Tamam deniycem inşallah tutar bu ayBenim düzensizdi ama ortalama 35 günde adet olduğum için 15. Günden sonra yumurtlarım diye 15. Gün başladım ve 1 tane yaptım gün içinde. 19 ve 20. Günlerde pik gördüm ertesi gün çatladı. Embriyosuz bir hamilelik geçirdim ama olsun işe yaradı en azından12ye kadar yedim içtim normal bir şekilde, 3 e kadar sıvı almadım. Sadece çok susarsam bir iki yudum içtim o kadar. İlk defa deneyecekseniz adet döngünüze göre adet bitiminde hemen başlayın bence. Folik asitte kullanmaya başlarsanız iyi olur. Adet söktürücü ve yumurtlama masajları varmış, arkadaşların bahsettiği birgebeningünlüğü nün videoları var. Aklınıza yatarsa onları da deneyebilirsiniz. İnşallah güzel sonuçlarla gelin
Gönderirim yorumlarsınız ama başladığım günden itibaren full aticam artık sıkılıcaksınız her gün gün bu nee diyeeCanım senın adetın duzenlı ve 29 gunde bır oldugu ıcın 10.gunden ıtıbaren başla, 12den sonra sıvı alma, saat 4 gıbı de testını yaparsın aynı gebelık testı yapıyor gıbı yapıcaksın, yaptıkça testlerini bize gönder biz yorumlarız, 2 yıl yaptım bu testlerı, artık ordinaryüs oldum bu konuda
AşkolsunGönderirim yorumlarsınız ama başladığım günden itibaren full aticam artık sıkılıcaksınız her gün gün bu nee diyee
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alacağız bu kezBenım de 19u görünüyor.. 2 haziranda gidicem ben de oyle olursa..
İnşallahh canımHadi bakalım inşallah güzel haberler alacağız bu kez
Genelde sperm sıkıntısı olmayan pik öncesi, pik, çatlamadan sonra 2 gün net değerlendiriyorPik ve catlamada mı ilişki gerekiyor
Öyle diyosaniz öyle olsunAşkolsunbiz sıkılmayız
Hayırlısı bakalım canım tabu sen ne kadar düzenli adet olsan yumurtaların çoğalır hamile kalmak için iyi fırsat olur ama işte adet olmadin moda yumurtlama günün belli değil yumutlrtlar cogalmiyot üretmiyor ins bu gecikmeden vardır bir hayır ons bebiş için geçilmiştirAl benden de o kadar
Yok balım ya test falan yapmadım kırmızıları görsem şükredecek haldeyim yumurtlama olmuyor hasta da olmuyorum bu ay gecikti baya... Aslında adet olsam en azından doktora gidicem ilaç vericek de amaaan saldım gitti napayım hayırlısı
Yaa canım benim çok tatlısın inşallah dediğin gibidirinanılmaz moral veriyorsunuz bana şu halde bile inşallah bütün sütun bebiş dolsuuun
Amin ins canımMerhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnemi yaptım. Dünden beri kasıklarım gergin ve ağrıyordu dün ve bugün ovulasyon testi yaptım koyu ama tam pik değildi. İnşallah iğne fayda eder de büyüyüp çatlar. İğneyi bugün 14.00 de yaptım yarın ve ertesi gün sonrasında da gün aşırı ilişki önerdi doktor. İnşallah tutar hayırlısıyla
Tamam kuzum sağolGenelde sperm sıkıntısı olmayan pik öncesi, pik, çatlamadan sonra 2 gün net değerlendiriyor
Kuzum tam anlamadım ama bende pko var ya o yüzden oluyor bayadır iyiydim adet de oluyordum 1 senedir ilk defa böyle oldu... Pkoda yumurtalar çok oluyor zaten sadece aynı anda birden fazla büyümeye çalıştığı için küçük küçük birsürü yumurta oluyor bir tanesi öne çıkıp çatlayamıyor. Neyse inşallah hayırlısı böyledirHayırlısı bakalım canım tabu sen ne kadar düzenli adet olsan yumurtaların çoğalır hamile kalmak için iyi fırsat olur ama işte adet olmadin moda yumurtlama günün belli değil yumutlrtlar cogalmiyot üretmiyor ins bu gecikmeden vardır bir hayır ons bebiş için geçilmiştir
Himm bu farklı bir şeymiş ilk defa duydum pko olanlar demek boyLeymisKuzum tam anlamadım ama bende pko var ya o yüzden oluyor bayadır iyiydim adet de oluyordum 1 senedir ilk defa böyle oldu... Pkoda yumurtalar çok oluyor zaten sadece aynı anda birden fazla büyümeye çalıştığı için küçük küçük birsürü yumurta oluyor bir tanesi öne çıkıp çatlayamıyor. Neyse inşallah hayırlısı böyledir
Her 3 kadından biri pko aslında doktorum söylemişti çok yaygın canım sen nasıl duymadın şaşırdımHimm bu farklı bir şeymiş ilk defa duydum pko olanlar demek boyLeymispeki hiç yumurtalara masaj yapmayı duydunmu dün ilk defa duydum öyle birşey hamile kalmak için kasiklara .adak yaoiliyormus yumurtalıklar için ilk defa değişik şeyler duyuyorum neler var neler bilmediğimiz Rabb'im biz kadınlara güç kuvvet versin dağlık versin ne zordur anne olmak
Neden test yapmıyorsun canım? İnşaAllah hiç beklemediğin halde pozitif görürsün.Al benden de o kadar
Yok balım ya test falan yapmadım kırmızıları görsem şükredecek haldeyim yumurtlama olmuyor hasta da olmuyorum bu ay gecikti baya... Aslında adet olsam en azından doktora gidicem ilaç vericek de amaaan saldım gitti napayım hayırlısı
Yaa canım benim çok tatlısın inşallah dediğin gibidirinanılmaz moral veriyorsunuz bana şu halde bile inşallah bütün sütun bebiş dolsuuun
Vallahi ilaç gibi geldi.. Bakalım okulları açacaklar mıKızlar ya 9 günlük tatil bitmez diyordum. Yarın cumartesi. Tatil çoktan bitti
Zannetmiyorum bu dönem böyle biter bence canımVallahi ilaç gibi geldi.. Bakalım okulları açacaklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?