Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum maalesef ya O kadar dua ettim cuma cumartesi adet olayım diye normalde 30-31 günde adet olurum bu seferde 28.günde oldum ne güzel tedaviye başlayacaktim bayrama Denk geldiği için yine kaldı Neyse vardır bunda da bir hayır diyorum ama içim içimi yiyor çok sabırsızlanıyorum ya

Erken olsun diye de beklesen gelmez vardır bunda da bir hayır cidden sabırsızlansak da sabredeceğiz, doktor bana 2 ay ara verdiğinde ilk nasıl geçer demiştim ama şuan bana ilaç gibi geldi bu mola aklım az rahatladı

Öyle canım haklısın dinlenmek iyi geliyor da işte gel de laf anlat.Dedigin gibi gelsin istersin gelmez bu seferde böyle oldu bayrama denk geldi tüp Bebek merkezi de çalışmıyormus.Benim transfer Ağustos sonuna kalacak 2 ay da rahim dinlendirme olacak nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum, ağlamak istiyorum bazen

Cidden bişey diyemiyorum aman takma denecek bir konu değil ama gel gör sabredip dua etmekten başka elden bişey gelmiyorgeç olsun ama güç olmasın inşallah sağlıkla süreçlerin ilerlesin de ne yapalım böyle olmasının illa vardır bir hayrı

Öyle canım sonu güzel olsun da ben beklerim diyorum hayal kuruyorum ama sonra birden aklıma olmama ihtimali de geliyor of ne bileyim ya 1 yıldır çok yoruldum valla tüp bebek sürecinden

Öyle canım sonu güzel olsun da ben beklerim diyorum hayal kuruyorum ama sonra birden aklıma olmama ihtimali de geliyor of ne bileyim ya 1 yıldır çok yoruldum valla tüp bebek sürecinden
Rabbim inşallah emeklerimizi dualarımızı boş çevirmez eminim bu günleri de unutacağız

Birlikte başlıcagız, transferımız de aynı zamanlarda olacak bi aksılık cıkmazsa bırbırımıze destek oluruz ben üzülmedim desem, kızmazsın inşallah..

Birlikte başlıcagız, transferımız de aynı zamanlarda olacak bi aksılık cıkmazsa bırbırımıze destek oluruz ben üzülmedim desem, kızmazsın inşallah..
Ay canım benim ya Hadi bakalım o zaman birlikte başlayalım birlikte gün sayalım İnşaallah evlatlarımıza kavuşuruz bu sefer Baya üzüldüm ama geçti 1 ay dediğin nedir ki hemencecik geçer inşallah

Ay canım benim ya Hadi bakalım o zaman birlikte başlayalım birlikte gün sayalım İnşaallah evlatlarımıza kavuşuruz bu sefer Baya üzüldüm ama geçti 1 ay dediğin nedir ki hemencecik geçer inşallah
Bak ben de bu ay Bosuna korunmalı geçirdim, olacagından mı da işte, ya olsaydı.. Adetın 21. Gunu yapcahı ıslemden muayene sırasında vazgectı.. Hısterekopı İle yapalım dedı, cıktı gitti, kalakaldım öyle, vardır bi hayır diyorum.. Haziran adetınde baslayalım dedı 10 temmuza kadar hepsını bıtırmıs oluruz dedı

Al işte helal olsun bu vurdumduymazlıklarına valla artık imrenir oldum. Biz de kanadı kırık kuş görsek o gece zehır olur.Büyük konuşmayım da bir babayı ağlatmak hemde hasta yatagında..... O kadının akibeti için korktum umarım Allah affeder

AMİNNN. Allahım kimseye yük olmadan yaşamayı nasıp etsın. Biz de uzun ömurlü olalım ama elden ayaktan hiç düşmeyelim yaşadığımız yerı cennet bahçesi gibi huzura çevirelim. İnsanlar yaka silkmesinde hep bizlerin yanında olmak istesin
Yaa gerçekten hele bilerek düşürenler, düşürmek için neler neler yapanların hikayeleri geliyor aklıma, insaf diyorum yaa, gazsızlar canım ondan çok yaşıyorlar tövbee
Onları da duydum duyuyorum hatta kayınvalidem kendini yerlere atmış kınamak istemiyorum ama cahillikle kötülük arasında ince çizgi var ben cahil dıyemıyorum kötülük bu. Bir cana her ne pahasına olursa olsun kıymaya çalışmak kötuluktur ya

Histereskopı yaptırman çok iyi olacak canım bende opudan sonraki adetle Histereskopı olacağım temmuzda . Beklemek Zor gerçekten seninde bir ayın gitmiş ama vardır bunda da bir hayır inşallah Bende sabır yok ama ne yapmalıyım bilmiyorum

Valla cnm öyle mutlu ki hayatında yada dışarıdan öyle görünüyor bilmiyorum.. Kaynanam cok koruyor ya bilmiyorum bizim de evlatlarimiz olcak bizde mi onun gibi olcaz acaba yani düşünüyorum aklım almıyor ben o kadar büyütücem sonra elin adamı gelicek alıcak sonra bana gelmeme izin vermicek napardım bilmiyorum..

Ben de oyle dusunuyorum ınsallah hıc görülmeyen bir sorun varsa da duzeltılır belkı, vardır bir hayır

Sohrab bu ay sağlıklı beslenelim canım ben bugünden itibaren başlıyacagim inşallah şekeri bırakıyorum inşallah
Ben de bayramın 1.gününden itibaren düzenli leslie yapıp, su tuketımımı artırcam, ben uzak durmaya calısıyorum sekerlı ürünlerden ama meyveleri biraz abartıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…