- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yaa hayırlı olsun canım İnşaAllah vardır bebişGörüyor musun arkadaşıma attım, bişey yok dedi, ama çok bariz belli de, benim şaşkınlığım 15 gün içinde olması, çok ama çok şaşkınım, hayırlısı olsun inşallah diyelim, pazartesi bir olsun da test vereyim bari
Ay benim hala daimi üye gibi karşısı boşİnşallahhliste dolmak üzere cok sukur ki
Senin sıran da geliyorAy benim hala daimi üye gibi karşısı boş
Yok yok olur mu öyle şey baksana her ay bi hamilemiz çıkıyor maşallah sıra gelecek inş. her isteyene.Ay benim hala daimi üye gibi karşısı boş
9 haziran cnm artık ümidim kalmadı ama totem olsun
Aa beni de unutma lütfenAy benim hala daimi üye gibi karşısı boş
Öyle deme tedavı İle hemen olcak belkı de, Bosuna beklemısım diceksin9 haziran cnm artık ümidim kalmadı ama totem olsungeçen sene haziranda melek kizimi öğrenmiştim simdi tedaviye başlamayı planlıyoruz..
Kuzum testlerim eğer yetişirse yapmaya baslicam sanada haber veririm batlarımız aynı yunurtlamamizda aynı gün olur diye düşünüyorum tam zamanlı oldu he9 haziran cnm artık ümidim kalmadı ama totem olsungeçen sene haziranda melek kizimi öğrenmiştim simdi tedaviye başlamayı planlıyoruz..
Belki de cnm nasip bakalım.. Bu ay hic bisey kullanmicam zaten kendimi spora vericem ama bi yandan da pogca börek kurabiye yapasım varÖyle deme tedavı İle hemen olcak belkı de, Bosuna beklemısım diceksin
Biz senle beraber gidiyoruz hadi bakalim beraber hamile kalırız insKuzum testlerim eğer yetişirse yapmaya baslicam sanada haber veririm batlarımız aynı yunurtlamamizda aynı gün olur diye düşünüyorum tam zamanlı oldu heinşallah aynı zamanda mucizemiz gelire
Sen yap buzluga at, hamıle kaldıgında canın cekınce hemen yersinBelki de cnm nasip bakalım.. Bu ay hic bisey kullanmicam zaten kendimi spora vericem ama bi yandan da pogca börek kurabiye yapasım var
Ya hiç de bilmem biliyor musun güzel yapamadım bi kac kez denedim sonra vazgeçtim yapmaktanSen yap buzluga at, hamıle kaldıgında canın cekınce hemen yersin
Wallahı nefis yemek tarifleri en iyi arkadsım bu konuda, bazı tarifleri kaydediyorum, hep ölçü o sekılde yapıyorum.. Ben de belli başlı seylerı yaparım öyle.. Burda yemek yarısmalarındakı tarıflerı goruyorum, agzım acık kalıyor, ne guzel ugras verıyolar.. Şipşak kolay şeyler yaparım genelde..Ya hiç de bilmem biliyor musun güzel yapamadım bi kac kez denedim sonra vazgeçtim yapmaktanbana güzel hamur isi tariflerinizi verirsiniz şöyle kolay ama guzel ya ne güzel dedin. Benim doğru düzgün hic canım bişey istemişti 4 buçuk ayda hatta anneme deidm ne zaman asercem ben diye bi kere tatlı görmüştüm rüyamda onu istedim o kadar
Aslında bebek fikrini tamamen kafamdan atmak istiyorum su sira.. Ay sorma bende bakıyorum ne hamarat yemek yarismasindakiler imreniyorum valla ben hep klasik seyler yapıyorumWallahı nefis yemek tarifleri en iyi arkadsım bu konuda, bazı tarifleri kaydediyorum, hep ölçü o sekılde yapıyorum.. Ben de belli başlı seylerı yaparım öyle.. Burda yemek yarısmalarındakı tarıflerı goruyorum, agzım acık kalıyor, ne guzel ugras verıyolar.. Şipşak kolay şeyler yaparım genelde..
Mide bulantısı falan olur ugrasmak istemezsin diye hazır da Bı kac bısey yapabılırsın sımdıden, bebısın gelmesı yakın dıye dusun hep
Evet canım haklısınAMİNNN. Allahım kimseye yük olmadan yaşamayı nasıp etsın. Biz de uzun ömurlü olalım ama elden ayaktan hiç düşmeyelim yaşadığımız yerı cennet bahçesi gibi huzura çevirelim. İnsanlar yaka silkmesinde hep bizlerin yanında olmak istesin
Onları da duydum duyuyorum hatta kayınvalidem kendini yerlere atmışkınamak istemiyorum ama cahillikle kötülük arasında ince çizgi var ben cahil dıyemıyorum kötülük bu. Bir cana her ne pahasına olursa olsun kıymaya çalışmak kötuluktur ya
Başlık önerisi harikaOyy kıyamam özlem çok zor gerçekten bugünlerde herşeyin kıymetini daha iyi anladık... Ne lüksmüş sevdiklerimizle rahat rahat görüşebilmeksen dedene çok bağlısın dimi daha önce de bahsetmiştin
Sen nereye biz oraya kuzum sen bi topik aç yine düşük sonrası birbirine sahip çıkmış ve muradına ermiş annişler diye biz oraya geçelim bu günler de geride kalsın
İnşallah kuzummBiz senle beraber gidiyoruz hadi bakalim beraber hamile kalırız ins
Senin sıran da geliyoraz kaldı
Haziran da ilaç tedavisi var bakalım temmuza umutYok yok olur mu öyle şey baksana her ay bi hamilemiz çıkıyor maşallah sıra gelecek inş. her isteyene.
Bende aynı siteyi önerecektim ne öğrendimse oradan resmenWallahı nefis yemek tarifleri en iyi arkadsım bu konuda, bazı tarifleri kaydediyorum, hep ölçü o sekılde yapıyorum.. Ben de belli başlı seylerı yaparım öyle.. Burda yemek yarısmalarındakı tarıflerı goruyorum, agzım acık kalıyor, ne guzel ugras verıyolar.. Şipşak kolay şeyler yaparım genelde..
Mide bulantısı falan olur ugrasmak istemezsin diye hazır da Bı kac bısey yapabılırsın sımdıden, bebısın gelmesı yakın dıye dusun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?