Hayır hele bu ay geriden gelen yumurtam vardı adete 1 hafta kala oldum iğne canım gerçi benim hep negatif ama olsun16. Günde yapılabildiğine göre 2 gün daha var demektir bu iyi bişey. Ben 14 günden sonra yumurta kalitesi iyi değildir iğneyi boşuna yapmayın diye okudum o yüzden sordum canım. İnşallah öyle bir şey yoktur da sağlıklı olur bu sefer
Hadi bakalım. Vesile olsun inşallahGitti gidiyor dan sipariş vericem 50 adet bide 2 tane gebelik testi orada tarih verilmemiş 5 ten önce aynı gün kargoya verilir yazıyor
İnşallah cnmHadi bakalım. Vesile olsun inşallah
Belli canım ikinci çizgi hayırlı olsun canım insallah bayram hediyesini almissindir
Canım gidemedim maalesef pazartesi randevuma gideceğim inşaallah.Rhea Silvia canım kan testi yaptırdın mı
Ooo ınsallah belkı kese de görünür, kac gunluk oluyor pazartesıyeCanım gidemedim maalesef pazartesi randevuma gideceğim inşaallah.
31.gün oluyor canım kese görünür mü acaba bilmiyorum? Şimdilik evdeki gebelik ve ovu testlerini yapıyorum düne göre bugün koyu baya.Ooo ınsallah belkı kese de görünür, kac gunluk oluyor pazartesıye
Haa o zamn gorulmeyebılır daha31.gün oluyor canım kese görünür mü acaba bilmiyorum? Şimdilik evdeki gebelik ve ovu testlerini yapıyorum düne göre bugün koyu baya.
Çizgi var canım inşallah hamilesindir. 15 gün önce HCG kaç çıkmıştı
1.24 gibi bişeydi canım, doktor normal demişti bilemiyorumÇizgi var canım inşallah hamilesindir. 15 gün önce HCG kaç çıkmıştı
Bakalım görülür belki erken döllenmiştir. Düşük yaptığımda adetten hemen önceki testim negatifti adetten dört gün sonra pozitife dönmüştü. Bu baya erken çıktı.Haa o zamn gorulmeyebılır daha
O zaman süper hayırlı olsun canım sağlıkla llerlesin inşallah1.24 gibi bişeydi canım, doktor normal demişti bilemiyorum
Hadi inşallahBakalım görülür belki erken döllenmiştir. Düşük yaptığımda adetten hemen önceki testim negatifti adetten dört gün sonra pozitife dönmüştü. Bu baya erken çıktı.
İnşallah canım hayırlısıO zaman süper hayırlı olsun canım sağlıkla llerlesin inşallah
Ertesi gün normal kaset yaptım o da koyu çıktı. Pazartesi yazarım inşaallah buraya daHadi inşallahtest de epey koyuydu, hcg artmıstır baya
Senin bebişi ekledim bileErtesi gün normal kaset yaptım o da koyu çıktı. Pazartesi yazarım inşaallah buraya da
Yaa bakayım bi nasıl duruyo ❤Çok sağ olun canım Allah en kısa zamanda listeyi bebişle doldursunSenin bebişi ekledim bile
İnşallahhYaa bakayım bi nasıl duruyo ❤Çok sağ olun canım Allah en kısa zamanda listeyi bebişle doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?