İnşallah ilerde ciddi sağlık sorunları İle karsılasmazlar, hadi erkek Bı yere kadar tamam da, anne içmemeli yaBenim kuzen de öyle cnm emzirirken bile içti valla 2 çocuğu da gayet iyi suan biri 2 yaisnda biri 6
Vardır belki de, ilerde farklı sıkıntılar cıkmıcagı ne malumValla eşimin iş arkadaşının eşi de önce dış gebelik yaşadı az daha tüpü alınacaktı sonra hamile kaldı sigara konusunda günde 2 tane içmeye anca düşürdü ama her gün içti ama çok alerjik bir oğlu var etkisi varmı bilmem
Wallahı elımden gelenı yaptım bıraksın diye, oyle ya da boyle bu bebek olur insallahNeyse dediğim gibi sigara içenlerin de oluyor gayet kuzum boşver
İnşallah olur kuzum merak etmeWallahı elımden gelenı yaptım bıraksın diye, oyle ya da boyle bu bebek olur insallah
Ne bileyim bizde mi acaba böyle olucaz ki her anne baba şikayet ediyor..Benim ablam bile öyle ya çok tatlı akıllı bıdık bi yeğenim var bana onu şikayet edip duruyor şöyle uyumuyor şöyle yemiyor bilmem ne... Olsun çocuk bu demekten bana fenalık geldi bide onları teselli ediyoruz ama biz deyince niye stres yapıyorsun olacak elbet deniyorkeşke benim öyle çocuğum olsa zaten bayılıyorum yeğenime
Yaaa yeğen hissi de çok farklı olsa gerek kız kardeşim benden küçük ve evli değil zaten 2 kardeşiz bazen aklıma geliyor onun bir çocuğu olunca nasipse nasıl olur acaba diyeBenim ablam bile öyle ya çok tatlı akıllı bıdık bi yeğenim var bana onu şikayet edip duruyor şöyle uyumuyor şöyle yemiyor bilmem ne... Olsun çocuk bu demekten bana fenalık geldi bide onları teselli ediyoruz ama biz deyince niye stres yapıyorsun olacak elbet deniyorkeşke benim öyle çocuğum olsa zaten bayılıyorum yeğenime
Ben pek sanmıyorum ama büyük konuşmamak lazım... Ama çocuk isteyip olmayan bide kaybı olan birine şikayet etmeyeceğim kesinNe bileyim bizde mi acaba böyle olucaz ki her anne baba şikayet ediyor..
Önce olsa olabilirdik ama ben ilerde ahlaki bir sıkıntısı olur o ayrıı ama onun harici yok uyutmadı yemedi aman yaramaz diye mız mız edebileceğimi sanmıyorum yaNe bileyim bizde mi acaba böyle olucaz ki her anne baba şikayet ediyor..
Çooook tatlı teyzesinin balı yaa deliriyorum yeğenime onu bu kadar çok seviyorum kendi çocuğum olsa ne yapıcam kim bilirYaaa yeğen hissi de çok farklı olsa gerek kız kardeşim benden küçük ve evli değil zaten 2 kardeşiz bazen aklıma geliyor onun bir çocuğu olunca nasipse nasıl olur acaba diyekardeşimle günde en az 2 kez konuşmazsam günüm geçmez birde çocuğu olsa yerim galiba direk
Haklısın cnm doğru.. Nolucak ki uykusuz kalsak bi gülüşu bakışı yeter bizeBen pek sanmıyorum ama büyük konuşmamak lazım... Ama çocuk isteyip olmayan bide kaybı olan birine şikayet etmeyeceğim kesinyaşamayan anlamıyor ama biz biliyoruz o duyguyu sonuçta...
Yok yok Biz cok iyi anneler olucaz Allahın izniyle..Önce olsa olabilirdik ama ben ilerde ahlaki bir sıkıntısı olur o ayrıı ama onun harici yok uyutmadı yemedi aman yaramaz diye mız mız edebileceğimi sanmıyorum yabulup da değişeceksek onu bilemem
Pek kıymetli olacak bizimkiler kolay mı yaptık onları bizHaklısın cnm doğru.. Nolucak ki uykusuz kalsak bi gülüşu bakışı yeter bize
Galiba benim de olsa yeğenim onu da bir gün görmesem dayanamam gibiÇooook tatlı teyzesinin balı yaa deliriyorum yeğenime onu bu kadar çok seviyorum kendi çocuğum olsa ne yapıcam kim bilirbiz de sürekli görüntülü konuşuyoruz ablamlar istanbulda maalesef ama korona olmasa sık sık gidip geliyorduk yazları gelip kalıyorlardı. Yakında gelir kalırlar yine çooook özledim çok
Ayy insallah canımİnşallah olur kuzum merak etmeBenim eşimin de biraz kilosu vardı online diyetisyenle 10 kilo verdi devam ediyor biraz daha verirse tam olacak inşallah çok uğraşıyor dikkat ediyor bakalım... Hepimiz bebişlerimize kavuşalım
Tabi cnm en değerli olucak mucizelerimiz.. Bu zor günler gecicek ins.Pek kıymetli olacak bizimkiler kolay mı yaptık onları biz
Oyy kıyamam özlem çok zor gerçekten bugünlerde herşeyin kıymetini daha iyi anladık... Ne lüksmüş sevdiklerimizle rahat rahat görüşebilmekGaliba benim de olsa yeğenim onu da bir gün görmesem dayanamam gibicidden benim de en çok özlediğim kardeşim ve dedem yaa şu pandemi yüzünden zaten marttan beri gitsek görsek de bende en çok dedeme sarılmayı yanında rahat oturmayı özledim zaten nadir beni hatırlayıp sohbet edecek oluyor onda da yakınında uzun uzun konuşamıyoruz
Sen nereye biz oraya kuzum sen bi topik aç yine düşük sonrası birbirine sahip çıkmış ve muradına ermiş annişler diye biz oraya geçelim bu günler de geride kalsınAyy insallah canımburdan anneler topiğine geçelim
ÇoookOyy kıyamam özlem çok zor gerçekten bugünlerde herşeyin kıymetini daha iyi anladık... Ne lüksmüş sevdiklerimizle rahat rahat görüşebilmeksen dedene çok bağlısın dimi daha önce de bahsetmiştin
Sen nereye biz oraya kuzum sen bi topik aç yine düşük sonrası birbirine sahip çıkmış ve muradına ermiş annişler diye biz oraya geçelim bu günler de geride kalsın
Sigara sperm kalitesini öldürüyor o spermler tembel sağlıksız oluyor spermler döllense bile gelişimi kisaolur ve düşük olur kalp dururBunda denk gelmiş her zaman denk gelir mi ah Allahım bazı erkekler neden böylebizim doktorumuz her gidişte diyor eşime unutup unutup soruyor sigara yok değil mi diye bu kadar dediğine göre önemli demekki keyfine demiyorlar ki
Çok şükür bizde içen yok ama alt kat babası oğlu balkonda bazen bir başlıyorlar cam açıksa sanki biz içiyoruz gibi oluyorduSigara sperm kalitesini öldürüyor o spermler tembel sağlıksız oluyor spermler döllense bile gelişimi kisaolur ve düşük olur kalp durur
Evet iğne yumurtayı büyütüyormus aslında neden 15 mm Ken yapamıyoruz demekki pek de büyütmüyor. Neyse birkaç gün daha bekleyelim inşallah büyür ve kendi çatlar iğneye gerek kalmaz. Bide ben pek düzenli adet olmam ama bitkisel takviyelerle hep 18 19 günlerde yumurtlama oluyordu. Acaba ilaçla da aynı mı olacakYok yok 15 olduysa 18 19 olunca catlatma ıgnesı vurduruyolar.. Aslında bu ıgnelerın amacı da yumurta olgunlassın dıyeymis..
Çok rahat yaparsın hazır enjektör zaten, havasını almadan batırıyosun, batırdıgında hıssetmıceksın bıle, cunku ucu o kadar ınce ki, insülin iğnesi gıbı.. Sonra yavsca vuracaksın, 10 sn bekleyıp cekwceksın ıgneyı.. Cok kolay, youtube dan bir video ızle hemncecık yaparsın
Çok kötü bizde de eşim çok içiyordu tr de iken 2 pakete yakın şükür buraya geldik burda evlerde sensör var bozupta kapatamayiz eşim evde sigara içse hemen alarm öter ceza yerÇok şükür bizde içen yok ama alt kat babası oğlu balkonda bazen bir başlıyorlar cam açıksa sanki biz içiyoruz gibi oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?