Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo tatlı sevmiyor minik tırtıl kız olmasın , bende hamilelikte tatlı yiyemem, normalde çok severim. İnşallah 4. Aydan sonra çok rahatlarsın canım, bulantı kötü. Allah güç kuvvet versin, er rakip esmasını çek güç kuvvet verir biiznillah

Yaa, benimde aynı şekilde oluyor du.Sahurdan sonra ve iftardan sonra artıyordu.Bulantı kalp atışının işaretidir derler canım için ferah olsun kalp atışı var inş.Benim öyle oluyor kalp atışı başlayınca bulantım artıyor.

Bizim kız da tam bir ikizler beni anlıyorsundur, olsun inşallah anlaşırlar oynarlar beraber pendemi hepimiz için sıkıntı canım umarım biter, en çok ta çocuklar için biter inşallah özgürce oynarlar. Maşallah Allah güzel günlerini göstersin

Sen yaşadığın için çok iyi anlıyorsun Allah bi daha yaşatmasın.Eğer ki gebelik olursa İnşaAllah gebeliğin iyice ilerledikten sonra söylersin insanlara.Ben nazara inanıyorum tedbir almak lazım ama tabi bazı şeyler de imtihandır.

Haziranda 2 olacak canım, Allah isteyen bütün kardeşlerime Nasib etsin sağlıkla ya tatlı olmaz mı. Tabi peşinde koşuyorum gün boyu çok şükür
Ay daha minnoş bu kız bende hep sanırdım büyük 5 yada 6 falan Allah bağışlasın canim

Sohrab ya ikizler burcuonun gibi ilerde zeki matematikçi olurlarsa inş.hiç fena olmaz. Ya senin kız da böyle sıcak kanlı mıdır, kendini sevdirir mi? Bıcır bıcır mı? Bizimki bayağ sıcak kanlı erkek çocuğuna göre.Geçen gün yataktayım uyumak üzere bi baktım ayaklarımı öpüyor

Allah bağışlasın canim benim kızda doğdu ablasi 5 ay sonra 5 yaşında öldü şimdi kıskanç küçüğü ablasının saçını çekiyor ablası ağlıyor ona vuruyor itiyor bvirde ablası çok duygusal hemen ağlar kiskaniyo uzun bir aradan sonra kardeş gelince yediremedi saltanatligi bitti öyle hissediyor kendini maa ayrımcılık yapmayız işte küçük die sıkıntı yaratıyor kardeşine kızıyor oynamak istemiyor ama ilk aylar çok sevdi kardeşi büyüyünce dişlerini gösterince ablası bozuldu dikkat edin yani ilk aylar karmakarışık geçer cocuklarda

Ay ne güzel öpüyor bende diyordum benim kız anormal bizim küçüğü de öyle gelir benim ayağımı yada babasının öper bilmiyorum nie yapar

Canım arkadaşların dediği gibi bulantı iyidir kalp atışı oldu mu bulantı olur bide bulantısı olan hamileler daha sağlıklıdır şeker sen stres yapma en kosazamanda öğrenirsin duyarsın kalp atışlarını

Seninkileri de Allah bağışlasın canım.Bakalım neler bekliyor bizi de,dikkat etmeye çalışacağım zaten.

İnşallah. Yani cuma gittiğimde yedi artı iki gün olacak kalp atışı duyulur diye düşünüyorum. Zaten baştada idrar testinden bi hafta sonra gitmiştim kese görünsün diye. Cumaya kadar beklerim diye düşünüyorum ama sabredemezsem bizim hastanede doktora baktırırım

Valla geçen gün rüyamda gördüm dopum yapmışım yanımda pusetin içinde bebek uyuyor ayakları görünüyor minik minik ayaklarını seviyorum. Kendi kendime diyorum ki ayakları küçük herhalde kız Allah ım inşallah kızdır diye dua ediyorum rüyamda. Hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsinde cinsiyet önemli değil şu aşamada ikisindende yok nasılsa

Yaaa, utandım cok tesekkür ederım canımm inşallah hayırlı evlat olup sizleri herzaman gururlarndırır

Günaydıııın Allahım çok şükür yüzdük yüzdük yasakların son gününe geldik hoş dünkü şampiyonluk kutlamaları yapanlar için ya erken bitti ya da onlar izin aldı ama olsun biz evde duranlar daha tehlikeliydik ve süremizi doldurmaya az kaldı

Günaydınn canım
Taşınıyorsunuz ha bir iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…