Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa hayırlı olsun canım İnşaAllah vardır bebiş var görünürde çizgi.Evde tam bayram havası olucak desene.

9 haziran cnm artık ümidim kalmadı ama totem olsun geçen sene haziranda melek kizimi öğrenmiştim simdi tedaviye başlamayı planlıyoruz..
Kuzum testlerim eğer yetişirse yapmaya baslicam sanada haber veririm batlarımız aynı yunurtlamamizda aynı gün olur diye düşünüyorum tam zamanlı oldu he inşallah aynı zamanda mucizemiz gelire

Kuzum testlerim eğer yetişirse yapmaya baslicam sanada haber veririm batlarımız aynı yunurtlamamizda aynı gün olur diye düşünüyorum tam zamanlı oldu he inşallah aynı zamanda mucizemiz gelire
Biz senle beraber gidiyoruz hadi bakalim beraber hamile kalırız ins

Sen yap buzluga at, hamıle kaldıgında canın cekınce hemen yersin
Ya hiç de bilmem biliyor musun güzel yapamadım bi kac kez denedim sonra vazgeçtim yapmaktanbana güzel hamur isi tariflerinizi verirsiniz şöyle kolay ama guzel ya ne güzel dedin. Benim doğru düzgün hic canım bişey istemişti 4 buçuk ayda hatta anneme deidm ne zaman asercem ben diye bi kere tatlı görmüştüm rüyamda onu istedim o kadar

Wallahı nefis yemek tarifleri en iyi arkadsım bu konuda, bazı tarifleri kaydediyorum, hep ölçü o sekılde yapıyorum.. Ben de belli başlı seylerı yaparım öyle.. Burda yemek yarısmalarındakı tarıflerı goruyorum, agzım acık kalıyor, ne guzel ugras verıyolar.. Şipşak kolay şeyler yaparım genelde..
Mide bulantısı falan olur ugrasmak istemezsin diye hazır da Bı kac bısey yapabılırsın sımdıden, bebısın gelmesı yakın dıye dusun hep

Aslında bebek fikrini tamamen kafamdan atmak istiyorum su sira.. Ay sorma bende bakıyorum ne hamarat yemek yarismasindakiler imreniyorum valla ben hep klasik seyler yapıyorum

Evet canım haklısın Allah affetsin belki pişmandır..

Başlık önerisi harika

Merhaba kızlar sahura alışıp uyku tutmayanlardan ben burdayım, maşallah sohbet etmişsiniz Ha-ri inşallah taşınma işin kolay olur kuzum, sen zaten hazırlığını yapmışsın, inşallah kolay taşınır yeni evinde mutlu mesut bebişli bebişli yaşarsın burcusami kuzum anneler çocuklarından illaki şikayet eder bence az da olsa çokta olsa, bir insan büyütmek onu şekillendirmek kolay değil tabiki, ama biz yaşadıklarımızdan dolayı daha sabırlı olacağız Allahın emanetlerine karşı inşallah HejaR12 inşallah gebelik vardır kuzu bizi habersiz bırakma listemizin dolması ne kadar güzel bayramda kayınvalidemgil kaçıp bize geldi o yüzden yazamadım kızlar öpüyorum hepinizi bayramınızı kutluyorum
Bu arada kasıklarımda ağrı var sanırım yumurtlama dönemindeyim.. Özellikle sağ tarafta, tüp doktorum sağ tarafımda daha az yumurta olduğunu söylemişti bana, ondan mı daha çok ağrıyor yoksa orda mı büyüyor yumoşum bilmiyorum. Hayırlısı be bu günleri değerlendirmemek için kendimi zor tutuyorum dın dın dın dın.. Bakalım neler olacak
Coming soon takipte kalınız

Bende aynı siteyi önerecektim ne öğrendimse oradan resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…