1 ayda 2 günlük hamile kalma süresi var kuzum bana doktor öyle söylemişti o yüzden kaçırmazsın bence yakalayınca koyu çizgiyi değerlendirTamam kuzum sağolevet düzenli tam 28.günde oluyorum eşimde çalışıyor akşam 6 ya kadar inşallah kaçırmam
Ben hiç bisey asermiyorumHep birlikte göreceğiz inş. canım.Allah razı olsun.Çok aşermem oluyor.Rüyalarımda bile görüyorum aşerdiklerimineyse ki ulaşılabilir şeylerdi.
Bende bunda henüz aşermeye başlamadım. Gerçi hiç birinde aşermemiştim. Herhalde o evreye varamadan düştüler. Ama en son düşüğümde sıcak ekmek kokusu geliyordu heryerden. Ama nasıl güzeldi anlatamam sokakta fırın önünde bekliyordum.Hep birlikte göreceğiz inş. canım.Allah razı olsun.Çok aşermem oluyor.Rüyalarımda bile görüyorum aşerdiklerimineyse ki ulaşılabilir şeylerdi.
İyiyim canım çok şükür bugünümüzeGeldim geldim kız uyuyorsen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Hayır canım yaptırmadım ilk gebeliğimde de yaptırmamıştım ama detaylı ultrasona giricem onu bekliyorum İnşaAllah o da 20.haftalarda oluyordu zaten.Ben hiç bisey asermiyorumikili tarama yaptınız mi canim
Bilmiyorum ben de kendime şaşırıyorum çok aşermem oluyor.Bende bunda henüz aşermeye başlamadım. Gerçi hiç birinde aşermemiştim. Herhalde o evreye varamadan düştüler. Ama en son düşüğümde sıcak ekmek kokusu geliyordu heryerden. Ama nasıl güzeldi anlatamam sokakta fırın önünde bekliyordum.
Hiç bi taramayı yaptırmadın mı üçlüyü de falan yani. Benim ilk gebeliğim on haftada sonlanmıştı. İkincisinde on dört haftaya gelmiştik. Bende yaptırmadım ikili taramayı kafaya takarım bişe çıkarsa diye. Sonrada düşünce yaptırsa mıydım diye düşündüm hep. Şimdi de kararsızım yaptırsan bi dert yaptırmasan başka dert. Senin başka çocuğun var mıydıHayır canım yaptırmadım ilk gebeliğimde de yaptırmamıştım ama detaylı ultrasona giricem onu bekliyorum İnşaAllah o da 20.haftalarda oluyordu zaten.
Kalp atışı için önümüzdeki cuma günü gideceğiz bakalım ne olacak.Bilmiyorum ben de kendime şaşırıyorum çok aşermem oluyor.İlk gebeliğimde bu kadar değildi. Muhakkak olur seninde Kalp atışını duydunuz mu?
Evet detaylı daha önemli tabiHayır canım yaptırmadım ilk gebeliğimde de yaptırmamıştım ama detaylı ultrasona giricem onu bekliyorum İnşaAllah o da 20.haftalarda oluyordu zaten.
Çoğu doktor rutinde yaptırıyor ama size kalmış tabi. Allah korusun olumsuz bisey olursa amniyosentez gibi üst testlere geciliyorHiç bi taramayı yaptırmadın mı üçlüyü de falan yani. Benim ilk gebeliğim on haftada sonlanmıştı. İkincisinde on dört haftaya gelmiştik. Bende yaptırmadım ikili taramayı kafaya takarım bişe çıkarsa diye. Sonrada düşünce yaptırsa mıydım diye düşündüm hep. Şimdi de kararsızım yaptırsan bi dert yaptırmasan başka dert. Senin başka çocuğun var mıydı
Evet var.Bi sorun çıkarsa gerçekten ben çok stres olacağım o yüzden yaptıramam ve bu testler yüzde yüz doğruluk payı da bulunmuyor bildiğim üzere ilk gebeliğim de doktorum detaylı ultrasona girmemin bu testlerden çok daha önemli olduğunu söylemişti.Hiç bi taramayı yaptırmadın mı üçlüyü de falan yani. Benim ilk gebeliğim on haftada sonlanmıştı. İkincisinde on dört haftaya gelmiştik. Bende yaptırmadım ikili taramayı kafaya takarım bişe çıkarsa diye. Sonrada düşünce yaptırsa mıydım diye düşündüm hep. Şimdi de kararsızım yaptırsan bi dert yaptırmasan başka dert. Senin başka çocuğun var mıydı
İnşaAllah gümbür gümbür duyarsınız.Kalp atışı için önümüzdeki cuma günü gideceğiz bakalım ne olacak.
Haziranda 2 olacak canım, Allah isteyen bütün kardeşlerime Nasib etsin sağlıklaİyiyim canım çok şükür bugünümüzeAh ne tatlıdır o şimdi kuzum benim kızın kaç yaşındaydı?
Maşallah Allah bağışlasın canımHaziranda 2 olacak canım, Allah isteyen bütün kardeşlerime Nasib etsin sağlıklaya tatlı olmaz mı. Tabi peşinde koşuyorum gün boyu çok şükür
Benim 2 lide hiçbir sorun görülmemişti, ama detaylıda belli oldu herşey, doğruluk payı düşük demekki ya da başka anomalileri hesaplamada kullanılıyor bilmiyorum,Evet var.Bi sorun çıkarsa gerçekten ben çok stres olacağım o yüzden yaptıramam ve bu testler yüzde yüz doğruluk payı da bulunmuyor bildiğim üzere ilk gebeliğim de doktorum detaylı ultrasona girmemin bu testlerden çok daha önemli olduğunu söylemişti.
Bizim 2 yaşımız 18 aylıkken oldu sanırım, hayır kelimesini duyar duymaz ağlıyordu, olumsuz herşeye çok tepkiliydi, şuan çok şükür Bi sorun yok inşallah atlatmışızdırMaşallah Allah bağışlasın canım.En hareketli zamanları zaten o yüzden gün boyunca uğraşıyorsun. 2 yaş sendromu var mı? O dönem çok hırçın oluyorlar.
Ah canım Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasınBenim 2 lide hiçbir sorun görülmemişti, ama detaylıda belli oldu herşey, doğruluk payı düşük demekki ya da başka anomalileri hesaplamada kullanılıyor bilmiyorum,
Bulantım var. Oruçken çok iyiydim. Gündüz hiç bişeyim yoktu. İftardan yada sahurdan sonra çıkarıyordum. Bayramdan beri bulantım fazla ama iyiyim hamdolsun. Az az sık sık yeyince ve tatlı yemeyince çıkarmıyorumİnşaAllah gümbür gümbür duyarsınız.Bulantın var mı peki?
Amin amin aminAh canım Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasınbüyük bir imtihan.Benim de bi yakınım detaylı da öğrendi sağlıklı olmadığını çok önemli o yüzden Rabbim herkese de iyi haberler duymayı nasip etsin.
Sağol canım.Bizimki de haziran doğumlu 5 yaşına girecek inş.Bizim 2 yaşımız 18 aylıkken oldu sanırım, hayır kelimesini duyar duymaz ağlıyordu, olumsuz herşeye çok tepkiliydi, şuan çok şükür Bi sorun yok inşallah atlatmışızdırAllah razı olsun canım, senin evladını da sana bağışlasın inşallah seninki kaç yaşında minik kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?