Erkeklerde tembellik var bence yani benimkiler öyleydiGöreceğiz öğreneceğiz biraz tembel teyzesi hareketlenme konusundabakalım ins amin güzel haberler alırız
Erkeklerde tembellik var bence yani benimkiler öyleydiGöreceğiz öğreneceğiz biraz tembel teyzesi hareketlenme konusundabakalım ins amin güzel haberler alırız
Yukarıda okudum iki kaybın varmış, haftaları da büyük, cennet kapısında seni bekliyorlardır şimdiValla geçen gün rüyamda gördüm dopum yapmışım yanımda pusetin içinde bebek uyuyor ayakları görünüyor minik minik ayaklarını seviyorum. Kendi kendime diyorum ki ayakları küçük herhalde kız Allah ım inşallah kızdır diye dua ediyorum rüyamda. Hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsinde cinsiyet önemli değil şu aşamada ikisindende yok nasılsa
Benimkileri arası 4 yaş, ilk zamanlar bir şok ama sonra sonra alıştı, bizimki şanslıydı ailedeki herkese de özellikle tembihlemiştik büyük oğlana ilgilensinler diye, şükür bir sorun olmadı ara ara ağlamaları oluyordu ama o da çok normal, şimdi de yalnız yapamıyorlar pandemiyle birlikte daha bağladılarSeninkileri de Allah bağışlasın canım.Bakalım neler bekliyor bizi de,dikkat etmeye çalışacağım zaten.
Ne güzel canım senin ikiside erkek olduğu için mi anlaşabildiler acaba.Benimkileri arası 4 yaş, ilk zamanlar bir şok ama sonra sonra alıştı, bizimki şanslıydı ailedeki herkese de özellikle tembihlemiştik büyük oğlana ilgilensinler diye, şükür bir sorun olmadı ara ara ağlamaları oluyordu ama o da çok normal, şimdi de yalnız yapamıyorlar pandemiyle birlikte daha bağladılar
Evet ya tembel öyle ama eskisine göre biraz iyi artık hwrgun hareket ediyor yavaş yavaş kibarErkeklerde tembellik var bence yani benimkiler öyleydi
Yukarıda okudum iki kaybın varmış, haftaları da büyük, cennet kapısında seni bekliyorlardır şimdiRabbim karnındakini sağlık ömür versinn
Bizimkide başta kardeşini sevdi öptü ilgilendi kardeşi ayaklaninca dişlerini gösterince olan oldu kardeşi ablasının saçını çekiyor ablası da ona vuruyor sonra ağlama gürültüBenimkileri arası 4 yaş, ilk zamanlar bir şok ama sonra sonra alıştı, bizimki şanslıydı ailedeki herkese de özellikle tembihlemiştik büyük oğlana ilgilensinler diye, şükür bir sorun olmadı ara ara ağlamaları oluyordu ama o da çok normal, şimdi de yalnız yapamıyorlar pandemiyle birlikte daha bağladılar
Ya kıyamam, gözümde canlandıBizimkide başta kardeşini sevdi öptü ilgilendi kardeşi ayaklaninca dişlerini gösterince olan oldu kardeşi ablasının saçını çekiyor ablası da ona vuruyor sonra ağlama gürültüama yine de zamanla birbirilerine alışır oynarlar şimdi küçük die onunla oynamak istemiyor yasitlarini istiyor oyuncaklarını vermiyor kardeşine kıskanıyor onu bizim ayrimcilik yaptığımızı düşünüyor sevgi konusunda
Valla çok şükür yarın bi gideceğiz eşyaları seçip sipariş vereceğiz eve uğarayacağoız, halıları yıkamaya vereceğiz şükür maskeli de olsa az nefes alacağızGünaydınn canım
Taşınıyorsunuz ha bir iki güne
Aa inşallah hemen gelır mobilyalarınız, bizim yatak odası 1 bucuk ayda gelmıstı, İlk evlendıgımızde biraz gecıktık sipariş verirken.. 1 bucuk ay yatagı yere koyup yerde yatmıstıkValla çok şükür yarın bi gideceğiz eşyaları seçip sipariş vereceğiz eve uğarayacağoız, halıları yıkamaya vereceğiz şükür maskeli de olsa az nefes alacağız
Bu arada kızlar gördünüz mü bilmiyorum whattsap grup ayarlarını herkes yapmış onu değiştirin kişilerim yapın ekli olmayanlar sizi bir gruba ekleyebilir
Evet eşyalar çok geç geliyor onu bilerek vereceğizAa inşallah hemen gelır mobilyalarınız, bizim yatak odası 1 bucuk ayda gelmıstı, İlk evlendıgımızde biraz gecıktık sipariş verirken.. 1 bucuk ay yatagı yere koyup yerde yatmıstık
Simdi degıstırdım, teşekkürler
Evet canım kimseye söylemeyi düşünmüyorum, Allah Nasib ederse çok geç söyleyeceğim karnım belli olana kadar saklayacağım, bende nazara çok inanamıyorum. İmtihanımız çetin oldu, Allah kimseye yaşatmasınSen yaşadığın için çok iyi anlıyorsun Allah bi daha yaşatmasın.Eğer ki gebelik olursa İnşaAllah gebeliğin iyice ilerledikten sonra söylersin insanlara.Ben nazara inanıyorum tedbir almak lazım ama tabi bazı şeyler de imtihandır.
Evet kuzum maşallah ne güzel rüyaymış hayra çıksınValla geçen gün rüyamda gördüm dopum yapmışım yanımda pusetin içinde bebek uyuyor ayakları görünüyor minik minik ayaklarını seviyorum. Kendi kendime diyorum ki ayakları küçük herhalde kız Allah ım inşallah kızdır diye dua ediyorum rüyamda. Hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsinde cinsiyet önemli değil şu aşamada ikisindende yok nasılsa
Ay bende siz söyleyince yaptım iyi ki dedinizEvet eşyalar çok geç geliyor onu bilerek vereceğizarkadaşlarım da 2 ay salonda TV yerde birde halı vardı öyle vakit geçirdiler
Ne demek bana da arkadaşım mesaj atmış cidden ne saçma değişiklikler yapıyorlar yaa
Canım masallah 2 yaşında kuzun varmış, 2.yi mi düşünüyorsunuzEvet canım kimseye söylemeyi düşünmüyorum, Allah Nasib ederse çok geç söyleyeceğim karnım belli olana kadar saklayacağım, bende nazara çok inanamıyorum. İmtihanımız çetin oldu, Allah kimseye yaşatmasın
Allah razı olsun canım evet ufak dahaAy daha minnoş bu kız bende hep sanırdım büyük 5 yada 6 falanAllah bağışlasın canim
Evet kuzum, Bi kardeşi olsun istiyoruz inşallah, kızım 4 sene sonra olunca korkumuzdan hani erken davranalım dedik, inşallah Allah Nasib ederCanım masallah 2 yaşında kuzun varmış, 2.yi mi düşünüyorsunuzbende kimseye söylemek istemiyorum
Ne demek valla artık ciddi bişey olunca nasıl whattsap kız grubuma hemen haber veriyorsam size de veriyorum ilk aklıma sizler geliyorsunuz birbirimizi hiç görmesek de bu devirde böyle bir bağ kurmak bence çok kıymetliAy bende siz söyleyince yaptım iyi ki dediniz
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kardeşi olur canım, hayırlısı olur inşallah hepimiz içinEvet kuzum, Bi kardeşi olsun istiyoruz inşallah, kızım 4 sene sonra olunca korkumuzdan hani erken davranalım dedik, inşallah Allah Nasib ederbencede söylememek en iyisi ya kim ne niyetle ne diyor bilmiyorsun ki, iyi niyetli olanın bile nazarı değebilirmiş ne bilim. O yüzden bebekleri hep dua ile severim ben, olurda inşallah, Bi müddet gizleriz.
Şimdi düşününce komık geliyor ya, demek ki tek biz değilmişiz yerlerde oturup yatanEvet eşyalar çok geç geliyor onu bilerek vereceğizarkadaşlarım da 2 ay salonda TV yerde birde halı vardı öyle vakit geçirdiler
Ne demek bana da arkadaşım mesaj atmış cidden ne saçma değişiklikler yapıyorlar yaa
Bu ev işlerinde illaki her şey tam oturuncaya kadar bir sürü komik anı oluyorŞimdi düşününce komık geliyor ya, demek ki tek biz değilmişiz yerlerde oturup yatan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?