Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam deniycem inşallah tutar bu ay

Gönderirim yorumlarsınız ama başladığım günden itibaren full aticam artık sıkılıcaksınız her gün gün bu nee diyee

Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnemi yaptım. Dünden beri kasıklarım gergin ve ağrıyordu dün ve bugün ovulasyon testi yaptım koyu ama tam pik değildi. İnşallah iğne fayda eder de büyüyüp çatlar. İğneyi bugün 14.00 de yaptım yarın ve ertesi gün sonrasında da gün aşırı ilişki önerdi doktor. İnşallah tutar hayırlısıyla

Hayırlısı bakalım canım tabu sen ne kadar düzenli adet olsan yumurtaların çoğalır hamile kalmak için iyi fırsat olur ama işte adet olmadin moda yumurtlama günün belli değil yumutlrtlar cogalmiyot üretmiyor ins bu gecikmeden vardır bir hayır ons bebiş için geçilmiştir

Amin ins canım tutar senden de hayırlı bir haber bekliyoruz

Kuzum tam anlamadım ama bende pko var ya o yüzden oluyor bayadır iyiydim adet de oluyordum 1 senedir ilk defa böyle oldu... Pkoda yumurtalar çok oluyor zaten sadece aynı anda birden fazla büyümeye çalıştığı için küçük küçük birsürü yumurta oluyor bir tanesi öne çıkıp çatlayamıyor. Neyse inşallah hayırlısı böyledir

Himm bu farklı bir şeymiş ilk defa duydum pko olanlar demek boyLeymis peki hiç yumurtalara masaj yapmayı duydunmu dün ilk defa duydum öyle birşey hamile kalmak için kasiklara .adak yaoiliyormus yumurtalıklar için ilk defa değişik şeyler duyuyorum neler var neler bilmediğimiz Rabb'im biz kadınlara güç kuvvet versin dağlık versin ne zordur anne olmak

Her 3 kadından biri pko aslında doktorum söylemişti çok yaygın canım sen nasıl duymadın şaşırdım masajı duymuştum ama denemedim araştırayım bakalım sağol kuzum amin çok teşekkür ederim

Neden test yapmıyorsun canım? İnşaAllah hiç beklemediğin halde pozitif görürsün.

Kızlar ya sabah ovulasyon testim koyuya yakındı ama ttam pik değildi. Öğleden sonra 2 de çatlatma iğnesi yaptım saat sekizde tekrar test yaptım pik olmuş. Bu iğnenin etkisi mi yoksa kendiliğinden mi pik olmuştur. İğne 6 saatte hemen etkileyebilir mi

Bir de ovulasyon testlerini aldığım abla çatlatma iğnesi sonrası testlere devam et eğer 5 6 gün pik olarak devam etmezse iğne ise yaramamis yumurta gelişmemiş ve catlamamis demektir dedi. Ama bu iğne HCG içeriyor ve test o yüzden pik gösteriyor yumurtanin çatlaması ve geliştirmesi ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Testleri boş yere harcamayayim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…