İyki doğmuş oğlun masallahkocaman olmuşYa kıyamam, gözümde canlandıalışır lar tabii senin küçük kaç yaşındaydı, benimkilerden birlikte oynuyor ama büyüğüm artık sıkılıyor haliyle kısa süreli oyunlar bişeyler yapıyorlar, büyüğüm bugün dogum günü 9 yaş oldu artık
Allahım bu duyguları buradaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Ne maceralı taşınma hikayenizBu ev işlerinde illaki her şey tam oturuncaya kadar bir sürü komik anı oluyorbizim de ilk ev taşımamızda iyi bir nakliyat firması bulduk sandık sabah bir ciddiyet bekledik büyük araba gelecek firma adı üzerinde olan beklenti o, adamlar biz geldik diye aradı kapımızda 3 kişi belirdi at hırsızı gibi binanın önünde beyaz minik bir kamyonet şu sebze kasası vs taşırlar ya ondan biz daha ne olduğumuzu anlamadan alt alta üst üste teptiler dışa da sarkan eşyalar vardı nasıl düşmedi muamma eşim arabanın etrafını turluyor firma adı yok adamlar kaş göz arası yola çıktı bizi aldı bir korku sonradan dolandırıldık mı soyulduk mu diye, taşıdığımız eve kadar irtibatta kaldık sürekli tam geldik derken tekerimiz gece 2 de patladı ana yolda onu yap et adamları 3 gibi evimizde görünce sevinçten ağlayacaktım
Cinsiyetle alakası yok bence bizimkiler kız ablası takmıyor bile onu arada yaş farkı belki engel oluyorNe güzel canım senin ikiside erkek olduğu için mi anlaşabildiler acaba.Acaba cinsiyet farkı olursa anlaşma olur mu yada aralarında bi bağ oluşur mu merak ediyorum Allah nasip ederse görürüz inş. Sen nerelisin kuzum belirtmezsen özelden yaz bana
Neyseki sağ salim gelebilmişler, valla her taşınma ayrı ayrı hikayeler.. Hep bi aksilik cıkar.Bu ev işlerinde illaki her şey tam oturuncaya kadar bir sürü komik anı oluyorbizim de ilk ev taşımamızda iyi bir nakliyat firması bulduk sandık sabah bir ciddiyet bekledik büyük araba gelecek firma adı üzerinde olan beklenti o, adamlar biz geldik diye aradı kapımızda 3 kişi belirdi at hırsızı gibi binanın önünde beyaz minik bir kamyonet şu sebze kasası vs taşırlar ya ondan biz daha ne olduğumuzu anlamadan alt alta üst üste teptiler dışa da sarkan eşyalar vardı nasıl düşmedi muamma eşim arabanın etrafını turluyor firma adı yok adamlar kaş göz arası yola çıktı bizi aldı bir korku sonradan dolandırıldık mı soyulduk mu diye, taşıdığımız eve kadar irtibatta kaldık sürekli tam geldik derken tekerimiz gece 2 de patladı ana yolda onu yap et adamları 3 gibi evimizde görünce sevinçten ağlayacaktım
Senin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demiYa kıyamam, gözümde canlandıalışır lar tabii senin küçük kaç yaşındaydı, benimkilerden birlikte oynuyor ama büyüğüm artık sıkılıyor haliyle kısa süreli oyunlar bişeyler yapıyorlar, büyüğüm bugün dogum günü 9 yaş oldu artık
Allahım bu duyguları buradaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Kız sen büyük müsün, benım yaşım yanındaSenin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demiyaşın kaç bende bu grupta bir kendimi bir sohrap i büyük bilirdim sen de mi bizle yansıtsın ,(28) ben
Ne yapaym kız büyümek istemiyorumKız sen büyük müsün, benım yaşım yanında28 ler çok minik kalıyor benım yanımda
Vallahi 30 yaş sendromunu dibine kadar yaşadım,ama o da geçiyor bir sekildeNe yapaym kız büyümek istemiyorum30 U geçtikten sonra ne olcak bilmiyorum kendimi sen gibi büyük görürüm 30 sendromu zor gelir bana ama en olgun yaş da odur kadınlarda
Bekle beniVallahi 30 yaş sendromunu dibine kadar yaşadım,ama o da geçiyor bir sekilde35 sendromuna dogru yol alıyorum
Ben de temmuzda 29 oluyorum canımSenin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demiyaşın kaç bende bu grupta bir kendimi bir sohrap i büyük bilirdim sen de mi bizle yansıtsın ,(28) ben
Bende kimliğe göre Ağustos t 28 olacam hg aramıza az kaldı 30 lu sendromunaBen de temmuzda 29 oluyorum canım
Hahaha hoş buldum henüz gelmedi ama gelir illa kiBende kimliğe göre Ağustos t 28 olacam hg aramıza az kaldı 30 lu sendromuna
Ben bu sorunu 20 yaşı geçtikten sonra yaşadım ah keşke büyümeden hep 20 yaşında kalsam diodum öyle boyle 30lu yaş sendromuna. GidiyoruzHahaha hoş buldum henüz gelmedi ama gelir illa kisen daha 28 olcakmışsın erken değil mi biraz sendrom için
Allah razı olsun canım cümlemizin bebeklerini korusun Rabbimİyki doğmuş oğlun masallahkocaman olmuşallah bagislasin size küçüğü 13 aylık büyüğü 5yaş9 aylık 6 yaşına girecek birkaç ay sonra
Evet canım hayırlısıyla 3.ben büyüğüm kız size göre 34 oldumSenin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demiyaşın kaç bende bu grupta bir kendimi bir sohrap i büyük bilirdim sen de mi bizle yansıtsın ,(28) ben
Ben 31, birinci sen ikinci benAllah razı olsun canım cümlemizin bebeklerini korusun Rabbimanam küçüğü de minikmiş daha Ne güzel birlikte büyüyecek ler
Evet canım hayırlısıyla 3.ben büyüğüm kız size göre 34 oldumen büyük ben miyim
Ooo naptın kız bende hala başlamadı bi bebeğim olsa yaşla hiç sıkıntım yok zaten sadece aramızda çok yaş olsun istemiyorumBen bu sorunu 20 yaşı geçtikten sonra yaşadım ah keşke büyümeden hep 20 yaşında kalsam diodum öyle boyle 30lu yaş sendromuna. Gidiyoruzyani erken başladı bende sendromlar zaman geçtikçe eski fotolara bakıyorum ve şimdiki halime kilo başını almış gidio
Evet canım 2.ve 3. Anlaşırlar arada ozaman birbucuk yaş olurAllah razı olsun canım cümlemizin bebeklerini korusun Rabbimanam küçüğü de minikmiş daha Ne güzel birlikte büyüyecek ler
Eee sen 3.yü istiyorsun o kadar yaş olur tabii maşşallahın var bak biz kaç yaşına geldik daha bir bebiş yok ortadaAllah razı olsun canım cümlemizin bebeklerini korusun Rabbimanam küçüğü de minikmiş daha Ne güzel birlikte büyüyecek ler
İns canım bebiş de gelirOoo naptın kız bende hala başlamadı bi bebeğim olsa yaşla hiç sıkıntım yok zaten sadece aramızda çok yaş olsun istemiyorumbizim aile genetik olarak şanslı yaşlanmıyoruz pek bir de ruhum genç amaaan boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?