Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kuzen de öyle cnm emzirirken bile içti valla 2 çocuğu da gayet iyi suan biri 2 yaisnda biri 6
İnşallah ilerde ciddi sağlık sorunları İle karsılasmazlar, hadi erkek Bı yere kadar tamam da, anne içmemeli ya

Vardır belki de, ilerde farklı sıkıntılar cıkmıcagı ne malum

Wallahı elımden gelenı yaptım bıraksın diye, oyle ya da boyle bu bebek olur insallah
İnşallah olur kuzum merak etme Benim eşimin de biraz kilosu vardı online diyetisyenle 10 kilo verdi devam ediyor biraz daha verirse tam olacak inşallah çok uğraşıyor dikkat ediyor bakalım... Hepimiz bebişlerimize kavuşalım

Ne bileyim bizde mi acaba böyle olucaz ki her anne baba şikayet ediyor..

Yaaa yeğen hissi de çok farklı olsa gerek kız kardeşim benden küçük ve evli değil zaten 2 kardeşiz bazen aklıma geliyor onun bir çocuğu olunca nasipse nasıl olur acaba diye kardeşimle günde en az 2 kez konuşmazsam günüm geçmez birde çocuğu olsa yerim galiba direk

Ben pek sanmıyorum ama büyük konuşmamak lazım... Ama çocuk isteyip olmayan bide kaybı olan birine şikayet etmeyeceğim kesin yaşamayan anlamıyor ama biz biliyoruz o duyguyu sonuçta...

Önce olsa olabilirdik ama ben ilerde ahlaki bir sıkıntısı olur o ayrıı ama onun harici yok uyutmadı yemedi aman yaramaz diye mız mız edebileceğimi sanmıyorum ya bulup da değişeceksek onu bilemem

Çooook tatlı teyzesinin balı yaa deliriyorum yeğenime onu bu kadar çok seviyorum kendi çocuğum olsa ne yapıcam kim bilir biz de sürekli görüntülü konuşuyoruz ablamlar istanbulda maalesef ama korona olmasa sık sık gidip geliyorduk yazları gelip kalıyorlardı. Yakında gelir kalırlar yine çooook özledim çok

Ben pek sanmıyorum ama büyük konuşmamak lazım... Ama çocuk isteyip olmayan bide kaybı olan birine şikayet etmeyeceğim kesin yaşamayan anlamıyor ama biz biliyoruz o duyguyu sonuçta...
Haklısın cnm doğru.. Nolucak ki uykusuz kalsak bi gülüşu bakışı yeter bize

Önce olsa olabilirdik ama ben ilerde ahlaki bir sıkıntısı olur o ayrıı ama onun harici yok uyutmadı yemedi aman yaramaz diye mız mız edebileceğimi sanmıyorum ya bulup da değişeceksek onu bilemem
Yok yok Biz cok iyi anneler olucaz Allahın izniyle..

Galiba benim de olsa yeğenim onu da bir gün görmesem dayanamam gibi cidden benim de en çok özlediğim kardeşim ve dedem yaa şu pandemi yüzünden zaten marttan beri gitsek görsek de bende en çok dedeme sarılmayı yanında rahat oturmayı özledim zaten nadir beni hatırlayıp sohbet edecek oluyor onda da yakınında uzun uzun konuşamıyoruz

Oyy kıyamam özlem çok zor gerçekten bugünlerde herşeyin kıymetini daha iyi anladık... Ne lüksmüş sevdiklerimizle rahat rahat görüşebilmek sen dedene çok bağlısın dimi daha önce de bahsetmiştin
Ayy insallah canım burdan anneler topiğine geçelim
Sen nereye biz oraya kuzum sen bi topik aç yine düşük sonrası birbirine sahip çıkmış ve muradına ermiş annişler diye biz oraya geçelim bu günler de geride kalsın

Çoook bizle yaşadığı için yanında büyüdük baannem biz küçükken vefat etti o zamandan itibaren de aynı odada uyuduk gece üstümüzü açsak hep örten oydu evlendim eşimle onun odasında uyuruz birimizin az omzu açılsa hala kalkar örterdi nasıl sevilmesin, şimdi ne aynı odası cezalı gibi o odada biz dışarda konuşuyoruz, tek sıkıntı fazla yaşlı olunca bunama var eşimi çok iyi bilir zihnine eskiden evlenen kız bir daha eşinin insafına göre ailesini gördüğünü kodlayıp eşim de çok sık beni götürünce onu unutmuyor sevdiğinden ama dedeme ben kardeşimin ismini söylesem o olduğumu düşünür inanır

Sigara sperm kalitesini öldürüyor o spermler tembel sağlıksız oluyor spermler döllense bile gelişimi kisaolur ve düşük olur kalp durur

Sigara sperm kalitesini öldürüyor o spermler tembel sağlıksız oluyor spermler döllense bile gelişimi kisaolur ve düşük olur kalp durur
Çok şükür bizde içen yok ama alt kat babası oğlu balkonda bazen bir başlıyorlar cam açıksa sanki biz içiyoruz gibi oluyordu

Evet iğne yumurtayı büyütüyormus aslında neden 15 mm Ken yapamıyoruz demekki pek de büyütmüyor. Neyse birkaç gün daha bekleyelim inşallah büyür ve kendi çatlar iğneye gerek kalmaz. Bide ben pek düzenli adet olmam ama bitkisel takviyelerle hep 18 19 günlerde yumurtlama oluyordu. Acaba ilaçla da aynı mı olacak

Çok şükür bizde içen yok ama alt kat babası oğlu balkonda bazen bir başlıyorlar cam açıksa sanki biz içiyoruz gibi oluyordu
Çok kötü bizde de eşim çok içiyordu tr de iken 2 pakete yakın şükür buraya geldik burda evlerde sensör var bozupta kapatamayiz eşim evde sigara içse hemen alarm öter ceza yer oyüzden dışarda içiyor birde bura soğuk useniyor dışarı çıkmaya oyzden günde 1palet içiyor bazen 16 tane sigara bile içtiği oluyor şükür çocuklar da bende sigaradna etkilenmiyor uz pasif içici de olmuyor lz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…