Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır yumurta kalitesi içinmiş bunu içip soya sütü kullan dedi doktorum normal süt yerine ama çok pahalı
Ben transfer olurkenyanımda bi hasta vardı serum takılmıstı ona bu ne ıcın dedım bagısıklık ıcın dedı, basit bi serum içinde soya oldugu ıcın yavas yavas vrrılıyor, alerjı yapmasın diye demişti, aklıma öyle geldi soya diyince
Maalesef vitamınlrrın hepsı cok pahalı ben de teatrio yaya 500 civarı bişey vermıstım, içinde 30 kapsül var sadece..

Canım vardır her işte bir hayır normalde benim adetler düzenli bende ay sonunda adet olacsktim baktım 1 hafta erken oldum ve sonra bİrdaha adet olmadım hamile kaldım dusunuyom acaba ay sonunda adet olsaydım hamile kalır mıydm Allah nasip ediyor bazı şeyleri sıkma canını vardır bir hayır insallah

Sohrab canım merhaba. Bugün kontrole gittim yumurta 15 mm olmuş. Yani günde 1 mm büyüyor. Doktor üç gün ovulasyon testi ile kontrol et yumurtlama olursa iğne kullanmayalım olmazsa cumartesi iğneyi yaparız 36 saat sonra da değerlendirirsiniz dedi. Yumurta ilaca rağmen yavaş büyüyor. Bu ay beslenmeme çok dikkat ettim ona rağmen pkos peşimi bırakmıyor

Canım moralini bozma bazen geç büyüyor benimde öyle oldu. 2-3 gün sonra gittğimde iğne yaptı.

Bende son 1 haftadır Deli gibi tatlı paketli gıda şekerli ürünler tüketiyorum adet olacağım için öyle canım çekti herhalde normalde çok yemezdim.Bakalim kendime nasıl engel olacağım hiç bilmiyorum.Bu arada takviye kullanıyorsun değil mi

Evet, o zaman senın durum iğneye daha uygun, iğne daha etkılı yumurta gelıstırmede.. En azından gunde ne kadar büyüdüğünü gördünüz, yumurtanın kacma şansı yok artık bu arada ilk kez ovulasyon destekleyen bi doktor ile karsılastım

Öyle canım Rabbim doğumunu da göstersin inşallah.Benik tüp Bebek olmadan hamile kalma olasılığim yok maalesef biraz da bu sebeple sabırsızım

İlk tüpten önce teatrio ve gynosıtol kullandım, doktora sorcagım yıne kullanayım mı diye, adetle bırlıkte baslarım adetıme 5 6 gun kaldı

İlk tüpten önce teatrio ve gynosıtol kullandım, doktora sorcagım yıne kullanayım mı diye, adetle bırlıkte baslarım adetıme 5 6 gun kaldı
Bende prowomen OMEGA 3 ve d vitamini kullanıyorum kürtajdan beri.Aslında sorun eşimde ama bende desteklemek için kullanıyorum.Tabi eşimde kullanıyor, takviyelere verdiğimiz parayı hesaplayamiyorum bile

Bende prowomen OMEGA 3 ve d vitamini kullanıyorum kürtajdan beri.Aslında sorun eşimde ama bende desteklemek için kullanıyorum.Tabi eşimde kullanıyor, takviyelere verdiğimiz parayı hesaplayamiyorum bile
Ben asılamada proxywomen kullanmıstım, ben de d vitamını kullanıyorum.benim eşim hiçbişey kullanmıyor, sigara kullanıyor bol bol valla gidiyor sürekli tahlıl ler testler işlemler artık hesap yapmıyorum

Öyle canım Rabbim doğumunu da göstersin inşallah.Benik tüp Bebek olmadan hamile kalma olasılığim yok maalesef biraz da bu sebeple sabırsızım
Amin ins canım Rabbim büyük sabır versin inşallah az kaldı temmuza kadar toparlanır siniz dinlenir siniz sağlıklı. Beslenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…