İnşallah değer tabi kuzum, yani düşünmemek imkansız ama rahatlamaya çalış, spermin 4 gün içerse kalabildiğini de düşünürsek içeride şansı var tabiki kuzumİlk kez çatlatma iğnesi kullandım o yüzden herşeyi kafama takıyorum. Yumurta adetin 14. Günü 15 mm olmuştu iki gün daha bekleyelim ovulasyon testi ile takip et pik olmazsa iğneyi yap gün aşırı değerlendirin dedi. 15 gün sonra da test yapicam inşallah çektiğim ağrılara değer.
Tamam kuzum sağolKuzum çok sıvı tüketmemeye çalış, adetin düzenli ise mesela 28 günde bir adet görüyorsan 14. Gün yumurtlama gibi düşünürsek tahmini, sen 10. Günden yapmaya başla, ben ikindi 3 gibi yapıyordum. Koyu çizgiyi yakalayıp silikleşene kadar yapıyordum. Ama tabi arkadaşların farklı tecrübeleri olabilir.
Ben de eski dizilerden izliyorum.Kırmızı oda izliyorum, sen napıyosun
Günaydın...Günaydın kızlar
Ne izliyorsunBen de eski dizilerden izliyorum.
GönülçelenNe izliyorsun
Aşkı memnu diceksin diye korktum, genelde herkes onu izliyor..Gönülçelen
Evet ben onu izledim çok kaliteliydi.Aşkı memnu diceksin diye korktum, genelde herkes onu izliyor..
Ben de yedi güzel adam izliyordum bir ara .. Eski TRT dizisi, yayınlandığı zamanı hıc bılmıyordum
Evet, cok kalıteli cidden.. Yasanan olaylar, gerçek hayatlar olunca bayılıyorum, yabancı dızilerde de oyle olunca sevıyorum..Evet ben onu izledim çok kaliteliydi.Sorma sorma ben de tam bi aşkı memnu izleyicisiydim, bu kez izlemiyorum.Her çıktığında izlerdim çok kaliteli dizi ama ya
Bir yada iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum,bi problem olmazsa inş.Cinsiyeti de sorarım zatenYaa canım benim çok teşekkür ederimGüzel kalpleriniz umutlarımı yeşertir tabi yeşertmez mi senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah ne zaman gidiyordun doktora cinsiyeti çok merak ediyorum bakalım hangimiz tutturduk
Gündüzde online olda iki lafın belini kıralım azıcık seninle.Merhaba kızlar gece kuşu onlinenasılsınız inşallah iyisinizdir. Sohrab bazı kaçamaklar oldu bat ekleyebilir misin kuzum Rice etsem 1 haziran kuzum Kalbim73 Alman gülü bakalım neler olacak heyecanlıyım, hiç böyle umut dolu ve heyecanlı olacağımı sanmazdım, insanın dünyası başına yıkılıp yıkılıp yeniden iyileşiyor demekki..
Belki kızdır o zaman hayırlısı olsun kuzum az kalmış öğrenirsin inşallah gittiğindeBir yada iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum,bi problem olmazsa inş.Cinsiyeti de sorarım zatenYüzümde ufak sivilceler çıkıyo oğlumda böyle değildi.1 hafta da karnım çıktı azcık saklanmıyorda artık.İlk gebelikte 5 aylık olunca çıktı.Bu daha erken belirginleşti. Çok göbeğim olmadığı için insanlar fark ediyor
Acaba kız mıBir yada iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum,bi problem olmazsa inş.Cinsiyeti de sorarım zatenYüzümde ufak sivilceler çıkıyo oğlumda böyle değildi.1 hafta da karnım çıktı azcık saklanmıyorda artık.İlk gebelikte 5 aylık olunca çıktı.Bu daha erken belirginleşti. Çok göbeğim olmadığı için insanlar fark ediyor
Herşeyin hayırlısı olsun canım.Belki çok cinsiyette takılmadığım için aşırı bi merakım yok eninde sonunda öğrenicez zaten Allah nasip ederse.Söylemiştim zaten gönlümden geçen kız diye.Belki kızdır o zaman hayırlısı olsun kuzum az kalmış öğrenirsin inşallah gittiğinde
Hep birlikte göreceğiz inş. canım.Allah razı olsun.Çok aşermem oluyor.Rüyalarımda bile görüyorum aşerdiklerimiAcaba kız mıgeliyor Rabb'im gönlüne gore veridn inşallah
Kız ben aseremiyorum öyle ruyalarma da girmiyorHep birlikte göreceğiz inş. canım.Allah razı olsun.Çok aşermem oluyor.Rüyalarımda bile görüyorum aşerdiklerimineyse ki ulaşılabilir şeylerdi.
Değişiyor işte aşerme konusuna genelde bekarlar inanmıyor naz yapmak gibi düşünüyorlar kardeşim öyle diyodu ben rüyamda bile gördüm dediğimde şok oldular.Kız ben aseremiyorum öyle ruyalarma da girmiyorbucocuk birşey istemiyo en son geçen gün canim tonbaligi vrkmisti konserve onlar koku yapmiyor ama çiğ Alip yapsam yiyemem kokudan bakalım zamanla asermem olur herhalde 5 oldum artık
Bende bir defa rüyamda gördüm dier gebelikte kiizo et gördüm eşime dedim al cnsim cekiyot die oda giisti almıştı bence snein ki kız canım kız bebekleri meyve aserirDeğişiyor işte aşerme konusuna genelde bekarlar inanmıyor naz yapmak gibi düşünüyorlar kardeşim öyle diyodu ben rüyamda bile gördüm dediğimde şok oldular.Benim meyveye aram pek yoktur normal de. Ama en çok meyve istiyor canım iyi bir şey benim için aslında.Karpuz çıksada bol bol yesek
Geldim geldim kız uyuyorGündüzde online olda iki lafın belini kıralım azıcık seninle.Ben yatışa geçiyorum sen muhabbete başlamış oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?