Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
45 dk leslie yaptım gün aşırı yapmayı planlıyorum
Oruçtan çıkınca fırsat bu fırsat deyip eşyaların kalan işini de toparlamak spora dahil mitaşınacağım evden daha çok burayı temizledim ev sahibi alt katta her yeri detaylı bakar diye

Oruçtan çıkınca fırsat bu fırsat deyip eşyaların kalan işini de toparlamak spora dahil mitaşınacağım evden daha çok burayı temizledim ev sahibi alt katta her yeri detaylı bakar diye
Esyalar cıkınca temızleseydın keske, boş ev 1 saatte biter, tasınırken de kırlenecek cunku.., yanı ben hep oyle yapıyorum

Esyalar cıkınca temızleseydın keske, boş ev 1 saatte biter, tasınırken de kırlenecek cunku.., yanı ben hep oyle yapıyorum
Camları, mutfağı sildim bir kaç eşya hariç her şeyi topladım, süpürge kalacak eşyalar çıkınca süpürür çıkarım ben tam mutfağı mis gibi yaptım eşim kirli suyu yere döktü takılıp

Görünmez kaza
Ellerine kollarına saglık.. Ben de tasıncam ama hıc bır aktıvıte yok, esimin pek gönlü yok gibi.. Ev bulmadan eşya toplamam daha

Kızlar maalesef bugün kırmızıları gördüm
Saglık olsun kuzum, onumuzdkei ay ovulasyon yapacaksın daha emın ılerlersınjz, bu arada n11, hepsı buradadan Labaquık de bakabılırsın 30 lu 40lı oluyor daha uygun fiyata.. Gebelik testi de hediyesi oluyor, işini görür, innovita en iyisi fakat o biraz daha pahalı.

Görünmez kaza
Ellerine kollarına saglık.. Ben de tasıncam ama hıc bır aktıvıte yok, esimin pek gönlü yok gibi.. Ev bulmadan eşya toplamam daha
Evi bulmadan zaten hiç girişime biz de ne zaman ev belli oldu ramazanda yavaş yavaş yaptım bugün de son halini aldı, taşıma günü de buzdolabi halledilir tamam, yaa neden gönlü yok ki evden memnun mu da

Hayatta ne kadar arsızsın o kadar kıymet görüyorsun

Evi bulmadan zaten hiç girişime biz de ne zaman ev belli oldu ramazanda yavaş yavaş yaptım bugün de son halini aldı, taşıma günü de buzdolabi halledilir tamam, yaa neden gönlü yok ki evden memnun mu da
Değil ama 5 yılık evlılıkte 3 Tasınma gördük o yuzden, benım Esyalar da cok bu ev cok guzel kullanışlı ama soguk ıste 1.kat kuzey cephe
Cocuk olursa sıcak tutmak gerek dıyorum haklısın diyor.. Temmuz sonu bakıcaz artık, agustosta bıtıyor sozlesmemız

Ne zamandır yazicam unutuyorum cnm ins yeni evinde daha huzurlu olursun gönlünce olur yeni eve yeni sağlıklı hayırlı evlatlar olur

Çoğu yerde 20 ve 27 Mayıs arası teslim tarihi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…