Ooo tatlı sevmiyor minik tırtıl kız olmasınBulantım var. Oruçken çok iyiydim. Gündüz hiç bişeyim yoktu. İftardan yada sahurdan sonra çıkarıyordum. Bayramdan beri bulantım fazla ama iyiyim hamdolsun. Az az sık sık yeyince ve tatlı yemeyince çıkarmıyorum
Yaa, benimde aynı şekilde oluyor du.Sahurdan sonra ve iftardan sonra artıyordu.Bulantı kalp atışının işaretidir derler canım için ferah olsun kalp atışı var inş.Bulantım var. Oruçken çok iyiydim. Gündüz hiç bişeyim yoktu. İftardan yada sahurdan sonra çıkarıyordum. Bayramdan beri bulantım fazla ama iyiyim hamdolsun. Az az sık sık yeyince ve tatlı yemeyince çıkarmıyorum
Bizim kız da tam bir ikizlerSağol canım.Bizimki de haziran doğumlu 5 yaşına girecek inş.ikizler burcu çok sıkılıyor pandemi de daha çok sıkıntı oldu.Onun için kardeş düşündük.Yaş farkı olucak ama belki biraz olsun arkadaşlık edebilirler inş.
Sen yaşadığın için çok iyi anlıyorsun Allah bi daha yaşatmasın.Amin amin amindetaylı yokmuş eskiden, bence de iyi birşey. Ama şimdi o haftaya kadar daha çok korkarmıyım diye içimde deli sorular dolaşıyor. İnsan 1 kez korkunca işte, cahillik mutluluktur derler ya, biliyoruz, bildiğimiz için daha çok düşünüyoruz. Yine de herşeye gücü yeten Allah.. Onun dediği olur.
Ay daha minnoş bu kız bende hep sanırdım büyük 5 yada 6 falanHaziranda 2 olacak canım, Allah isteyen bütün kardeşlerime Nasib etsin sağlıklaya tatlı olmaz mı. Tabi peşinde koşuyorum gün boyu çok şükür
Bizim kız da tam bir ikizlerbeni anlıyorsundur, olsun inşallah anlaşırlar oynarlar beraber pendemi hepimiz için sıkıntı canım umarım biter, en çok ta çocuklar için biter inşallah özgürce oynarlar. Maşallah Allah güzel günlerini göstersin
Allah bağışlasın canimSağol canım.Bizimki de haziran doğumlu 5 yaşına girecek inş.ikizler burcu çok sıkılıyor pandemi de daha çok sıkıntı oldu.Onun için kardeş düşündük.Yaş farkı olucak ama belki biraz olsun arkadaşlık edebilirler inş.
Ay ne güzel öpüyor bende diyordum benim kız anormalSohrab ya ikizler burcu onun gibi ilerde zeki matematikçi olurlarsa inş.hiç fena olmaz. Ya senin kız da böyle sıcak kanlı mıdır, kendini sevdirir mi? Bıcır bıcır mı? Bizimki bayağ sıcak kanlı erkek çocuğuna göre. Geçen gün yataktayım uyumak üzere bi baktım ayaklarımı öpüyor
Canım arkadaşların dediği gibi bulantı iyidir kalp atışı oldu mu bulantı olur bide bulantısı olan hamileler daha sağlıklıdır şeker sen stres yapma en kosazamanda öğrenirsin duyarsın kalp atışlarınıBulantım var. Oruçken çok iyiydim. Gündüz hiç bişeyim yoktu. İftardan yada sahurdan sonra çıkarıyordum. Bayramdan beri bulantım fazla ama iyiyim hamdolsun. Az az sık sık yeyince ve tatlı yemeyince çıkarmıyorum
Seninkileri de Allah bağışlasın canım.Allah bağışlasın canimbenim kızda doğdu ablasi 5 ay sonra 5 yaşında öldü şimdi kıskanç küçüğü ablasının saçını çekiyor ablası ağlıyor ona vuruyor itiyor bvirde ablası çok duygusal hemen ağlar kiskaniyo uzun bir aradan sonra kardeş gelince yediremedi saltanatligi bitti öyle hissediyor kendini maa ayrımcılık yapmayız işte küçük die sıkıntı yaratıyor kardeşine kızıyor oynamak istemiyor ama ilk aylar çok sevdi kardeşi büyüyünce dişlerini gösterince ablası bozuldu dikkat edin yani ilk aylar karmakarışık geçer cocuklarda
Amin inşallah cuma gününü iple çekiyorumCanım arkadaşların dediği gibi bulantı iyidir kalp atışı oldu mu bulantı olur bide bulantısı olan hamileler daha sağlıklıdır şeker sen stres yapma en kosazamanda öğrenirsin duyarsın kalp atışlarını
İnşallah. Yani cuma gittiğimde yedi artı iki gün olacak kalp atışı duyulur diye düşünüyorum. Zaten baştada idrar testinden bi hafta sonra gitmiştim kese görünsün diye. Cumaya kadar beklerim diye düşünüyorum ama sabredemezsem bizim hastanede doktora baktırırımYaa, benimde aynı şekilde oluyor du.Sahurdan sonra ve iftardan sonra artıyordu.Bulantı kalp atışının işaretidir derler canım için ferah olsun kalp atışı var inş.Benim öyle oluyor kalp atışı başlayınca bulantım artıyor.
Valla geçen gün rüyamda gördüm dopum yapmışım yanımda pusetin içinde bebek uyuyor ayakları görünüyor minik minik ayaklarını seviyorum. Kendi kendime diyorum ki ayakları küçük herhalde kız Allah ım inşallah kızdır diye dua ediyorum rüyamda. Hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsinde cinsiyet önemli değil şu aşamada ikisindende yok nasılsaOoo tatlı sevmiyor minik tırtıl kız olmasın, bende hamilelikte tatlı yiyemem, normalde çok severim. İnşallah 4. Aydan sonra çok rahatlarsın canım, bulantı kötü. Allah güç kuvvet versin, er rakip esmasını çek güç kuvvet verir biiznillah
Amin sağol canımSeninkileri de Allah bağışlasın canım.Bakalım neler bekliyor bizi de,dikkat etmeye çalışacağım zaten.
Bende Perşembe günü randevumvar bakalım bebiş büyümüş mu nasıl halı keyfi durumuAmin inşallah cuma gününü iple çekiyorum
İnşallah canım. İnşallah seninkinin de keyfi yerindedirBende Perşembe günü randevumvar bakalım bebiş büyümüş mu nasıl halı keyfi durumuins güzel haberlerle gelirsin buraya
Göreceğiz öğreneceğiz biraz tembel teyzesi hareketlenme konusundaİnşallah canım. İnşallah seninkinin de keyfi yerindedir
Yaaa, utandım cok tesekkür ederım canımmSohrab ya ikizler burcu onun gibi ilerde zeki matematikçi olurlarsa inş.hiç fena olmaz. Ya senin kız da böyle sıcak kanlı mıdır, kendini sevdirir mi? Bıcır bıcır mı? Bizimki bayağ sıcak kanlı erkek çocuğuna göre. Geçen gün yataktayım uyumak üzere bi baktım ayaklarımı öpüyor
Günaydınn canımGünaydıııınAllahım çok şükür yüzdük yüzdük yasakların son gününe geldik hoş dünkü şampiyonluk kutlamaları yapanlar için ya erken bitti ya da onlar izin aldı ama olsun biz evde duranlar daha tehlikeliydik ve süremizi doldurmaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?