Geçmiş olsun canım neden olduli acaba dün eminmidin ikinci çizgi olduğuna pembe midi gri midiKızlar tekrar bı test yaptım ama negatife dunki gibi değil hicbisey yokk yani bu ayda yokk
Dunkide o kadar belli olmuyordu zaten ama bunda hiç yok testlerde farklı markaAcaba kimyasal mi oldu
Dunkinden emindim vardı pembe bı çizgi ama bunda hiç yokkGeçmiş olsun canım neden olduli acaba dün eminmidin ikinci çizgi olduğuna pembe midi gri midi
İçini ferah tut henüz küçük duymamaları normal bence sağlıklıdır hiç stres yapma durduk yere zaten önlem için acile gitmiş iğne olmuşsunNereden geldiğini anlamadığım ufak bir lekelenme görünce hemen acile gittik ama ebe vardı sadece. O da baktı bir sorun göremedi. Kalp atışını duymaya çalıştı duyamadı. İğne yaptı gönderdi. İnşallah bir şey yoktur.
Benim eşim asla böyle bir yerde yaşayamaz bunu anladım sen anlatırken başımızı belaya sokardı kesin, böyle kontrollü yasaklı işlerde illaki bir sakarlığı tutar kesin bizi ülkeden atarlardıKız ne sistemler var burdaevinde şömine isteyenler bile devletten soruluyor adamlar bir kaç Yada bir geliyor şömine borolari bacalari temizliyor alarmları kontrol ediyor onlar için bile para veriyorlar devlete ama sağlık için iyi birde kötü olan şey müstakil evin olmadı mı msngal yakmak yasak binalarda balkonlarda dışarı çıkıp parkta yakmak yasak illa onlar için alan olacak yada evin Allah'tan öyle sorunumuz yok sadece mutfaktaki sensörü kapatıyorlar yemek yapmak için kokusu icin
Alıştık csnim benim eism o kadar içici bağımlısı değil şükür sıkıntı yapmıyor bu sayede azaldı içmesiBenim eşim asla böyle bir yerde yaşayamaz bunu anladım sen anlatırken başımızı belaya sokardı kesin, böyle kontrollü yasaklı işlerde illaki bir sakarlığı tutar kesin bizi ülkeden atarlardı
Dunkinden emindim vardı pembe bı çizgi ama bunda hiç yokk
Bilmiyorumki artı Med diye bı marka ilk defa kullandımNe olduki acaba testlerin markası mi farklı oyüzden mi oldu
Erken gebelik testi mi yaptın bu sefer canım daha adet günün gelmemişti. İlk idrarla mı yaptın bir de?Kızlar tekrar bı test yaptım ama negatife dunki gibi değil hicbisey yokk yani bu ayda yokk
Canım o lekeler çok normal herkeste oluyor neredeyse kalp atışı için de çok erkenNereden geldiğini anlamadığım ufak bir lekelenme görünce hemen acile gittik ama ebe vardı sadece. O da baktı bir sorun göremedi. Kalp atışını duymaya çalıştı duyamadı. İğne yaptı gönderdi. İnşallah bir şey yoktur.
Belki ondan olabilir csnimBilmiyorumki artı Med diye bı marka ilk defa kullandım
Benimki içmiyor ama başka alanlarda böyle bir ülkede yok mümkün değil yapamazmış belliAlıştık csnim benim eism o kadar içici bağımlısı değil şükür sıkıntı yapmıyor bu sayede azaldı içmesi
Ben önceleri miratech marka kullanıyordum ama 5 tanesi 50 TL olunca bıraktım, geçen ay instagramdan bir gebenin günlüğünden aldım 30 tane surelab diye bir marka gönderdi 2 tane de gebelik testi doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim test güvenilir mi diye saat 14:30 gibi yaptım hep ve 12 den sonra sıvı almadım net pik gösterdiBen ovulasyon testi yapicam bu ay nereden ve hangi marka güvenilir ilk defa yapicam ve bilmiyorum aranızda kullanan varsa bana bı yardımcı olabilir misiniz
İnşallah kuzumBelki ondan olabilir csnimins adet olmazsın HCG yükselir birdahi test yapınca net çıkar
Sağol kuzum bı bakicamBen önceleri miratech marka kullanıyordum ama 5 tanesi 50 TL olunca bıraktım, geçen ay instagramdan bir gebenin günlüğünden aldım 30 tane surelab diye bir marka gönderdi 2 tane de gebelik testi doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim test güvenilir mi diye saat 14:30 gibi yaptım hep ve 12 den sonra sıvı almadım net pik gösterdi
Aynen canım bende birgebenin günlüğü ebru ablayi ve testlerini tavsiye ederim. Testleri fotosunu atiyorsun yorumluyor soruların olursa cevaplıyor. Ben bu testlerde pik olunca ya hamile kaldım yada 14 gün sonra adet oldum. Yani doğru gösteriyor ovulasyonuSağol kuzum bı bakicam
Günaydınlar,Günaydın kuzular, bayramınız kutlu olsun. Rabbim nicelerine nasip etsin❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?