Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzum sağol evet düzenli tam 28.günde oluyorum eşimde çalışıyor akşam 6 ya kadar inşallah kaçırmam
1 ayda 2 günlük hamile kalma süresi var kuzum bana doktor öyle söylemişti o yüzden kaçırmazsın bence yakalayınca koyu çizgiyi değerlendir

Hep birlikte göreceğiz inş. canım.Allah razı olsun.Çok aşermem oluyor.Rüyalarımda bile görüyorum aşerdiklerimi neyse ki ulaşılabilir şeylerdi.
Bende bunda henüz aşermeye başlamadım. Gerçi hiç birinde aşermemiştim. Herhalde o evreye varamadan düştüler. Ama en son düşüğümde sıcak ekmek kokusu geliyordu heryerden. Ama nasıl güzeldi anlatamam sokakta fırın önünde bekliyordum.

Bilmiyorum ben de kendime şaşırıyorum çok aşermem oluyor.İlk gebeliğimde bu kadar değildi.Muhakkak olur senindeKalp atışını duydunuz mu?

Hayır canım yaptırmadım ilk gebeliğimde de yaptırmamıştım ama detaylı ultrasona giricem onu bekliyorum İnşaAllah o da 20.haftalarda oluyordu zaten.
Hiç bi taramayı yaptırmadın mı üçlüyü de falan yani. Benim ilk gebeliğim on haftada sonlanmıştı. İkincisinde on dört haftaya gelmiştik. Bende yaptırmadım ikili taramayı kafaya takarım bişe çıkarsa diye. Sonrada düşünce yaptırsa mıydım diye düşündüm hep. Şimdi de kararsızım yaptırsan bi dert yaptırmasan başka dert. Senin başka çocuğun var mıydı

Çoğu doktor rutinde yaptırıyor ama size kalmış tabi. Allah korusun olumsuz bisey olursa amniyosentez gibi üst testlere geciliyor

Evet var.Bi sorun çıkarsa gerçekten ben çok stres olacağım o yüzden yaptıramam ve bu testler yüzde yüz doğruluk payı da bulunmuyor bildiğim üzere ilk gebeliğim de doktorum detaylı ultrasona girmemin bu testlerden çok daha önemli olduğunu söylemişti.

İyiyim canım çok şükür bugünümüzeAh ne tatlıdır o şimdi kuzum benim kızın kaç yaşındaydı?
Haziranda 2 olacak canım, Allah isteyen bütün kardeşlerime Nasib etsin sağlıkla ya tatlı olmaz mı. Tabi peşinde koşuyorum gün boyu çok şükür

Haziranda 2 olacak canım, Allah isteyen bütün kardeşlerime Nasib etsin sağlıkla ya tatlı olmaz mı. Tabi peşinde koşuyorum gün boyu çok şükür
Maşallah Allah bağışlasın canım.En hareketli zamanları zaten o yüzden gün boyunca uğraşıyorsun. 2 yaş sendromu var mı? O dönem çok hırçın oluyorlar.

Benim 2 lide hiçbir sorun görülmemişti, ama detaylıda belli oldu herşey, doğruluk payı düşük demekki ya da başka anomalileri hesaplamada kullanılıyor bilmiyorum,

Maşallah Allah bağışlasın canım.En hareketli zamanları zaten o yüzden gün boyunca uğraşıyorsun. 2 yaş sendromu var mı? O dönem çok hırçın oluyorlar.
Bizim 2 yaşımız 18 aylıkken oldu sanırım, hayır kelimesini duyar duymaz ağlıyordu, olumsuz herşeye çok tepkiliydi, şuan çok şükür Bi sorun yok inşallah atlatmışızdır Allah razı olsun canım, senin evladını da sana bağışlasın inşallah seninki kaç yaşında minik kuzu

Benim 2 lide hiçbir sorun görülmemişti, ama detaylıda belli oldu herşey, doğruluk payı düşük demekki ya da başka anomalileri hesaplamada kullanılıyor bilmiyorum,
Ah canım Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın büyük bir imtihan.Benim de bi yakınım detaylı da öğrendi sağlıklı olmadığını çok önemli o yüzden Rabbim herkese de iyi haberler duymayı nasip etsin.

İnşaAllah gümbür gümbür duyarsınız.Bulantın var mı peki?
Bulantım var. Oruçken çok iyiydim. Gündüz hiç bişeyim yoktu. İftardan yada sahurdan sonra çıkarıyordum. Bayramdan beri bulantım fazla ama iyiyim hamdolsun. Az az sık sık yeyince ve tatlı yemeyince çıkarmıyorum

Amin amin amin detaylı yokmuş eskiden, bence de iyi birşey. Ama şimdi o haftaya kadar daha çok korkarmıyım diye içimde deli sorular dolaşıyor. İnsan 1 kez korkunca işte, cahillik mutluluktur derler ya, biliyoruz, bildiğimiz için daha çok düşünüyoruz. Yine de herşeye gücü yeten Allah.. Onun dediği olur.

Sağol canım.Bizimki de haziran doğumlu 5 yaşına girecek inş.ikizler burcu çok sıkılıyor pandemi de daha çok sıkıntı oldu.Onun için kardeş düşündük.Yaş farkı olucak ama belki biraz olsun arkadaşlık edebilirler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…