Oo süper ben burdayım diyor resmen, tebrik ederim canımSohrab canım merhaba Ben erken test yaptım böyle çıktı yarın kan testiyle netleştireceğim inşaallah.
Çok sağ ol canım.Oo süper ben burdayım diyor resmen, tebrik ederim canımkan sonucunu da yaz bize
Allah razı olsun canım benımÇok sağ ol canım.yazarım tabi hepinize sabah namazı çok dua ettim. Allah en kısa en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin diye.
Hayır yumurta kalitesi içinmiş bunu içip soya sütü kullan dedi doktorum normal süt yerine ama çok pahalıSoya ekstresi bagısıklık ıcın sanırım deil mi.. Ben de teatrio ve gynosıtol kullanmıstım, yıne baslıcam
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallahSohrab canım merhaba Ben erken test yaptım böyle çıktı yarın kan testiyle netleştireceğim inşaallah.
Sağlıkla ilerlesin ins mucizen..Sohrab canım merhaba Ben erken test yaptım böyle çıktı yarın kan testiyle netleştireceğim inşaallah.
Sağlıkla ilerlesin ins mucizen..
Amin kızlar çok sağ olun. Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Tez vakitte en sağlıklısındanGözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben transfer olurkenyanımda bi hasta vardı serum takılmıstı ona bu ne ıcın dedım bagısıklık ıcın dedı, basit bi serum içinde soya oldugu ıcın yavas yavas vrrılıyor, alerjı yapmasın diye demişti, aklıma öyle geldi soya diyinceHayır yumurta kalitesi içinmiş bunu içip soya sütü kullan dedi doktorum normal süt yerine ama çok pahalı
Canım vardır her işte bir hayır normalde benim adetler düzenli bende ay sonunda adet olacsktim baktım 1 hafta erken oldum ve sonra bİrdaha adet olmadım hamile kaldım dusunuyom acaba ay sonunda adet olsaydım hamile kalır mıydmKızlar ben adet oldum maalesef yaO kadar dua ettim cuma cumartesi adet olayım diye normalde 30-31 günde adet olurum bu seferde 28.günde oldum ne güzel tedaviye başlayacaktim bayrama Denk geldiği için yine kaldı Neyse vardır bunda da bir hayır diyorum ama içim içimi yiyor çok sabırsızlanıyorum ya
Gözünüz aydınSohrab canım merhaba Ben erken test yaptım böyle çıktı yarın kan testiyle netleştireceğim inşaallah.
Amin canım çok teşekkür ediyorumGözünüz aydınAllah bağışlasın canim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Canım moralini bozma bazen geç büyüyor benimde öyle oldu. 2-3 gün sonra gittğimde iğne yaptı.Sohrab canım merhaba. Bugün kontrole gittim yumurta 15 mm olmuş. Yani günde 1 mm büyüyor. Doktor üç gün ovulasyon testi ile kontrol et yumurtlama olursa iğne kullanmayalım olmazsa cumartesi iğneyi yaparız 36 saat sonra da değerlendirirsiniz dedi. Yumurta ilaca rağmen yavaş büyüyor. Bu ay beslenmeme çok dikkat ettim ona rağmen pkos peşimi bırakmıyor
Bende son 1 haftadır Deli gibi tatlı paketli gıda şekerli ürünler tüketiyorum adet olacağım için öyle canım çekti herhalde normalde çok yemezdim.Bakalim kendime nasıl engel olacağım hiç bilmiyorum.Bu arada takviye kullanıyorsun değil miBen de oyle dusunuyorum ınsallah hıc görülmeyen bir sorun varsa da duzeltılır belkı, vardır bir hayır
Ben de bayramın 1.gününden itibaren düzenli leslie yapıp, su tuketımımı artırcam, ben uzak durmaya calısıyorum sekerlı ürünlerden ama meyveleri biraz abartıyorum işte
Evet, o zaman senın durum iğneye daha uygun, iğne daha etkılı yumurta gelıstırmede.. En azından gunde ne kadar büyüdüğünü gördünüz, yumurtanın kacma şansı yok artıkSohrab canım merhaba. Bugün kontrole gittim yumurta 15 mm olmuş. Yani günde 1 mm büyüyor. Doktor üç gün ovulasyon testi ile kontrol et yumurtlama olursa iğne kullanmayalım olmazsa cumartesi iğneyi yaparız 36 saat sonra da değerlendirirsiniz dedi. Yumurta ilaca rağmen yavaş büyüyor. Bu ay beslenmeme çok dikkat ettim ona rağmen pkos peşimi bırakmıyor
Öyle canım Rabbim doğumunu da göstersin inşallah.Benik tüp Bebek olmadan hamile kalma olasılığim yok maalesef biraz da bu sebeple sabırsızımCanım vardır her işte bir hayır normalde benim adetler düzenli bende ay sonunda adet olacsktim baktım 1 hafta erken oldum ve sonra bİrdaha adet olmadım hamile kaldım dusunuyom acaba ay sonunda adet olsaydım hamile kalır mıydmAllah nasip ediyor bazı şeyleri sıkma canını vardır bir hayır insallah
İlk tüpten önce teatrio ve gynosıtol kullandım, doktora sorcagım yıne kullanayım mı diye, adetle bırlıkte baslarım adetıme 5 6 gun kaldıBende son 1 haftadır Deli gibi tatlı paketli gıda şekerli ürünler tüketiyorum adet olacağım için öyle canım çekti herhalde normalde çok yemezdim.Bakalim kendime nasıl engel olacağım hiç bilmiyorum.Bu arada takviye kullanıyorsun değil mi
Bende prowomen OMEGA 3 ve d vitamini kullanıyorum kürtajdan beri.Aslında sorun eşimde ama bende desteklemek için kullanıyorum.Tabi eşimde kullanıyor, takviyelere verdiğimiz parayı hesaplayamiyorum bileİlk tüpten önce teatrio ve gynosıtol kullandım, doktora sorcagım yıne kullanayım mı diye, adetle bırlıkte baslarım adetıme 5 6 gun kaldı
Ben asılamada proxywomen kullanmıstım, ben de d vitamını kullanıyorum.benim eşim hiçbişey kullanmıyor, sigara kullanıyor bol bolBende prowomen OMEGA 3 ve d vitamini kullanıyorum kürtajdan beri.Aslında sorun eşimde ama bende desteklemek için kullanıyorum.Tabi eşimde kullanıyor, takviyelere verdiğimiz parayı hesaplayamiyorum bile
Amin ins canımÖyle canım Rabbim doğumunu da göstersin inşallah.Benik tüp Bebek olmadan hamile kalma olasılığim yok maalesef biraz da bu sebeple sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?