Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi bakmışsın yıllar devrilmiş
Benim 5 yil oldu hey gidi günler heyy ne öğrenciler tanıdım.. İlk 6 ayımda aday öğretmendim ordaki öğrencilerimle bag kuramadim ama ilk görev yerimdeki öğrencilerimle hala görüşüyorum canlarim benim

Benım 9 bitiyor ben ilk görev yerimde 3 yıl çalıstım, ilk ogrencılerim bu sene üniden mezun oluyor.. Çok yaşlandım.. Kızların coğu evlenmıs, coluk cocuga karısmıs

Canım bence yapma boşuna. Ben iğneden sonra yaptığımda koyu çıkıyor tabi bayağı iğnenin etkiside oluyor bence stres yapma bırak kendi haline çatlar Allahın izniyle.

Bence o abla testler çabucak bitsin, yenisini alsınlar diye böyle bişey uydurmustur, İlk Kez boyle bişey duydum ve hangı doktora soylesek buna güler.. Yapma test mest, zaten çatlatma ıgnesı belirli bır büyüklüğe gelen yumurtayı olgunlastırmak ıcın yapılır.

Benım 9 bitiyor ben ilk görev yerimde 3 yıl çalıstım, ilk ogrencılerim bu sene üniden mezun oluyor.. Çok yaşlandım.. Kızların coğu evlenmıs, coluk cocuga karısmıs
Ben 3 sene kusuratlarla kaldım cnm atanamadim o zamanlar cok üzüldüm atanamıyorum diye ama sonra dedim iyiki atanmamisim. Babamin son günlerinde yanındaydım.. Ben evliykem atandim cnm es durumuyla 1 sene sonra geldim hemen. Benimkiler ortaokuldu simdi lisedeler

Allah rahmet eylesin canımm

Allah rahmet eylesin canımm
Sağol cnm Allah razı olsun.. 2014 de öldü o gunden beri tum bayramlar hüzünlü geçer benim için.. Onun mezarına gidince işte bayramım benim derdim eşim de diyor ki seni bu sene anladım zormus.. Zor olmaz olur mu kolun kanadin eksik..

Ben de 2014 Eylul de kaybettim babamı, sanki daha once konusmustuk bunu, aynı yıl kaybetmısız diye.. Zor olmaz mı, canın kanın gitmiş

Rica edrim canım pko yu duydumda anlamadığım şey dedin ya yumurtalıklar çoğalıyor buyuyot küçük küçükler cstlamiyo die ona şaşırdım ben

Ay daha son ünite kaldı benim acaba lgs ye kadar açılır mı 8ler pek sanmıyorum ama
Bana da düşük bi ihtimal acılır gıbı geliyor, sadece 8ler.. Sonra geri kapanır gibi.. Benım de bir konu kaldı, deneme çözmeye vakit kalsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…