Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 2014 Eylul de kaybettim babamı, sanki daha once konusmustuk bunu, aynı yıl kaybetmısız diye.. Zor olmaz mı, canın kanın gitmiş
Evet canım konuşmuştunben hatırladım huzur içinde uyusun

Huzur içinde uyusun

Belli olmaz be canım Allah umutlarını yeşertsin inş. Bak sana dua ederken ezan okunuyor.
Yaa canım benim çok teşekkür ederim Güzel kalpleriniz umutlarımı yeşertir tabi yeşertmez mi senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah ne zaman gidiyordun doktora cinsiyeti çok merak ediyorum bakalım hangimiz tutturduk

Rica edrim canım pko yu duydumda anlamadığım şey dedin ya yumurtalıklar çoğalıyor buyuyot küçük küçükler cstlamiyo die ona şaşırdım ben
Heee evet kuzum bir tanesi tam büyüyeceğine birden fazla az az büyüyor doğduğumuzda yumurtalarımız oluşmuş oluyor ya zaten kadınlar sonradan yumurta üretmiyor sadece her ay bir tanesi büyüyüp çatlıyor. Benim pko olsa da bir tanesi diğerlerine göre daha çok büyüyüp geç de olsa çatlıyordu bu sefer olmadı bakalım hayırlısı olsun inşallah

Amin ins canım hayırlısı bakalım herkesin de kendine göre kaderinde bir derdi var inşallah o sorununda biter bitecek inşallah

Kuzum çok sıvı tüketmemeye çalış, adetin düzenli ise mesela 28 günde bir adet görüyorsan 14. Gün yumurtlama gibi düşünürsek tahmini, sen 10. Günden yapmaya başla, ben ikindi 3 gibi yapıyordum. Koyu çizgiyi yakalayıp silikleşene kadar yapıyordum. Ama tabi arkadaşların farklı tecrübeleri olabilir.

İnşallah tutar canım benim, evet iğneler etkisini gösteriyor canım demekki ağrı yapar inşallah bebiş olur

Ben de 2014 Eylul de kaybettim babamı, sanki daha once konusmustuk bunu, aynı yıl kaybetmısız diye.. Zor olmaz mı, canın kanın gitmiş
Evet cnm konuşmuştuk.. Bide bu sene kızımla geciricektik bi sürü hayal kurmustuk onun burukluğu da var tabi.. Ay bi cikamadim depresyondan su siralar..

Bencede boşa harcama canım, hcg içeriyor tabiki o yüzden doktorlar bekletiyor iğnenin etkisi geçince test yaptırıyorlar, aman ıncık cıncık düşünmekten mahfederler insanı, yok gelişmemiş yok çatlamamış demektir ne demek. Gelişirde Çatlarda Allahın izniyle sen yorma kafanı elinden geleni yapıyorsun doktorun dinle

Ay daha son ünite kaldı benim acaba lgs ye kadar açılır mı 8ler pek sanmıyorum ama
Belli olmuyor ki kuzum işleri oyuncağa döndü, bu dönem açmayıp şu kısıtlamalara dikkat etseler de seneye tüm kademeleri eskisi gibi normale dönüp başlasak valla sıkıldık bu halden.

Merhaba kızlar gece kuşu online nasılsınız inşallah iyisinizdir. Sohrab bazı kaçamaklar oldu bat ekleyebilir misin kuzum Rice etsem 1 haziran kuzum Kalbim73 Alman gülü bakalım neler olacak heyecanlıyım, hiç böyle umut dolu ve heyecanlı olacağımı sanmazdım, insanın dünyası başına yıkılıp yıkılıp yeniden iyileşiyor demekki..

Haklısın canım bende senin gibi düşündüm. Sonuçta hormonu yükledik tabiki testler pozitif çıkacak

İlk kez çatlatma iğnesi kullandım o yüzden herşeyi kafama takıyorum. Yumurta adetin 14. Günü 15 mm olmuştu iki gün daha bekleyelim ovulasyon testi ile takip et pik olmazsa iğneyi yap gün aşırı değerlendirin dedi. 15 gün sonra da test yapicam inşallah çektiğim ağrılara değer.

Hg gece kuşu hadi bakalım hayırlara vesile olsun kacamagin

Belli olmuyor ki kuzum işleri oyuncağa döndü, bu dönem açmayıp şu kısıtlamalara dikkat etseler de seneye tüm kademeleri eskisi gibi normale dönüp başlasak valla sıkıldık bu halden.
Aynen canım aç kapa oldu resmen inşallah normale döneriz seneye ama pek de umudum yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…