Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım ah Benimde gebeliğim devam etseydi Ağustos da doğum yapacaktım.Simdi Ağustos da transfer olmanın hesabını yapıyorum şaka gibi
Yoruldum ne kadar şansli istediği zamanda bebeği olanlar ne sansli ama kıymetini bilmiyor kimse.. Şikayet ediyolar yok uyumuyor yok su derdi varoysa biz öyle Miyiz

Yoruldum ne kadar şansli istediği zamanda bebeği olanlar ne sansli ama kıymetini bilmiyor kimse.. Şikayet ediyolar yok uyumuyor yok su derdi varoysa biz öyle Miyiz
İşte biz sahip olunca kıymet bileceğiz inşallah.Benim sürecimi bilen arkadaşlar bile yanımda şikayet ediyorlar çocuklarından, keşke onlar kadar şanslı olabilseydik

Ben asılamada proxywomen kullanmıstım, ben de d vitamını kullanıyorum.benim eşim hiçbişey kullanmıyor, sigara kullanıyor bol bol valla gidiyor sürekli tahlıl ler testler işlemler artık hesap yapmıyorum
Senin doktorun da canlı yayında çok söyledi kesinlikle sigarayı bırakmak lazım zordur elbet ama gerçekten çok kötü bir şey herşeye zararı var sağlık maddiyat çevrendekileri de rahatsız eder kışın içmek için soğukta beklersin yazın sıcakta... Biz eşimle hiç içmedik arkadaşlarımızın yüzde 90ı içiyor onlara bile bıraktırmaya çalışıyorum ben kötü oluyorum ama olsun ilerde pembeankakuşu demişti dicekler... Gerçi benim o gıcık kem gözlü kız hem kendi hem eşi içiyor alkol de çok kullanıyor ama 2-3 ayda çocukları oldu o da ayrı bir mesele Keşke şu bebek olayının tam formülü olsa herkeste başka bir saçmalık

Aslında günde 1 yerine 2 klomen verse daha iyi olacaktı. Fazla uyarilir diye korktu ama benim yumurtalıklar dirençli çıktı. Oğluma hamile kaldığım ay günde iki klomen kullanıp kendiliğinden çatlamış hamile kalmıştım. Bu arada bugün kontrolde yumurtalıkta sıvı var acaba çatladı mi dedi ama akıntı falan olmadı ve pazartesi 13 mm di zaten çatlamış olamaz herhalde. Dün ilişki oldu sıvı ondan olur mu acaba???Bugün akıntım arttı yumurta akı kıvamında. Kafam iyice karıştı inşallah hamile kalırım olmazsa da bari kist olmasın lütfen

Sohrab canım sen iğneleri kendin mi yapiyordun? Benim eşim vardiyalı çalıştığı için iğneyi yapmam gerekirse gece yapacağım inşallah becerebilirim.

Cok şükür beslenmeye dıkkat edıyor, kuruyemişlerini aksatmaz hiç, bitmeden alır muhakkak.. Belki de o dengeliyor..
Olsun eşlerdne biri dikkat ediyor neyseki, ya ıkı eş de vurdumduymaz olsa halimiz nice olur..
Rabbim inşallah bu emeklerimizin karşılığını bir an önce verir

İşte biz sahip olunca kıymet bileceğiz inşallah.Benim sürecimi bilen arkadaşlar bile yanımda şikayet ediyorlar çocuklarından, keşke onlar kadar şanslı olabilseydik
Sorma cnm kızımı kaybettim bi gun sonra sözde arkadaşim geldi bana kızını şikayet ediyor.. Bizi bizden başka kimse anlamiyor..

Yine geldi yine olmadi.. İçimden artık hiç bişey yapmak gelmiyor öyle yoruldum ki.. Simdi kızım olsaydı 3 aylık olucakti..
O kadar iyi anlıyorum ki yorulmanı ama işte gerçekten bu da bizim sınıvamızmış sabredeceğiz mecbur inşallah Rabbim uygun gördüğü zamanda hayırlı şekilde nasip eder

O kadar iyi anlıyorum ki yorulmanı ama işte gerçekten bu da bizim sınıvamızmış sabredeceğiz mecbur inşallah Rabbim uygun gördüğü zamanda hayırlı şekilde nasip eder
Öyle cnm çaremiz yok bi kac güne toparlanicam mecburum.. Zormus evlat imtihanı olmaması zor ama olup kaybedip olmamasi daha zormus..

Aynen aynen eşimi ornek verdı resmen sayı hız şöyle adam fosur fosur sigara içiyor diye.. Ben de hıc ıcmedim sigara, ama eşim yuzunden pasif içiciyim

Aynen aynen eşimi ornek verdı resmen sayı hız şöyle adam fosur fosur sigara içiyor diye.. Ben de hıc ıcmedim sigara, ama eşim yuzunden pasif içiciyim
Valla olucagi varsa oluyor etrafımda bi sürü sigara içki içen var bi sürü çocukları var

Yok yok 15 olduysa 18 19 olunca catlatma ıgnesı vurduruyolar.. Aslında bu ıgnelerın amacı da yumurta olgunlassın dıyeymis..

Sohrab canım sen iğneleri kendin mi yapiyordun? Benim eşim vardiyalı çalıştığı için iğneyi yapmam gerekirse gece yapacağım inşallah becerebilirim.
Çok rahat yaparsın hazır enjektör zaten, havasını almadan batırıyosun, batırdıgında hıssetmıceksın bıle, cunku ucu o kadar ınce ki, insülin iğnesi gıbı.. Sonra yavsca vuracaksın, 10 sn bekleyıp cekwceksın ıgneyı.. Cok kolay, youtube dan bir video ızle hemncecık yaparsın

Valla olucagi varsa oluyor etrafımda bi sürü sigara içki içen var bi sürü çocukları var
Benım eskı okuldan bir arkadas hamılelıgı boyunca sıgara ıctı, yalvardık yapma etme dedık. Ama içti, cok saglıklı kızı var, ama tabi ilerde ne rahatsızlıklar cıkar kım bılır.. Allah korusun tabi ama annesı dusunmedı hıc bunları.

Benim kuzen de öyle cnm emzirirken bile içti valla 2 çocuğu da gayet iyi suan biri 2 yaisnda biri 6

Valla eşimin iş arkadaşının eşi de önce dış gebelik yaşadı az daha tüpü alınacaktı sonra hamile kaldı sigara konusunda günde 2 tane içmeye anca düşürdü ama her gün içti ama çok alerjik bir oğlu var etkisi varmı bilmem

Sorma cnm kızımı kaybettim bi gun sonra sözde arkadaşim geldi bana kızını şikayet ediyor.. Bizi bizden başka kimse anlamiyor..
Benim ablam bile öyle ya çok tatlı akıllı bıdık bi yeğenim var bana onu şikayet edip duruyor şöyle uyumuyor şöyle yemiyor bilmem ne... Olsun çocuk bu demekten bana fenalık geldi bide onları teselli ediyoruz ama biz deyince niye stres yapıyorsun olacak elbet deniyor keşke benim öyle çocuğum olsa zaten bayılıyorum yeğenime

Neyse dediğim gibi sigara içenlerin de oluyor gayet kuzum boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…