Olur ins canımEee sen 3.yü istiyorsun o kadar yaş olur tabii maşşallahın var bak biz kaç yaşına geldik daha bir bebiş yok ortada
Takma takma herşey insanlar için yaşlanmayıp napıcaz boşver her yaşın bir güzelliği var balım allah sağlık mutluluk versin hepimize yeter kiİns canım bebiş de gelirmaşallah ne güzel sizde genetik şanslısınız bende bu yaşta 10 yakın saç telim beyazlamış ama ruhum genç senin gibi yine de insan takıyor yaşı
İnşallah senin ve diğer arkadaşlarında en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur canımEee sen 3.yü istiyorsun o kadar yaş olur tabii maşşallahın var bak biz kaç yaşına geldik daha bir bebiş yok ortada
AhhAaa kilo ekleyen bile gördü bu gözler
Amiiiinİnşallah senin ve diğer arkadaşlarında en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur canım
Onu napcaklarmış değişken bir şey zaten hahahaAhhAaa kilo ekleyen bile gördü bu gözler
Amin ins canım her yaş bize güzellik sağlık huzur getirsin hepimizeTakma takma herşey insanlar için yaşlanmayıp napıcaz boşver her yaşın bir güzelliği var balım allah sağlık mutluluk versin hepimize yeter ki
Genelde hamıle anneler yapıyorOnu napcaklarmış değişken bir şey zaten hahahabu arada devam mı leslie? Ben yapmadım bugün yarın işe dönücem ya depresyondayım
İnşallah faydasını görürsün canımGenelde hamıle anneler yapıyor
Evet evet dun yaptım, gün aşırı yapıyorum 45 dk lık olandan.. Yarın biz de başlıyoruz online olarak, dersten sonra yine 45 dk yaparım, diğer boş günlerde de temizlik yapıyorum, cok duzenlı oldu böyleha bi de sabahları da ac karna Sirkeli su ve bir tatlı kaşığı çörekotu yağı tüketiyorum.. Bayramın 1.gününden itibaren başladım
Ne maceralı taşınma hikayeniz
Macera ve aksilik benim komşum maşallah bu kez de 18i değil 17si olarak yazmışlar yarın apar topar gidiyoruzNeyseki sağ salim gelebilmişler, valla her taşınma ayrı ayrı hikayeler.. Hep bi aksilik cıkar.
Evet öyleymiş canım, inşallah şifa olurİnşallah faydasını görürsün canımçörek otu faydalıdır her derde devamis
Geç olmasından iyidirMacera ve aksilik benim komşum maşallah bu kez de 18i değil 17si olarak yazmışlar yarın apar topar gidiyoruz
Hadi bakalım canım gözünüz aydın yeni ev yeni macera yeni komşular çevreMacera ve aksilik benim komşum maşallah bu kez de 18i değil 17si olarak yazmışlar yarın apar topar gidiyoruz
Süpersin maşşallah aynen böyle devamGenelde hamıle anneler yapıyor
Evet evet dun yaptım, gün aşırı yapıyorum 45 dk lık olandan.. Yarın biz de başlıyoruz online olarak, dersten sonra yine 45 dk yaparım, diğer boş günlerde de temizlik yapıyorum, cok duzenlı oldu böyleha bi de sabahları da ac karna Sirkeli su ve bir tatlı kaşığı çörekotu yağı tüketiyorum.. Bayramın 1.gününden itibaren başladım
Kolay gelsin kuzum sen beklemekten çok sıkılmıştın zatenMacera ve aksilik benim komşum maşallah bu kez de 18i değil 17si olarak yazmışlar yarın apar topar gidiyoruz
Yap mutlaka, ınsulın direnci icin de cok faydalı, ödem atıyor, enfeksiyon düşmanı, bagısıklıgına iyi gelirSüpersin maşşallah aynen böyle devamşu sirkeli suyu ben de yapayım bari çok duyuyorum
Tamam canım yapayım çok sağ olYap mutlaka, ınsulın direnci icin de cok faydalı, ödem atıyor, enfeksiyon düşmanı, bagısıklıgına iyi gelir
Ben de 27 oluyorumKız sen büyük müsün, benım yaşım yanında28 ler çok minik kalıyor benım yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?