Allah razı olsun düşünmen yeterGeç olmasından iyidiryarın yoğun bir gün seni bekliyor öyleyse, Allah kolaylık versin canım benım, yakında olsaydım yardıma gelirdim
Amin inşallah Rabbim iyi insanlar ile karşılaltırır hepimiziHadi bakalım canım gözünüz aydın yeni ev yeni macera yeni komşular çevreyarın yorucu birgün seni ve koçanı bekliyor Rabb'im yardımcınız olsun inşallah
Aynen öne taşınmasına hiç de sinir olmadım son güne bıraktıklarım az alimi ayağımı dolaştırdı ama hiç sıkıntı değilKolay gelsin kuzum sen beklemekten çok sıkılmıştın zaten
Yaaa, 2 günde bütün işleri bitirirsin sen 2 gun sonra ohh ayaklarımı uzattım dersin o zamanAllah razı olsun düşünmen yeterbenim kendi netim yoktu evin neti taşınıncaya kadar 2 gün felan buralarda yokum
Çok çok kolay gelsin sana canım.Ne güzel yeni ev yeni eşyalar enerjisi size iyi gelir umarım.Allah razı olsun düşünmen yeterbenim kendi netim yoktu evin neti taşınıncaya kadar 2 gün felan buralarda yokum
Tamam kuzum sağol1 ayda 2 günlük hamile kalma süresi var kuzum bana doktor öyle söylemişti o yüzden kaçırmazsın bence yakalayınca koyu çizgiyi değerlendir
Teşekkür ederiz canım, hepiniz benim için çok kıymetlisinizNe demek valla artık ciddi bişey olunca nasıl whattsap kız grubuma hemen haber veriyorsam size de veriyorum ilk aklıma sizler geliyorsunuz birbirimizi hiç görmesek de bu devirde böyle bir bağ kurmak bence çok kıymetli
Benimde 30 bittiBen 31, birinci sen ikinci ben
Çörek otu yağını çok öneriyorlar kuzum evet hadis var ya zaten, faydalı, sirkede öyle faydalıGenelde hamıle anneler yapıyor
Evet evet dun yaptım, gün aşırı yapıyorum 45 dk lık olandan.. Yarın biz de başlıyoruz online olarak, dersten sonra yine 45 dk yaparım, diğer boş günlerde de temizlik yapıyorum, cok duzenlı oldu böyleha bi de sabahları da ac karna Sirkeli su ve bir tatlı kaşığı çörekotu yağı tüketiyorum.. Bayramın 1.gününden itibaren başladım
Bekliyoruz yollarınıAllah razı olsun düşünmen yeterbenim kendi netim yoktu evin neti taşınıncaya kadar 2 gün felan buralarda yokum
Benım 31 bitiyor haziran da, bi bebegım olsa hıc umrumda olmazdı, yaş geçiyorBenimde 30 bittigeliyorum peşinizden, ya ben büyük görmüyorum ya bu yaşları bana çok güzel yaşlar gibi geliyor, daha çok genciz
Yeni yaşında bebişinle olur inşallahBenım 31 bitiyor haziran da, bi bebegım olsa hıc umrumda olmazdı, yaş geçiyor
inşallah aksatmam, en azından tüp bebek tedavın baslayınca ya kadar yapsaydımÇörek otu yağını çok öneriyorlar kuzum evet hadis var ya zaten, faydalı, sirkede öyle faydalıafiyet şifa olsun. 45 dakika ha maşallah sana valla
Çok şükür canım, gözünüaydın tam olarak kaç haftalıksın, bende idrar testinde öğrendim henüz, bugün kan vereceğimKızlar biz kalp atışını duyduk bugünçok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
6+4Çok şükür canım, gözünüaydın tam olarak kaç haftalıksın, bende idrar testinde öğrendim henüz, bugün kan vereceğim
Cok şükür canimKızlar biz kalp atışını duyduk bugünçok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
İnşallahh canımYeni yaşında bebişinle olur inşallah
Maşallah sizeKızlar biz kalp atışını duyduk bugünçok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?