Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız başlık harika olmus yazdım aklımın bir kenarına

Bence catlatma ıgnesı yapman daha garanti olur, kesın olur 15 oldugunda yeterli olgunluk olmuyor demek kı, sen rahat bırak yumurtayı o buyuyo yavas yavas

Kızlar biz son orucumuzu da hayırlısıyla gönderdik. Ben bebek yüzünden sadece 10 gün tutabildim ama olsun. Allah tekrarlarını nasip etsin. Tüm dularımızı hayırlısıyla kabul etsin
Amin ins canım Rabb'im tüm oruç tutanların orucunu kabul etsin dualarını kabul etsin inşallah Rabb'im senide bebeğine kavuştursun inşallah kaç haftslik oldu bebegin

Kızlar biz son orucumuzu da hayırlısıyla gönderdik. Ben bebek yüzünden sadece 10 gün tutabildim ama olsun. Allah tekrarlarını nasip etsin. Tüm dularımızı hayırlısıyla kabul etsin
Allah kabul etsin canım, ben de bu yıl 12 gün tutabıldım, transfer sonrasına denk geldı, bi de adetım uzadı bu sefer ilaclardan

Yaa canım benim ne tatlışmış Allah sağlık versin Benim için de babannem öyle allah başımızdan eksik etmesin uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Yalnız başlık harika olmus yazdım aklımın bir kenarına
Hahaha bi anda çıktı valla

Adetin kaçıncı günü ve kaç mm olduğunda iğne yaptınız hatırlıyor musun canim
Evet hepsini not ettim sana yazayım.
ilk kullandığımda 16. Günde olmuşum diğerlerinde daha çabuk büyüdü 13-14 civarı oldum

Aynı benim eşim hamile kaldığında azaltçam sonrada bırakçam diyor ama bakalım inşallah

Yalnız sistem çok iyiymiş ya

Evet hepsini not ettim sana yazayım.
ilk kullandığımda 16. Günde olmuşum diğerlerinde daha çabuk büyüdü 13-14 civarı oldum
16. Günde yapılabildiğine göre 2 gün daha var demektir bu iyi bişey. Ben 14 günden sonra yumurta kalitesi iyi değildir iğneyi boşuna yapmayın diye okudum o yüzden sordum canım. İnşallah öyle bir şey yoktur da sağlıklı olur bu sefer

Allah kabul etsin canım, ben de bu yıl 12 gün tutabıldım, transfer sonrasına denk geldı, bi de adetım uzadı bu sefer ilaclardan
Nereden geldiğini anlamadığım ufak bir lekelenme görünce hemen acile gittik ama ebe vardı sadece. O da baktı bir sorun göremedi. Kalp atışını duymaya çalıştı duyamadı. İğne yaptı gönderdi. İnşallah bir şey yoktur.

5+4teydin deil mi, duyulmayabılir daha 6.haftadan sonra duyuluyor daha cok.. Stres yapma kendıne bayram sonrası kendı doktoruna gidersin, rahat rahat duyarsınız kalp atısını da, progestan kullanıyor musun?

Yalnız sistem çok iyiymiş ya
Kız ne sistemler var burda evinde şömine isteyenler bile devletten soruluyor adamlar bir kaç Yada bir geliyor şömine borolari bacalari temizliyor alarmları kontrol ediyor onlar için bile para veriyorlar devlete ama sağlık için iyi birde kötü olan şey müstakil evin olmadı mı msngal yakmak yasak binalarda balkonlarda dışarı çıkıp parkta yakmak yasak illa onlar için alan olacak yada evin Allah'tan öyle sorunumuz yok sadece mutfaktaki sensörü kapatıyorlar yemek yapmak için kokusu icin

5+4teydin deil mi, duyulmayabılir daha 6.haftadan sonra duyuluyor daha cok.. Stres yapma kendıne bayram sonrası kendı doktoruna gidersin, rahat rahat duyarsınız kalp atısını da, progestan kullanıyor musun?
5+6. Pazartesi gidecektik zaten. Bakalım en azından bebişi görürüz. Progestan kullanıyorum

Amin inscanim bebeğin küçük ins 6,7 haftalarda duyarsın kalp atışını Uzan dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…