Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tekrar bı test yaptım ama negatife dunki gibi değil hicbisey yokk yani bu ayda yokk
Geçmiş olsun canım neden olduli acaba dün eminmidin ikinci çizgi olduğuna pembe midi gri midi

İçini ferah tut henüz küçük duymamaları normal bence sağlıklıdır hiç stres yapma durduk yere zaten önlem için acile gitmiş iğne olmuşsun

Benim eşim asla böyle bir yerde yaşayamaz bunu anladım sen anlatırken başımızı belaya sokardı kesin, böyle kontrollü yasaklı işlerde illaki bir sakarlığı tutar kesin bizi ülkeden atarlardı

Benim eşim asla böyle bir yerde yaşayamaz bunu anladım sen anlatırken başımızı belaya sokardı kesin, böyle kontrollü yasaklı işlerde illaki bir sakarlığı tutar kesin bizi ülkeden atarlardı
Alıştık csnim benim eism o kadar içici bağımlısı değil şükür sıkıntı yapmıyor bu sayede azaldı içmesi

Ben ovulasyon testi yapicam bu ay nereden ve hangi marka güvenilir ilk defa yapicam ve bilmiyorum aranızda kullanan varsa bana bı yardımcı olabilir misiniz

Canım o lekeler çok normal herkeste oluyor neredeyse kalp atışı için de çok erken içini ferah tut iyidir bebişin inşallah

Ben ovulasyon testi yapicam bu ay nereden ve hangi marka güvenilir ilk defa yapicam ve bilmiyorum aranızda kullanan varsa bana bı yardımcı olabilir misiniz
Ben önceleri miratech marka kullanıyordum ama 5 tanesi 50 TL olunca bıraktım, geçen ay instagramdan bir gebenin günlüğünden aldım 30 tane surelab diye bir marka gönderdi 2 tane de gebelik testi doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim test güvenilir mi diye saat 14:30 gibi yaptım hep ve 12 den sonra sıvı almadım net pik gösterdi

Sağol kuzum bı bakicam

Sağol kuzum bı bakicam
Aynen canım bende birgebenin günlüğü ebru ablayi ve testlerini tavsiye ederim. Testleri fotosunu atiyorsun yorumluyor soruların olursa cevaplıyor. Ben bu testlerde pik olunca ya hamile kaldım yada 14 gün sonra adet oldum. Yani doğru gösteriyor ovulasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…