Biz birlikte hamıle kalıcaz gıbı gelıyor banaHaziran da ilaç tedavisi var bakalım temmuza umut
Cok ıyı cidden, ben de resim yolluyorum bazen, güzel bişey yapıncaBende aynı siteyi önerecektim ne öğrendimse oradan resmen
Hadi inşallahBiz birlikte hamıle kalıcaz gıbı gelıyor bana
Hadi inşallahBiz birlikte hamıle kalıcaz gıbı gelıyor bana
İnsallahh canım, gerek kalmaz o işleme de bizim tarihlerimiz yakın, yakın zamanda gıdıcez doktora, gerçi beni 15.güm çagırdıHadi inşallahzamanında regl olsam da 12 gün sonra gittiğimde tamam kalınlaşmış dese benden mutlusu olmaz şuan ilk odak noktam o, inşallah yapışıklık vs yoktur da diğer ay başlayabiliriz denemeye
Onun bat gecikecek canım, ama içimde güzel bir his varPembeAnkaKusu kiz senin bat geçmiş test yaptın.mi yoksa kırmızıları mi gordun
Bakalım 17 si 18i gibi zamanında olsam 12. gün giderim yine de baya yakınızİnsallahh canım, gerek kalmaz o işleme de bizim tarihlerimiz yakın, yakın zamanda gıdıcez doktora, gerçi beni 15.güm çagırdı
Neden geçekecek ben kaçırdım sanki mesajlari
Benim adet döngüm düzenli ve az buçuk ovulasyon günüm belli olduğu için kaçıncı gün başlaman gerek ona birşey diyemiyorum ama yapmaya başladığımda genelde 14:30 gibi yaptım her gün ve 12 den sonra hiç su vs içmedim pik olduktan sonra sabah akşam da yapan var kaçırmamak içinKızlar ovulasyon testini sipariş verdim 30lu 3 4 güne elimde olur ama nasıl yapicam ne zaman basliycam hicbisey bilmiyorum günde 1 kere yeterli olurmu Instagram kesfette karşıma çıktı sıvı alımına dikkat edin diye ama az sıvi çok sıvımı
Benim düzensizdi ama ortalama 35 günde adet olduğum için 15. Günden sonra yumurtlarım diye 15. Gün başladım ve 1 tane yaptım gün içinde. 19 ve 20. Günlerde pik gördüm ertesi gün çatladı. Embriyosuz bir hamilelik geçirdim ama olsun işe yaradı en azındanKızlar ovulasyon testini sipariş verdim 30lu 3 4 güne elimde olur ama nasıl yapicam ne zaman basliycam hicbisey bilmiyorum günde 1 kere yeterli olurmu Instagram kesfette karşıma çıktı sıvı alımına dikkat edin diye ama az sıvi çok sıvımı
Benım de 19u görünüyor.. 2 haziranda gidicem ben de oyle olursa..Bakalım 17 si 18i gibi zamanında olsam 12. gün giderim yine de baya yakınız
Polıkıstık oldugu ıcın yumurtalama gecıkıyor demıstı, sakin sakin buyutuyor yumurtayıNeden geçekecek ben kaçırdım sanki mesajlariay ins güzel şeyler olur
Canım senın adetın duzenlı ve 29 gunde bır oldugu ıcın 10.gunden ıtıbaren başla, 12den sonra sıvı alma, saat 4 gıbı de testını yaparsın aynı gebelık testı yapıyor gıbı yapıcaksın, yaptıkça testlerini bize gönder biz yorumlarız, 2 yıl yaptım bu testlerı, artık ordinaryüs oldum bu konudaKızlar ovulasyon testini sipariş verdim 30lu 3 4 güne elimde olur ama nasıl yapicam ne zaman basliycam hicbisey bilmiyorum günde 1 kere yeterli olurmu Instagram kesfette karşıma çıktı sıvı alımına dikkat edin diye ama az sıvi çok sıvımı
6 haziran canım
Ay insallah vardır bir hayır bunun altında dört gözle bekliyoruzPolıkıstık oldugu ıcın yumurtalama gecıkıyor demıstı, sakin sakin buyutuyor yumurtayı
Al benden de o kadarAy benim hala daimi üye gibi karşısı boş
Yok balım ya test falan yapmadım kırmızıları görsem şükredecek haldeyim yumurtlama olmuyor hasta da olmuyorum bu ay gecikti baya... Aslında adet olsam en azından doktora gidicem ilaç vericek de amaaan saldım gitti napayım hayırlısıPembeAnkaKusu kiz senin bat geçmiş test yaptın.mi yoksa kırmızıları mi gordun
Yaa canım benim çok tatlısın inşallah dediğin gibidir
Dolacak, az kaldı eylule kadar tamamlarız ınsallahAl benden de o kadar
Yok balım ya test falan yapmadım kırmızıları görsem şükredecek haldeyim yumurtlama olmuyor hasta da olmuyorum bu ay gecikti baya... Aslında adet olsam en azından doktora gidicem ilaç vericek de amaaan saldım gitti napayım hayırlısı
Yaa canım benim çok tatlısın inşallah dediğin gibidirinanılmaz moral veriyorsunuz bana şu halde bile inşallah bütün sütun bebiş dolsuuun
Pik ve catlamada mı ilişki gerekiyorBenim adet döngüm düzenli ve az buçuk ovulasyon günüm belli olduğu için kaçıncı gün başlaman gerek ona birşey diyemiyorum ama yapmaya başladığımda genelde 14:30 gibi yaptım her gün ve 12 den sonra hiç su vs içmedim pik olduktan sonra sabah akşam da yapan var kaçırmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?