Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canım bebiş de gelir maşallah ne güzel sizde genetik şanslısınız bende bu yaşta 10 yakın saç telim beyazlamış ama ruhum genç senin gibi yine de insan takıyor yaşı
Takma takma herşey insanlar için yaşlanmayıp napıcaz boşver her yaşın bir güzelliği var balım allah sağlık mutluluk versin hepimize yeter ki

Takma takma herşey insanlar için yaşlanmayıp napıcaz boşver her yaşın bir güzelliği var balım allah sağlık mutluluk versin hepimize yeter ki
Amin ins canım her yaş bize güzellik sağlık huzur getirsin hepimize

Onu napcaklarmış değişken bir şey zaten hahaha bu arada devam mı leslie? Ben yapmadım bugün yarın işe dönücem ya depresyondayım
Genelde hamıle anneler yapıyor
Evet evet dun yaptım, gün aşırı yapıyorum 45 dk lık olandan.. Yarın biz de başlıyoruz online olarak, dersten sonra yine 45 dk yaparım, diğer boş günlerde de temizlik yapıyorum, cok duzenlı oldu böyle ha bi de sabahları da ac karna Sirkeli su ve bir tatlı kaşığı çörekotu yağı tüketiyorum.. Bayramın 1.gününden itibaren başladım

İnşallah faydasını görürsün canım çörek otu faydalıdır her derde devamis

Macera ve aksilik benim komşum maşallah bu kez de 18i değil 17si olarak yazmışlar yarın apar topar gidiyoruz
Hadi bakalım canım gözünüz aydın yeni ev yeni macera yeni komşular çevre yarın yorucu birgün seni ve koçanı bekliyor Rabb'im yardımcınız olsun inşallah

Süpersin maşşallah aynen böyle devam şu sirkeli suyu ben de yapayım bari çok duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…