Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darısı başıma, eğer benimde sağlıklıysa ve devam ederse iki hafta var aramızda
İnşallahh canım oyle cok istiyorum ki, özellikle anneler gününü tek geçirmek istemiyorum
İnşallah canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir yavru gelsin inşallah
Şifa olsun sana da canım

Kızlar çörek otu yağını düzenli için İnşaAllah şifa olur sizlere de.Ben hamilelikten önce bi süre kullandım düzenli olarak acaba diyodum vesile mi oldu.Hamile olduğumu öğrenince de bıraktım, içilmiyor zaten.

Bir tatlı kasıgı mı ıctin canım?

Benim de ablam var sizinle yaşıt ama çok genç gösteriyor bence o minyon tipli daha avantajlı ben daha erken çökerim kesin
Valla düşününce depresyona giriyorum cok yas farki olucak cocuklarimizla aramizda ya helr ikinci çocukta düşünemiyorum vala

Valla düşününce depresyona giriyorum cok yas farki olucak cocuklarimizla aramizda ya helr ikinci çocukta düşünemiyorum vala
Herşey sizlere hayırlarla gelsin inş.canım demek ki Rabbim in takdiri böyleymiş.Ama hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inan bi tane olsun insan gerisini düşünmüyor.Hepinizin müjdeli haberlerinizi dört gözle bekliyorum canlarım.Üyelik iptali isteyecektim ama nasıl bir bağ olduysa.Burda kalmamın sebebi dahi o.Hem sizlere çok alıştım hemde sizlerden güzel haberler almadan ayrılmam artık.Gruptan kovsanızda gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…