Valla hayırlısı ile bir taşınalım da aklımız rahat etsinValla öyle, mıllet cocuk cocuk tasıdı evi resmen..
Hayırlısı olsun inşallah canım ne diyeyim hala şaşkınım valla, inşallah sizlere de nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekildeİnşallah yanılmıyoruzdur burada test yanıltmış dendiği zaman çok üzülüyorum ama bunda gözüküyor yani Rabbim inşallah sağlıkla versinönceki ben de beklerdi ama şimdi kendimde o sabrı göremiyorum
Çok teşekkür ederim çok şağol Rabbim sizlere de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin canım Bat 14 Mayıs yani yarınNasıl görmüyor resmı yakınlastırmays bile gerek yok, benım testım de boyle silik cıkmıstı beta 27 cıkmıstı.. 2 gun sonra 81 oldu.. 2 gun sonra tekrar test yap koyulasır o
tebrık ederım, bi bat ver de, sana da bebiş ekleyelim
İnşallah canımValla hayırlısı ile bir taşınalım da aklımız rahat etsin
Amınn canımHayırlısı olsun inşallah canım ne diyeyim hala şaşkınım valla, inşallah sizlere de nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Çok teşekkür ederim çok şağol Rabbim sizlere de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin canım Bat 14 Mayıs yani yarınpazartesi kan tahlili yaptıracağım bakalım, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
En son beta vermiştin cnm sıfırlanmış miydi? Eger sifirlandiysa gelmiş mucizenHayırlısı olsun inşallah canım ne diyeyim hala şaşkınım valla, inşallah sizlere de nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Çok teşekkür ederim çok şağol Rabbim sizlere de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin canım Bat 14 Mayıs yani yarınpazartesi kan tahlili yaptıracağım bakalım, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Evet canım, şaşkınım valla hayırlısı olur inşallah canım hepimiz için Rabbim size de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarEn son beta vermiştin cnm sıfırlanmış miydi? Eger sifirlandiysa gelmiş mucizen
Benim o kadar uzun sürmüyor 3 günde bitiyorOyle dıyorlar da kargo gelıyor, ben kedı kumu aldım 17 mayıs sonrası yazıyordu kargo cıkıs tarıhı ıcın, ertesı gun verdıler kargoya.. Zaten 20 mayısa ancak biter adetin
Tahmını döngün ne kadarBenim o kadar uzun sürmüyor 3 günde bitiyor
Kuzu bu muuBen önceleri miratech marka kullanıyordum ama 5 tanesi 50 TL olunca bıraktım, geçen ay instagramdan bir gebenin günlüğünden aldım 30 tane surelab diye bir marka gönderdi 2 tane de gebelik testi doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim test güvenilir mi diye saat 14:30 gibi yaptım hep ve 12 den sonra sıvı almadım net pik gösterdi
3. Adetim bu 28 gün sürüyorTahmını döngün ne kadar
O zaman yetişir canım, sen bilirsin yine de3. Adetim bu 28 gün sürüyor
Hayırlı olsun kuzum bariz çizgi var çok güzel bi haber verdin bu güzel gündeHayırlı bayramlar hepimize kızlar
Nice sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar görelim inşallah.
Kızlar benim bir sorum var, şimdi benim bugün hastalanmam lazımdı, ama hastalanmadım, kürtaj sonrası 1 adet gördüm, bu ikinci olacaktı, nedense içimden bir ses test yap dedi, elimde de bir tane test vardı sabah yaptım diğer çizgi silik, görünüyor ama ihtimal veremiyorum çünkü daha 15 gün önce beta yapıldı, 15 gün sonra olur mu ki, kafam çok karıştı testi buraya da atayım hatta
Bakicam şimdi kuzum başka siteleredeO zaman yetişir canım, sen bilirsin yine de
Daha erken gonderen cıkar, ama pazartesı verseler kargoya salı carsamba gelırBakicam şimdi kuzum başka sitelerede
Hayır hayır ebru ceylanın sayfası değil buKuzu bu muu
Çok çol teşekkür ederim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde sizlere de versin inşallahHayırlı olsun kuzum bariz çizgi var çok güzel bi haber verdin bu güzel gündesağlıkla doğsun inşallah canım benimm
Gitti gidiyor dan sipariş vericem 50 adet bide 2 tane gebelik testi orada tarih verilmemiş 5 ten önce aynı gün kargoya verilir yazıyorDaha erken gonderen cıkar, ama pazartesı verseler kargoya salı carsamba gelır
Doğrudur o doğrudurÇok çol teşekkür ederim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde sizlere de versin inşallahama ben hala test yanlış diyorum pazartesi netleşir
Buldum sayfayı kuzumHayır hayır ebru ceylanın sayfası değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?