- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
İnşallah canım sanırım daha zamanı var Rabb'im bekletiyorAmin ins canımRabbim büyük sabır versin inşallah az kaldı temmuza kadar toparlanır siniz dinlenir siniz sağlıklı. Beslenirsiniz
Bizde yapsak ohoo canım 50 binden fazla para harcadık tüp bebege elde var 0Ben asılamada proxywomen kullanmıstım, ben de d vitamını kullanıyorum.benim eşim hiçbişey kullanmıyor, sigara kullanıyor bol bolvalla gidiyor sürekli tahlıl ler testler işlemler artık hesap yapmıyorum
Hıc sorma bızım de 20den fazla gıttı 2 asılama 1 tup.. Elde bişey yok..Bizde yapsak ohoo canım 50 binden fazla para harcadık tüp bebege elde var 0Aslında eşin sigarayı bıraksa güzel olur ama sperm değerlerine etki etmiyorsa çokta önemli değil bence takviye kullanması
Aslında keşke dinleyip kullanmasa sayı ve hız iyidir ama sigara illaki kalitesini bozuyordurHıc sorma bızım de 20den fazla gıttı 2 asılama 1 tup.. Elde bişey yok..
Doktor her gorusmede soyluyor, ama dınleyen kim, üstüme gelme diyor sayı ve hız ıyı oldugu ıcın takmıyor da..
Onu da dedim, embrıyolar 5aa olunca havalara girdi..Aslında keşke dinleyip kullanmasa sayı ve hız iyidir ama sigara illaki kalitesini bozuyordur
Bunda denk gelmiş her zaman denk gelir mi ah Allahım bazı erkekler neden böyleOnu da dedim, embrıyolar 5aa olunca havalara girdi..
Evet Rabb'im bilir hayırlı zamanı stres yapmayınİnşallah canım sanırım daha zamanı var Rabb'im bekletiyor
Tabıkı cok onemlı, hatta dedı kı bak bu kız ne kadar üzülüyor görmüyor musun dedı bırınde, biraz utandı, sonra azaltıcam dedı 3 gun krizlere girdi, tekrar devam ettı içmeye.. Cocuk olunca bırakıcahına yeminler etti.. Bakalım olsun da o günleri göreyim inşallahBunda denk gelmiş her zaman denk gelir mi ah Allahım bazı erkekler neden böylebizim doktorumuz her gidişte diyor eşime unutup unutup soruyor sigara yok değil mi diye bu kadar dediğine göre önemli demekki keyfine demiyorlar ki
Hıc sorma bızım de 20den fazla gıttı 2 asılama 1 tup.. Elde bişey yok..
Doktor her gorusmede soyluyor, ama dınleyen kim, üstüme gelme diyor sayı ve hız ıyı oldugu ıcın takmıyor da..
Ah biz kadınlar herşeyi yaparız da işte erkekler biraz inatçı.Benim eşimde sorun olduğu için herşeyi yapıyor mecbur ama bazen arkasından geziyorum resmen vitaminlerini içtin mi diyeHıc sorma bızım de 20den fazla gıttı 2 asılama 1 tup.. Elde bişey yok..
Sigarayı bırakmak cidden zor benim babam bir ramazan zamanı bıraktı ama her gün akşam titreme krizleri üzerine 2 yorgan örtsek bana mısın demezdi öyle öyle çekirdek sakız ağzı boş durmadan abur cubur bıraktı zordur illaki bişey de denmiyor bilmeyinceTabıkı cok onemlı, hatta dedı kı bak bu kız ne kadar üzülüyor görmüyor musun dedı bırınde, biraz utandı, sonra azaltıcam dedı 3 gun krizlere girdi, tekrar devam ettı içmeye.. Cocuk olunca bırakıcahına yeminler etti.. Bakalım olsun da o günleri göreyim inşallah
Bu yumurta gelıstırme ve transfer sonrası yaptıgım ıgneleri gördü, göbeğim mosmor olmustu, onu görünce üzüldü de, bebeğimiz olsun dıye herşey yaparsın senı takdır edıyorum demıstı.. Erkekler ne rahat sperm verıuo işleri bitiyor dedı, ben de o zaman demıstım sigarayı bırakamadın ama diye, canı sıkıldı oyle dıyınce.. Hakettı amaAh biz kadınlar herşeyi yaparız da işte erkekler biraz inatçı.Benim eşimde sorun olduğu için herşeyi yapıyor mecbur ama bazen arkasından geziyorum resmen vitaminlerini içtin mi diye
Benım abim de cok ıcerdi, bıraktı 5 6 yıl kadariçmedi.. Geçen yaz tekrar baslamıs.. 1 tane içeyim demiş devamı gelmıs.. Bız dıyoruz da bırakırsın falan diye, gunde iki paket ıcen bır adamdan bahsediyorumSigarayı bırakmak cidden zor benim babam bir ramazan zamanı bıraktı ama her gün akşam titreme krizleri üzerine 2 yorgan örtsek bana mısın demezdi öyle öyle çekirdek sakız ağzı boş durmadan abur cubur bıraktı zordur illaki bişey de denmiyor bilmeyinceama inşallah en kısa zamanda bırakır
Ohoo 2 paketi tabiki bırakamaz bari bol bol sağlıklı beslensin bir yerden toparlamaya çalışsa o da olurBu yumurta gelıstırme ve transfer sonrası yaptıgım ıgneleri gördü, göbeğim mosmor olmustu, onu görünce üzüldü de, bebeğimiz olsun dıye herşey yaparsın senı takdır edıyorum demıstı.. Erkekler ne rahat sperm verıuo işleri bitiyor dedı, ben de o zaman demıstım sigarayı bırakamadın ama diye, canı sıkıldı oyle dıyınce.. Hakettı ama
Benım abim de cok ıcerdi, bıraktı 5 6 yıl kadariçmedi.. Geçen yaz tekrar baslamıs.. 1 tane içeyim demiş devamı gelmıs.. Bız dıyoruz da bırakırsın falan diye, gunde iki paket ıcen bır adamdan bahsediyorumpat diye olmaz elbette ama azaltsa ona da razıyım
İyi demişsin boşver.Evet biz herşeyi yapıyoruz 1 yıldır vücuduma almadığım hormon kalmadı.Olana kadar uğraşacağım tabi başka şansım yok ama ne bileyim ya .Ben birşey söyleyemiyorum eşime ya çok üzülüyor biliyorum sorun onda olunca kendini suçlu hissediyor.Bende diyorum Belkı sende sorun olmasaydı da yine olmazdı bilmiyoruz ki herşey nasipBu yumurta gelıstırme ve transfer sonrası yaptıgım ıgneleri gördü, göbeğim mosmor olmustu, onu görünce üzüldü de, bebeğimiz olsun dıye herşey yaparsın senı takdır edıyorum demıstı.. Erkekler ne rahat sperm verıuo işleri bitiyor dedı, ben de o zaman demıstım sigarayı bırakamadın ama diye, canı sıkıldı oyle dıyınce.. Hakettı
Cok şükür beslenmeye dıkkat edıyor, kuruyemişlerini aksatmaz hiç, bitmeden alır muhakkak.. Belki de o dengeliyor..Ohoo 2 paketi tabiki bırakamaz bari bol bol sağlıklı beslensin bir yerden toparlamaya çalışsa o da olurbazı şeylere biri demeden dikkat etme konusunda bende zayıf olunca neden böyle ki diyemiyorum çok bizde de eşim beni takip eder çabuk unuttuğum için aslında önemsiyorum ama unutuyorum alacaklarımı yiyeceklerimi
Allahım emeklerimizin karsılıgını verecek elbet zamanı gelince, elimizden geleni yapmaya devam ınsallah.. Eşin cok şanslı senın gıbı Bı eşe sahıp oldugu ıcın.. Bircok kadın boyle davranmaz..İyi demişsin boşver.Evet biz herşeyi yapıyoruz 1 yıldır vücuduma almadığım hormon kalmadı.Olana kadar uğraşacağım tabi başka şansım yok ama ne bileyim ya .Ben birşey söyleyemiyorum eşime ya çok üzülüyor biliyorum sorun onda olunca kendini suçlu hissediyor.Bende diyorum Belkı sende sorun olmasaydı da yine olmazdı bilmiyoruz ki herşey nasip
Öyle canım napayım öyle üzüldüğünü görmek beni de üzüyor.En çok da onun Baba olmasını görmek istiyorum, hakediyor çünkü çok uğraşıyor .Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize hayırlısıylaAllahım emeklerimizin karsılıgını verecek elbet zamanı gelince, elimizden geleni yapmaya devam ınsallah.. Eşin cok şanslı senın gıbı Bı eşe sahıp oldugu ıcın.. Bircok kadın boyle davranmaz..
Ahh canım, az daha sabır, ınsallah Rabbım yenıden nasip edecek..Yine geldi yine olmadi.. İçimden artık hiç bişey yapmak gelmiyor öyle yoruldum ki.. Simdi kızım olsaydı 3 aylık olucakti..
Insallahh canım ınsallahhÖyle canım napayım öyle üzüldüğünü görmek beni de üzüyor.En çok da onun Baba olmasını görmek istiyorum, hakediyor çünkü çok uğraşıyor .Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize hayırlısıyla
Ah canım ahYine geldi yine olmadi.. İçimden artık hiç bişey yapmak gelmiyor öyle yoruldum ki.. Simdi kızım olsaydı 3 aylık olucakti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?