Yalnız başlık harika olmusOyy kıyamam özlem çok zor gerçekten bugünlerde herşeyin kıymetini daha iyi anladık... Ne lüksmüş sevdiklerimizle rahat rahat görüşebilmeksen dedene çok bağlısın dimi daha önce de bahsetmiştin
Sen nereye biz oraya kuzum sen bi topik aç yine düşük sonrası birbirine sahip çıkmış ve muradına ermiş annişler diye biz oraya geçelim bu günler de geride kalsın
Bence catlatma ıgnesı yapman daha garanti olur, kesın olurEvet iğne yumurtayı büyütüyormus aslında neden 15 mm Ken yapamıyoruz demekki pek de büyütmüyor. Neyse birkaç gün daha bekleyelim inşallah büyür ve kendi çatlar iğneye gerek kalmaz. Bide ben pek düzenli adet olmam ama bitkisel takviyelerle hep 18 19 günlerde yumurtlama oluyordu. Acaba ilaçla da aynı mı olacak
Amin ins canımKızlar biz son orucumuzu da hayırlısıyla gönderdik. Ben bebek yüzünden sadece 10 gün tutabildim ama olsun. Allah tekrarlarını nasip etsin. Tüm dularımızı hayırlısıyla kabul etsin
5+6 olduk. İnşallah her şey yolundadır.Amin ins canımRabb'im tüm oruç tutanların orucunu kabul etsin dualarını kabul etsin inşallah Rabb'im senide bebeğine kavuştursun inşallah kaç haftslik oldu bebegin
Allah kabul etsin canımKızlar biz son orucumuzu da hayırlısıyla gönderdik. Ben bebek yüzünden sadece 10 gün tutabildim ama olsun. Allah tekrarlarını nasip etsin. Tüm dularımızı hayırlısıyla kabul etsin
Yaa canım benim ne tatlışmışÇoookbizle yaşadığı için yanında büyüdük baannem biz küçükken vefat etti o zamandan itibaren de aynı odada uyuduk gece üstümüzü açsak hep örten oydu evlendim eşimle onun odasında uyuruz birimizin az omzu açılsa hala kalkar örterdi nasıl sevilmesin , şimdi ne aynı odası cezalı gibi o odada biz dışarda konuşuyoruz, tek sıkıntı fazla yaşlı olunca bunama var eşimi çok iyi bilir zihnine eskiden evlenen kız bir daha eşinin insafına göre ailesini gördüğünü kodlayıp eşim de çok sık beni götürünce onu unutmuyor sevdiğinden ama dedeme ben kardeşimin ismini söylesem o olduğumu düşünür inanır
Hahaha bi anda çıktı vallaYalnız başlık harika olmusyazdım aklımın bir kenarına
Evet hepsini not ettim sana yazayım.Adetin kaçıncı günü ve kaç mm olduğunda iğne yaptınız hatırlıyor musun canim
Aynı benim eşim hamile kaldığında azaltçam sonrada bırakçam diyor ama bakalım inşallahTabıkı cok onemlı, hatta dedı kı bak bu kız ne kadar üzülüyor görmüyor musun dedı bırınde, biraz utandı, sonra azaltıcam dedı 3 gun krizlere girdi, tekrar devam ettı içmeye.. Cocuk olunca bırakıcahına yeminler etti.. Bakalım olsun da o günleri göreyim inşallah
Yalnız sistem çok iyiymiş yaÇok kötü bizde de eşim çok içiyordu tr de iken 2 pakete yakın şükür buraya geldik burda evlerde sensör var bozupta kapatamayiz eşim evde sigara içse hemen alarm öter ceza yeroyüzden dışarda içiyor birde bura soğuk useniyor dışarı çıkmaya oyzden günde 1palet içiyor bazen 16 tane sigara bile içtiği oluyor şükür çocuklar da bende sigaradna etkilenmiyor uz pasif içici de olmuyor lz
16. Günde yapılabildiğine göre 2 gün daha var demektir bu iyi bişey. Ben 14 günden sonra yumurta kalitesi iyi değildir iğneyi boşuna yapmayın diye okudum o yüzden sordum canım. İnşallah öyle bir şey yoktur da sağlıklı olur bu seferEvet hepsini not ettim sana yazayım.
ilk kullandığımda 16. Günde olmuşum diğerlerinde daha çabuk büyüdü 13-14 civarı oldum
Nereden geldiğini anlamadığım ufak bir lekelenme görünce hemen acile gittik ama ebe vardı sadece. O da baktı bir sorun göremedi. Kalp atışını duymaya çalıştı duyamadı. İğne yaptı gönderdi. İnşallah bir şey yoktur.Allah kabul etsin canım, ben de bu yıl 12 gün tutabıldım, transfer sonrasına denk geldı, bi de adetım uzadı bu sefer ilaclardan
5+4teydin deil mi, duyulmayabılir daha 6.haftadan sonra duyuluyor daha cok.. Stres yapma kendıne bayram sonrası kendı doktoruna gidersin, rahat rahat duyarsınız kalp atısını da, progestan kullanıyor musun?Nereden geldiğini anlamadığım ufak bir lekelenme görünce hemen acile gittik ama ebe vardı sadece. O da baktı bir sorun göremedi. Kalp atışını duymaya çalıştı duyamadı. İğne yaptı gönderdi. İnşallah bir şey yoktur.
Acaba kimyasal mi olduKızlar tekrar bı test yaptım ama negatife dunki gibi değil hicbisey yokk yani bu ayda yokk
Kız ne sistemler var burdaYalnız sistem çok iyiymiş ya
Şükür canım5+6 olduk. İnşallah her şey yolundadır.
5+6. Pazartesi gidecektik zaten. Bakalım en azından bebişi görürüz. Progestan kullanıyorum5+4teydin deil mi, duyulmayabılir daha 6.haftadan sonra duyuluyor daha cok.. Stres yapma kendıne bayram sonrası kendı doktoruna gidersin, rahat rahat duyarsınız kalp atısını da, progestan kullanıyor musun?
Amin inscanim bebeğin küçük ins 6,7 haftalarda duyarsın kalp atışını Uzan dinlen bol bolNereden geldiğini anlamadığım ufak bir lekelenme görünce hemen acile gittik ama ebe vardı sadece. O da baktı bir sorun göremedi. Kalp atışını duymaya çalıştı duyamadı. İğne yaptı gönderdi. İnşallah bir şey yoktur.
Bişey olmaz ınsallah, leke olması da normal bu haftalarda bebis buyuyo yerlesıyor5+6. Pazartesi gidecektik zaten. Bakalım en azından bebişi görürüz. Progestan kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?