Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah değer tabi kuzum, yani düşünmemek imkansız ama rahatlamaya çalış, spermin 4 gün içerse kalabildiğini de düşünürsek içeride şansı var tabiki kuzum

Tamam kuzum sağol evet düzenli tam 28.günde oluyorum eşimde çalışıyor akşam 6 ya kadar inşallah kaçırmam

Aşkı memnu diceksin diye korktum, genelde herkes onu izliyor..
Ben de yedi güzel adam izliyordum bir ara .. Eski TRT dizisi, yayınlandığı zamanı hıc bılmıyordum
Evet ben onu izledim çok kaliteliydi. Sorma sorma ben de tam bi aşkı memnu izleyicisiydim, bu kez izlemiyorum.Her çıktığında izlerdimçok kaliteli dizi ama ya

Evet ben onu izledim çok kaliteliydi. Sorma sorma ben de tam bi aşkı memnu izleyicisiydim, bu kez izlemiyorum.Her çıktığında izlerdimçok kaliteli dizi ama ya
Evet, cok kalıteli cidden.. Yasanan olaylar, gerçek hayatlar olunca bayılıyorum, yabancı dızilerde de oyle olunca sevıyorum..
Aşkı memnu da kasıp kavurdu resmen bi nesli

Bir yada iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum,bi problem olmazsa inş.Cinsiyeti de sorarım zatenYüzümde ufak sivilceler çıkıyo oğlumda böyle değildi.1 hafta da karnım çıktı azcık saklanmıyorda artık.İlk gebelikte 5 aylık olunca çıktı.Bu daha erken belirginleşti.Çok göbeğim olmadığı için insanlar fark ediyor

Gündüzde online olda iki lafın belini kıralım azıcık seninle. Ben yatışa geçiyorum sen muhabbete başlamış oluyorsun.

Belki kızdır o zaman hayırlısı olsun kuzum az kalmış öğrenirsin inşallah gittiğinde

Acaba kız mı geliyor Rabb'im gönlüne gore veridn inşallah

Belki kızdır o zaman hayırlısı olsun kuzum az kalmış öğrenirsin inşallah gittiğinde
Herşeyin hayırlısı olsun canım.Belki çok cinsiyette takılmadığım için aşırı bi merakım yok eninde sonunda öğrenicez zaten Allah nasip ederse.Söylemiştim zaten gönlümden geçen kız diye.Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inş.

Hep birlikte göreceğiz inş. canım.Allah razı olsun.Çok aşermem oluyor.Rüyalarımda bile görüyorum aşerdiklerimi neyse ki ulaşılabilir şeylerdi.
Kız ben aseremiyorum öyle ruyalarma da girmiyor bucocuk birşey istemiyo en son geçen gün canim tonbaligi vrkmisti konserve onlar koku yapmiyor ama çiğ Alip yapsam yiyemem kokudan bakalım zamanla asermem olur herhalde 5 oldum artık

Değişiyor işte aşerme konusuna genelde bekarlar inanmıyor naz yapmak gibi düşünüyorlar kardeşim öyle diyodu ben rüyamda bile gördüm dediğimde şok oldular.Benim meyveye aram pek yoktur normal de. Ama en çok meyve istiyor canım iyi bir şey benim için aslında.Karpuz çıksada bol bol yesek

Bende bir defa rüyamda gördüm dier gebelikte kiizo et gördüm eşime dedim al cnsim cekiyot die oda giisti almıştı bence snein ki kız canım kız bebekleri meyve aserir benim de cnsim bir defa kappuz çekti buranın karpuzu da küçük İspanya dan geliyor e bizim türk marketlerinde satialnlar ise büyük kilosu 2 Euro ee alsam 20_25 Euro gider almadık alman marketten aldık oda şansımıza o kadar şekerli değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…