- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Maşşallah canım gözün aydınKızlar biz kalp atışını duyduk bugünçok değişik bir hismiş. Haftamız da tam uyumlu çıktı
Darısı başıma, eğer benimde sağlıklıysa ve devam ederse iki hafta var aramızda
İnşallah canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir yavru gelsin inşallahİnşallahh canımoyle cok istiyorum ki, özellikle anneler gününü tek geçirmek istemiyorum
Şifa olsun sana da canımSohrab seni dinledim sabah evden çıkmadan içtim sirkeli suyumu eşime çörek otu yağı al dedim bakalım onu da denicem... Leslie yi ben de 45 dk yapıyorum kadın sürekli konuştuğu için zaman nasıl geçiyor farketmiyor insan
Ohhh şifa olsun inşallah, bak aksatmadan yapıyoruz tmm mıSohrab seni dinledim sabah evden çıkmadan içtim sirkeli suyumu eşime çörek otu yağı al dedim bakalım onu da denicem... Leslie yi ben de 45 dk yapıyorum kadın sürekli konuştuğu için zaman nasıl geçiyor farketmiyor insan
Beni unutmuşunuz ben 32 oldum malesef..Benimde 30 bittigeliyorum peşinizden, ya ben büyük görmüyorum ya bu yaşları bana çok güzel yaşlar gibi geliyor, daha çok genciz
Ben de 1 ay sonra oluyorumBeni unutmuşunuz ben 32 oldum malesef..
Benim de ablam var sizinle yaşıt ama çok genç gösteriyor benceBeni unutmuşunuz ben 32 oldum malesef..
Kilo bence kilit nokta..Benim de ablam var sizinle yaşıt ama çok genç gösteriyor benceo minyon tipli daha avantajlı ben daha erken çökerim kesin
Kızlar çörek otu yağını düzenli için İnşaAllah şifa olur sizlere deSohrab seni dinledim sabah evden çıkmadan içtim sirkeli suyumu eşime çörek otu yağı al dedim bakalım onu da denicem... Leslie yi ben de 45 dk yapıyorum kadın sürekli konuştuğu için zaman nasıl geçiyor farketmiyor insan
Bir tatlı kasıgı mı ıctin canım?Kızlar çörek otu yağını düzenli için İnşaAllah şifa olur sizlere de.Ben hamilelikten önce bi süre kullandım düzenli olarak acaba diyodum vesile mi oldu.Hamile olduğumu öğrenince de bıraktım, içilmiyor zaten.
Evet o zayıf ama ben de kilolu değilim eşimin arkadaşıyla ilk tanıştığımızda beni 21 zannetmişKilo bence kilit nokta..
Evet canım sabah kahvaltısından sonra içmiştim söylemiştim sizlere ama unutmuşsunuzdur.Duruyor evde anne sütünüde artırıyormuş bayağ.Onu da öğrenince çok sevindim,kullanırım inş.Bir tatlı kasıgı mı ıctin canım?
32 Yaşımızda bari hamile kalabilsek.. Gerci kalmak da önemli degil sağlıkla alabilsek kucagimiza..Ben de 1 ay sonra oluyorum
Valla düşününce depresyona giriyorum cok yas farki olucak cocuklarimizla aramizda ya helr ikinci çocukta düşünemiyorum valaBenim de ablam var sizinle yaşıt ama çok genç gösteriyor benceo minyon tipli daha avantajlı ben daha erken çökerim kesin
Ohh iyi iyi, prensese gidiyor bütün güzellik o zamanEvet o zayıf ama ben de kilolu değilim eşimin arkadaşıyla ilk tanıştığımızda beni 21 zannetmiştabi benim hoşuma gitti.Şu an aynı şeyi söyleyemeyeceğim yüzümde solgunluk var.
Ben de ac karna alıyorum ınsallah faydasını gorurumEvet canım sabah kahvaltısından sonra içmiştim söylemiştim sizlere ama unutmuşsunuzdur.Duruyor evde anne sütünüde artırıyormuş bayağ.Onu da öğrenince çok sevindim,kullanırım inş.
Sadece kilo da değil olay cnm yaşanmışliklar.. Su 3 4 yılda resmen 10 yas yaslandim.. Zaten öğrenci saniyolardi ilk atandigimda..Kilo bence kilit nokta..
Benım doktor hep 33 te kucagına vermıs oluruz dıyor, ınsallah dedıgı gıbı olur32 Yaşımızda bari hamile kalabilsek.. Gerci kalmak da önemli degil sağlıkla alabilsek kucagimiza..
Herşey sizlere hayırlarla gelsin inş.canım demek ki Rabbim in takdiri böyleymiş.Ama hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inan bi tane olsun insan gerisini düşünmüyor.Hepinizin müjdeli haberlerinizi dört gözle bekliyorum canlarım.Üyelik iptali isteyecektim ama nasıl bir bağ olduysa.Burda kalmamın sebebi dahi o.Hem sizlere çok alıştım hemde sizlerden güzel haberler almadan ayrılmam artık.Valla düşününce depresyona giriyorum cok yas farki olucak cocuklarimizla aramizda ya helr ikinci çocukta düşünemiyorum vala
Muhakkak etkıldır.. Ben de öyle son yıllarda yaslandıgımı hıssedıyorumSadece kilo da değil olay cnm yaşanmışliklar.. Su 3 4 yılda resmen 10 yas yaslandim.. Zaten öğrenci saniyolardi ilk atandigimda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?