramazdım ama dedi. Aklına bıle gelmemıs, baska işler vardı onlara kanalize oldum unuttum dedı. Tamamen fıtrat meselesi kendısı cok da saglıklıdır tabiri caizse domuz gıbıdır. Dünya yansa da umrunda degıldır helal olsun be dedım hayalımdekı insansınsın (içimden dedım tabı) böyle bir taş kalbım olsaydı hayat benı yormazdı dedım valla

Teşekkürler canım bende seni seviyorum benim de küçüğüm kız kardeism boğa hiç anlaşmayı Z laf anlamaz küçükken çok birbirimizi yedik şimdi evlendi çoluk çocuklu hala laf sokar kendini haklı çıkarmak için malesef sadece su dizilerde çok duygusal im ağlarım birde kötü haberler yani herşeye gözlerim sulanır bu hamilelik beni duygusuz yaptı biraz zırt pırt gözlerim dolmuyo

İşte bu cocuk magdur olmasın diyoruz, sonra dıger tarafta 100 kusur cocuk magdur olmasın diye dusune dusune boyle olduk.. Hayırlısı olsun, nasip ne zaman derse artık

Bu nasıl taş yürek evlat ya bir damla bile mi almadı gözlerinden birde anlatıyor size duygusuz olduğunu çocuğu ölmüş onun kafası başka işlere meşgul die takmamis

Bu nasıl taş yürek evlat ya bir damla bile mi almadı gözlerinden birde anlatıyor size duygusuz olduğunu çocuğu ölmüş onun kafası başka işlere meşgul die takmamis
Çok var ki böyle ınsan. Bencil hayatta sadece kendini düşünen. Bunlar bide 90 ı devırmeden de gitmiyor hatta 100 yaşına kadar yaşar. Zaten nerede gamsız umursamaz var onlar yasıyor. Aklıma geliyor da mubarek gun ölmüşlerın arkasından konusayım sımdı var ama boyle ınsanlar ve gercekten cok yasıyorlar.

Mesela görümcem umrunda bile değil.dusuk yaptı sagliksizmis düştü dedi geçti valla sadece o konuda değil her konuda duyarsız. Babasıni ağlattı hasta yatağında gel diye de gitmedi. Hos şimdi de mezarına gitmiyor.. Anneannesi öldü 4 yıl oldu bi kere mezarına gitmedi

Malesef cnsim hep iyiler erkenden gidiyor kötüler kötülük yapdigi yetmiyor 100 e kadar da yaşıyor yinede uslanmiyorlsr bu seferki dertleri de kim bize bakacak ins biz o insanlar dan olmayız hsrseyi yap yap kötü ol sonra da ömrun uzun olsun ölene kadar da dahayetmesi başkalarına çektir ben hiç istemiyorum çocuklarıma eşime eziyet cektirmeden hayat yaşamak istiyorum elden ayaktan kesilince gitmek kimseye yük olmak istemem yaşadıkça ben de acı çeker onlarda Rabb'im cocuklsrima bağışlasın beni o bilir zamanımızı

Ayy ne kadar gaddar kalpsiz insanlar var budunyada rabbimb bizleri öyle insanlardan uzak edsin inşallah

İşte bu cocuk magdur olmasın diyoruz, sonra dıger tarafta 100 kusur cocuk magdur olmasın diye dusune dusune boyle olduk.. Hayırlısı olsun, nasip ne zaman derse artık
Nasib kuzum, tabi gönül ister ki hem onlar hem kendi evlatlarımız için en iyisi olsun ama bu süreçler geçici canım, doğacaklar büyüyecekler inşallah en yakın zamanda inşallah

Ayy ne kadar gaddar kalpsiz insanlar var budunyada rabbimb bizleri öyle insanlardan uzak edsin inşallah
Aa lütfen onun kocası izin vermiyor kaynanam sürekli korur bize haklı da olsa haksiz da olsa.. Ay cok şükür cnm artık mesafemizi koyduk sadece eşimin annesiyle ilgili herhangi bi konu olursa görüşüyoruz daha doğrusu eşim arar konuşur o kadar

Yaa gerçekten hele bilerek düşürenler, düşürmek için neler neler yapanların hikayeleri geliyor aklıma, insaf diyorum yaa, gazsızlar canım ondan çok yaşıyorlar tövbee

Gezen virüsler onlar yüzünden biz tatil yapamıyoruz. Kapanma sonrası inşallah taşınırsın hemen canım. Haklısın zaten birsürü risk var kapamayı ihmal eden edene.
Amin inşallah sorunsuz bi bitse o iş sıra bebek işine odaklanmada

Örümcekler aman dikkat edin valla iyi yapmışsınız uzak durmakla huzur içinde uyusin kp adını andık

Demi gormuyeyim omrumce ah ah öyle üzduk ki birbirimizi eşimle bunun yüzünden zamanında cok pismanim..
Geçti gitti canim o gunnler Allah görüyor biliyor niye tartıştığınizi Rabb'im bir daha pişmanlık vermesin

Aynen cnm oyle cok şükür. Sen nasılsın miniğin nasıl dicem ama kocaman olmus mas
Çok şükür iyiyiz canım yuvarlana yuvarlana yariladik şükür küçük küçük tekmeler atıyor sert değil buna da şükür ins zaman çabucak geçerde gelir o günler kavuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…