Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göreceğiz öğreneceğiz biraz tembel teyzesi hareketlenme konusunda bakalım ins amin güzel haberler alırız
Erkeklerde tembellik var bence yani benimkiler öyleydi
Yukarıda okudum iki kaybın varmış, haftaları da büyük, cennet kapısında seni bekliyorlardır şimdiRabbim karnındakini sağlık ömür versin canım

Seninkileri de Allah bağışlasın canım.Bakalım neler bekliyor bizi de,dikkat etmeye çalışacağım zaten.
Benimkileri arası 4 yaş, ilk zamanlar bir şok ama sonra sonra alıştı, bizimki şanslıydı ailedeki herkese de özellikle tembihlemiştik büyük oğlana ilgilensinler diye, şükür bir sorun olmadı ara ara ağlamaları oluyordu ama o da çok normal, şimdi de yalnız yapamıyorlar pandemiyle birlikte daha bağladılar

Ne güzel canım senin ikiside erkek olduğu için mi anlaşabildiler acaba.Acaba cinsiyet farkı olursa anlaşma olur mu yada aralarında bi bağ oluşur mu merak ediyorum Allah nasip ederse görürüz inş. Sen nerelisin kuzum belirtmezsen özelden yaz bana

Erkeklerde tembellik var bence yani benimkiler öyleydi

Yukarıda okudum iki kaybın varmış, haftaları da büyük, cennet kapısında seni bekliyorlardır şimdiRabbim karnındakini sağlık ömür versinn
Evet ya tembel öyle ama eskisine göre biraz iyi artık hwrgun hareket ediyor yavaş yavaş kibar buna da şükür hiç değilse hergun kendini hissettiriyor strese girmiyorm

Bizimkide başta kardeşini sevdi öptü ilgilendi kardeşi ayaklaninca dişlerini gösterince olan oldu kardeşi ablasının saçını çekiyor ablası da ona vuruyor sonra ağlama gürültü ama yine de zamanla birbirilerine alışır oynarlar şimdi küçük die onunla oynamak istemiyor yasitlarini istiyor oyuncaklarını vermiyor kardeşine kıskanıyor onu bizim ayrimcilik yaptığımızı düşünüyor sevgi konusunda

Ya kıyamam, gözümde canlandı alışır lar tabii senin küçük kaç yaşındaydı, benimkilerden birlikte oynuyor ama büyüğüm artık sıkılıyor haliyle kısa süreli oyunlar bişeyler yapıyorlar, büyüğüm bugün dogum günü 9 yaş oldu artık

Allahım bu duyguları buradaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

Günaydınn canım
Taşınıyorsunuz ha bir iki güne
Valla çok şükür yarın bi gideceğiz eşyaları seçip sipariş vereceğiz eve uğarayacağoız, halıları yıkamaya vereceğiz şükür maskeli de olsa az nefes alacağız

Bu arada kızlar gördünüz mü bilmiyorum whattsap grup ayarlarını herkes yapmış onu değiştirin kişilerim yapın ekli olmayanlar sizi bir gruba ekleyebilir

Aa inşallah hemen gelır mobilyalarınız, bizim yatak odası 1 bucuk ayda gelmıstı, İlk evlendıgımızde biraz gecıktık sipariş verirken.. 1 bucuk ay yatagı yere koyup yerde yatmıstık

Simdi degıstırdım, teşekkürler

Evet eşyalar çok geç geliyor onu bilerek vereceğiz arkadaşlarım da 2 ay salonda TV yerde birde halı vardı öyle vakit geçirdiler

Ne demek bana da arkadaşım mesaj atmış cidden ne saçma değişiklikler yapıyorlar yaa

Evet canım kimseye söylemeyi düşünmüyorum, Allah Nasib ederse çok geç söyleyeceğim karnım belli olana kadar saklayacağım, bende nazara çok inanamıyorum. İmtihanımız çetin oldu, Allah kimseye yaşatmasın

Evet kuzum maşallah ne güzel rüyaymış hayra çıksın aynen cinsiyet hiiiç önemli değil.

Ay bende siz söyleyince yaptım iyi ki dediniz

Canım masallah 2 yaşında kuzun varmış, 2.yi mi düşünüyorsunuzbende kimseye söylemek istemiyorum

Canım masallah 2 yaşında kuzun varmış, 2.yi mi düşünüyorsunuzbende kimseye söylemek istemiyorum
Evet kuzum, Bi kardeşi olsun istiyoruz inşallah, kızım 4 sene sonra olunca korkumuzdan hani erken davranalım dedik, inşallah Allah Nasib eder bencede söylememek en iyisi ya kim ne niyetle ne diyor bilmiyorsun ki, iyi niyetli olanın bile nazarı değebilirmiş ne bilim. O yüzden bebekleri hep dua ile severim ben, olurda inşallah, Bi müddet gizleriz.

Ay bende siz söyleyince yaptım iyi ki dediniz
Ne demek valla artık ciddi bişey olunca nasıl whattsap kız grubuma hemen haber veriyorsam size de veriyorum ilk aklıma sizler geliyorsunuz birbirimizi hiç görmesek de bu devirde böyle bir bağ kurmak bence çok kıymetli

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kardeşi olur canım, hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Şimdi düşününce komık geliyor ya, demek ki tek biz değilmişiz yerlerde oturup yatan

Şimdi düşününce komık geliyor ya, demek ki tek biz değilmişiz yerlerde oturup yatan
Bu ev işlerinde illaki her şey tam oturuncaya kadar bir sürü komik anı oluyor bizim de ilk ev taşımamızda iyi bir nakliyat firması bulduk sandık sabah bir ciddiyet bekledik büyük araba gelecek firma adı üzerinde olan beklenti o, adamlar biz geldik diye aradı kapımızda 3 kişi belirdi at hırsızı gibi binanın önünde beyaz minik bir kamyonet şu sebze kasası vs taşırlar ya ondan biz daha ne olduğumuzu anlamadan alt alta üst üste teptiler dışa da sarkan eşyalar vardı nasıl düşmedi muammaeşim arabanın etrafını turluyor firma adı yok adamlar kaş göz arası yola çıktı bizi aldı bir korku sonradan dolandırıldık mı soyulduk mu diye, taşıdığımız eve kadar irtibatta kaldık sürekli tam geldik derken tekerimiz gece 2 de patladı ana yolda onu yap et adamları 3 gibi evimizde görünce sevinçten ağlayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…