Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyki doğmuş oğlun masallahkocaman olmuş allah bagislasin size küçüğü 13 aylık büyüğü 5yaş9 aylık 6 yaşına girecek birkaç ay sonra

Ne maceralı taşınma hikayeniz

Cinsiyetle alakası yok bence bizimkiler kız ablası takmıyor bile onu arada yaş farkı belki engel oluyor

Neyseki sağ salim gelebilmişler, valla her taşınma ayrı ayrı hikayeler.. Hep bi aksilik cıkar.

Senin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demi yaşın kaç bende bu grupta bir kendimi bir sohrap i büyük bilirdim sen de mi bizle yansıtsın ,(28) ben

Kız sen büyük müsün, benım yaşım yanında 28 ler çok minik kalıyor benım yanımda
Ne yapaym kız büyümek istemiyorum 30 U geçtikten sonra ne olcak bilmiyorum kendimi sen gibi büyük görürüm 30 sendromu zor gelir bana ama en olgun yaş da odur kadınlarda

Vallahi 30 yaş sendromunu dibine kadar yaşadım,ama o da geçiyor bir sekilde 35 sendromuna dogru yol alıyorum
Bekle beni demi ya insan kendine yediremiyo 30 yaşını eşimde bu sene 30 yaşında oldü o bile kısa süreliğine depresyona girdi dio o kadar büyüdüm mu oda 30 U çok görüyor

Hahaha hoş buldum henüz gelmedi ama gelir illa ki sen daha 28 olcakmışsın erken değil mi biraz sendrom için
Ben bu sorunu 20 yaşı geçtikten sonra yaşadım ah keşke büyümeden hep 20 yaşında kalsam diodum öyle boyle 30lu yaş sendromuna. Gidiyoruz yani erken başladı bende sendromlar zaman geçtikçe eski fotolara bakıyorum ve şimdiki halime kilo başını almış gidio

İyki doğmuş oğlun masallahkocaman olmuş allah bagislasin size küçüğü 13 aylık büyüğü 5yaş9 aylık 6 yaşına girecek birkaç ay sonra
Allah razı olsun canım cümlemizin bebeklerini korusun Rabbimanam küçüğü de minikmiş dahaNe güzel birlikte büyüyecek ler
Senin sanırım Allah'ın izni ile 3 . Olacak demi yaşın kaç bende bu grupta bir kendimi bir sohrap i büyük bilirdim sen de mi bizle yansıtsın ,(28) ben
Evet canım hayırlısıyla 3.ben büyüğüm kız size göre 34 oldumen büyük ben miyim

Ooo naptın kız bende hala başlamadı bi bebeğim olsa yaşla hiç sıkıntım yok zaten sadece aramızda çok yaş olsun istemiyorum bizim aile genetik olarak şanslı yaşlanmıyoruz pek bir de ruhum genç amaaan boşver

Evet canım 2.ve 3. Anlaşırlar arada ozaman birbucuk yaş olur
Demek sen büyüksün aramızda

Eee sen 3.yü istiyorsun o kadar yaş olur tabii maşşallahın var bak biz kaç yaşına geldik daha bir bebiş yok ortada

İns canım bebiş de gelir maşallah ne güzel sizde genetik şanslısınız bende bu yaşta 10 yakın saç telim beyazlamış ama ruhum genç senin gibi yine de insan takıyor yaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…