Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar abim apartman bahcesinde ufak bi bayramlasma yaptı çocuklara şeker ve harçlık verdi.. Öyle guzeller ki bıcır bıcır ya icim tuhaf oldu yine ah dedim elifim sende olsaydın ah giydirirdim bi elbise 3 aylık olucakti etrafa gülücükler saçardi meleğim... Ama şimdi cennette arkadaşlarıyla oynuyor hepimizin yavrusu beraber.. Allahın izniyle ins bu dünyada da yavrularımiz olur bi gün biraraya geliriz kim bilir

Soğuk ev istediği kadar kullanışlı olsun çok sıkıntı çıkarıyor ya biz üç yıldır soğuktan, rutubetten rüzgar çıktı mı soba yakamamaktan ayrıca sobadan bıktık resmen

Ne zamandır yazicam unutuyorum cnm ins yeni evinde daha huzurlu olursun gönlünce olur yeni eve yeni sağlıklı hayırlı evlatlar olur
Amin inşallah inan bu eve hem kullanışlı hem doktora yakın diye taşınıyorum inşallah o ev bari bize hayır getirirRabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin

Ahh inşallah inşallah en yakın sürede sağlıkla hayırla

Çoğu yerde 20 ve 27 Mayıs arası teslim tarihi gözüküyor
Oyle dıyorlar da kargo gelıyor, ben kedı kumu aldım 17 mayıs sonrası yazıyordu kargo cıkıs tarıhı ıcın, ertesı gun verdıler kargoya.. Zaten 20 mayısa ancak biter adetin

Hayırlı bayramlar hepimize kızlar
Nice sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar görelim inşallah.
Kızlar benim bir sorum var, şimdi benim bugün hastalanmam lazımdı, ama hastalanmadım, kürtaj sonrası 1 adet gördüm, bu ikinci olacaktı, nedense içimden bir ses test yap dedi, elimde de bir tane test vardı sabah yaptım diğer çizgi silik, görünüyor ama ihtimal veremiyorum çünkü daha 15 gün önce beta yapıldı, 15 gün sonra olur mu ki, kafam çok karıştı testi buraya da atayım hatta

Soğuk ev istediği kadar kullanışlı olsun çok sıkıntı çıkarıyor ya biz üç yıldır soğuktan, rutubetten rüzgar çıktı mı soba yakamamaktan ayrıca sobadan bıktık resmen
Aynen, ben de 1 hafta cekerız cılesını sonra rahat ederız dıyorum, her ay 800 fatura ödedık ve hıc ısınamadık, battanıyesız oturamadım hıc

Neden olmasın, adet gördün, yumurtlama gerceklestı, ve döllenmiş te baksana

Aynen, ben de 1 hafta cekerız cılesını sonra rahat ederız dıyorum, her ay 800 fatura ödedık ve hıc ısınamadık, battanıyesız oturamadım hıc
Yani en fazla bir hafta rezil olacaksınız yeterki iyi bir nakliyeci tutun eşyalar hasar görmesin hatta ne bir haftası bizden önce arkadaş taşındı küçük bebekle 2 günde ansızın, 800 TL fatura öde üstüne üşü yazık mı değil bizde sobaya ne paralar döktük o paraya kaç klima alınırdı

Ayy ne guzel görünüyor
Görüyor musun arkadaşıma attım, bişey yok dedi, ama çok bariz belli de, benim şaşkınlığım 15 gün içinde olması, çok ama çok şaşkınım, hayırlısı olsun inşallah diyelim, pazartesi bir olsun da test vereyim bari

Bızım memleketteki evde sobalı, annem yaşlandı artık zorlanıyor hergun hergun.. Allahtan bu sene bınanın önune dogalgaz borusu geldı de baglatacaklar..
Dun bızım yan komsu tasındı, aksam uzerı Bı baktım kucuk Bı kamyonete azar azar yukleyıp götürdüler, şehir içi oldugu ıcın cok zorlanmayız gıbı gelıyor, kırılacakları aksamdan götürürüz arabayla, paketlemeye gerek kalmaz onları.. Şu yumurtalar toplansın da transferden once hallederim insallah

O kadar şaşkınım ki, hiç beklemiyordum, pazartesiye ne olacak bakalım, beklerim ben sanırım
İnşallah yanılmıyoruzdur burada test yanıltmış dendiği zaman çok üzülüyorum ama bunda gözüküyor yani Rabbim inşallah sağlıkla versin önceki ben de beklerdi ama şimdi kendimde o sabrı göremiyorum

Nasıl görmüyor resmı yakınlastırmays bile gerek yok, benım testım de boyle silik cıkmıstı beta 27 cıkmıstı.. 2 gun sonra 81 oldu.. 2 gun sonra tekrar test yap koyulasır o
tebrık ederım, bi bat ver de, sana da bebiş ekleyelim

Eğer yasak olmasa bizde inan karınca gibi çeker dururduk ne olacaktı şehir içi taşımada, ay hadi inşallah yeni ev yeni umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…