- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Ay inşallah valla tam taşınma tarihim regl ilk günü yerlerde sürüne sürüne ağrı ile taşınıp sonra tam gaz yola devam nasipse bakalımYeni ev yeni bebek derler
Erken olsun diye de beklesen gelmezKızlar ben adet oldum maalesef yaO kadar dua ettim cuma cumartesi adet olayım diye normalde 30-31 günde adet olurum bu seferde 28.günde oldum ne güzel tedaviye başlayacaktim bayrama Denk geldiği için yine kaldı Neyse vardır bunda da bir hayır diyorum ama içim içimi yiyor çok sabırsızlanıyorum ya
Öyle canım haklısın dinlenmek iyi geliyor da işte gel de laf anlat.Dedigin gibi gelsin istersin gelmez bu seferde böyle oldu bayrama denk geldi tüp Bebek merkezi de çalışmıyormus.Benim transfer Ağustos sonuna kalacak 2 ay da rahim dinlendirme olacak nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum, ağlamak istiyorum bazenErken olsun diye de beklesen gelmezvardır bunda da bir hayır cidden sabırsızlansak da sabredeceğiz, doktor bana 2 ay ara verdiğinde ilk nasıl geçer demiştim ama şuan bana ilaç gibi geldi bu mola aklım az rahatladı
Cidden bişey diyemiyorum aman takma denecek bir konu değil ama gel gör sabredip dua etmekten başka elden bişey gelmiyorÖyle canım haklısın dinlenmek iyi geliyor da işte gel de laf anlat.Dedigin gibi gelsin istersin gelmez bu seferde böyle oldu bayrama denk geldi tüp Bebek merkezi de çalışmıyormus.Benim transfer Ağustos sonuna kalacak 2 ay da rahim dinlendirme olacak nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum, ağlamak istiyorum bazen
Öyle canım sonu güzel olsun da ben beklerim diyorum hayal kuruyorum ama sonra birden aklıma olmama ihtimali de geliyor of ne bileyim ya 1 yıldır çok yoruldum valla tüp bebek sürecindenCidden bişey diyemiyorum aman takma denecek bir konu değil ama gel gör sabredip dua etmekten başka elden bişey gelmiyorgeç olsun ama güç olmasın inşallah sağlıkla süreçlerin ilerlesin de ne yapalım böyle olmasının illa vardır bir hayrı
Rabbim inşallah emeklerimizi dualarımızı boş çevirmez eminim bu günleri de unutacağızÖyle canım sonu güzel olsun da ben beklerim diyorum hayal kuruyorum ama sonra birden aklıma olmama ihtimali de geliyor of ne bileyim ya 1 yıldır çok yoruldum valla tüp bebek sürecinden
Birlikte başlıcagız, transferımız de aynı zamanlarda olacak bi aksılık cıkmazsaÖyle canım haklısın dinlenmek iyi geliyor da işte gel de laf anlat.Dedigin gibi gelsin istersin gelmez bu seferde böyle oldu bayrama denk geldi tüp Bebek merkezi de çalışmıyormus.Benim transfer Ağustos sonuna kalacak 2 ay da rahim dinlendirme olacak nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum, ağlamak istiyorum bazen
Ay canım benim yaBirlikte başlıcagız, transferımız de aynı zamanlarda olacak bi aksılık cıkmazsabırbırımıze destek oluruz ben üzülmedim desem, kızmazsın inşallah..
Ay canım benim yaHadi bakalım o zaman birlikte başlayalım birlikte gün sayalım İnşaallah evlatlarımıza kavuşuruz bu sefer Baya üzüldüm ama geçti 1 ay dediğin nedir ki hemencecik geçer inşallah
Al işteMesela görümcemumrunda bile değil.dusuk yaptı sagliksizmis düştü dedi geçti valla sadece o konuda değil her konuda duyarsız. Babasıni ağlattı hasta yatağında gel diye de gitmedi. Hos şimdi de mezarına gitmiyor.. Anneannesi öldü 4 yıl oldu bi kere mezarına gitmedi
AMİNNN. Allahım kimseye yük olmadan yaşamayı nasıp etsın. Biz de uzun ömurlü olalım ama elden ayaktan hiç düşmeyelim yaşadığımız yerı cennet bahçesi gibi huzura çevirelim. İnsanlar yaka silkmesinde hep bizlerin yanında olmak istesinMalesef cnsim hep iyiler erkenden gidiyor kötüler kötülük yapdigi yetmiyor 100 e kadar da yaşıyor yinede uslanmiyorlsr bu seferki dertleri de kim bize bakacakins biz o insanlar dan olmayız hsrseyi yap yap kötü ol sonra da ömrun uzun olsun ölene kadar da dahayetmesi başkalarına çektir ben hiç istemiyorum çocuklarıma eşime eziyet cektirmeden hayat yaşamak istiyorum elden ayaktan kesilince gitmek kimseye yük olmak istemem yaşadıkça ben de acı çeker onlarda Rabb'im cocuklsrima bağışlasın beni o bilir zamanımızı
Onları da duydum duyuyorum hatta kayınvalidem kendini yerlere atmışYaa gerçekten hele bilerek düşürenler, düşürmek için neler neler yapanların hikayeleri geliyor aklıma, insaf diyorum yaa, gazsızlar canım ondan çok yaşıyorlar tövbee
Histereskopı yaptırman çok iyi olacak canım bende opudan sonraki adetle Histereskopı olacağım temmuzda . Beklemek Zor gerçekten seninde bir ayın gitmiş ama vardır bunda da bir hayır inşallahBak ben de bu ay Bosuna korunmalı geçirdim, olacagından mı da işte, ya olsaydı.. Adetın 21. Gunu yapcahı ıslemden muayene sırasında vazgectı.. Hısterekopı İle yapalım dedı, cıktı gitti, kalakaldım öyle, vardır bi hayır diyorum.. Haziran adetınde baslayalım dedı 10 temmuza kadar hepsını bıtırmıs oluruz dedı
Valla cnm öyle mutlu ki hayatında yada dışarıdan öyle görünüyor bilmiyorum.. Kaynanam cok koruyor ya bilmiyorum bizim de evlatlarimiz olcak bizde mi onun gibi olcaz acaba yani düşünüyorum aklım almıyor ben o kadar büyütücem sonra elin adamı gelicek alıcak sonra bana gelmeme izin vermicek napardım bilmiyorum..Al iştehelal olsun bu vurdumduymazlıklarına valla artık imrenir oldum. Biz de kanadı kırık kuş görsek o gece zehır olur.Büyük konuşmayım da bir babayı ağlatmak hemde hasta yatagında..... O kadının akibeti için korktum umarım Allah affeder
Tebrik ederim. Saglikla gelsin bebeğinizSohrab canım merhaba Ben erken test yaptım böyle çıktı yarın kan testiyle netleştireceğim inşaallah.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSohrab canım merhaba Ben erken test yaptım böyle çıktı yarın kan testiyle netleştireceğim inşaallah.
Tebrik ederim. Saglikla gelsin bebeğiniz
Çok sağ olun kızlar.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ben de oyle dusunuyorum ınsallah hıc görülmeyen bir sorun varsa da duzeltılır belkı, vardır bir hayırHistereskopı yaptırman çok iyi olacak canım bende opudan sonraki adetle Histereskopı olacağım temmuzda . Beklemek Zor gerçekten seninde bir ayın gitmiş ama vardır bunda da bir hayır inşallahBende sabır yok ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Ben de bayramın 1.gününden itibaren düzenli leslie yapıp, su tuketımımı artırcam, ben uzak durmaya calısıyorum sekerlı ürünlerden ama meyveleri biraz abartıyorum işteSohrab bu ay sağlıklı beslenelim canım ben bugünden itibaren başlıyacagim inşallah şekeri bırakıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?